I Probierza - synek tyroł jak nigdy ....AdiC pisze:Lysy pisze:Moje skromne zdanie co do kłopotów górnika,przypomna dwa wydarzenia:nasz szpil z Radzionkowem i uratowanie tyłka żabolom i ich szpil ze Szczakowianką gdzie my polecieli do II ligi. Oczywiście to nasza wina żeśmy grali cołki sezon do bani ale oni wtedy też a mimo to, to my im uratowali ta ekstraklasa wtedy.Nie będę żałowoł kiedy spadną .Ba życza im takliech stresów jaie my mieli przez osatatnie lata to może sobie docenią co to Śląska solidarność.Jak woleli sie podłożyć Jaworznie to niech teroz raus jadom do II ligi."oliwa sprawiedliwa"Szkoda tylko że pan Kompała nie gro w górniku bo wtedy moja satysfakcja z ich spadku byłaby jeszcze większo.Choć osobiście wolołbych jakby teroz Ruch pokozoł im takie samo "kuku" jak oni nam w meczu ze Szczaxą.
Mosz recht Łysy. Niy dość że nos czorni wkręcili to jeszcze żabole sie podłożyli (może z wyjątkiem Pyjtra Lecha). Życza im jak najgorzij chociaż jak lostanom to przijemnie bydzie jak my im wciepnymy 2 ray i polecom raus.
Sezon 2006/2007
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
-
Dokładny, jo tyz niy byda ich żałowoł jak spodnom żabskie do II ligi i to niy za to jak grali ze szczaksom ze nom nie pomogli bo wiadome że wtedy,jak kolega napisoł zdupili my cołki sezon i sami sobie winni ale za to że te pajace jak czytom fora smiejom się z nos że my gromy we drugi lidze.Zycza im jak nojgozyj. Reasumujonc niech pitajom do II ligi i niech poczujom co to ból. :ruch_gool:
A smolic tych pieronow.
Jo tyz im zyca spadku ale nie skuli tygo co by sie poczuli choby my.
Lone siy tak nigdy niy poczujom.
To my piyrsze na Slasku byli majstrem a te pseudo komuchy sie bojom nawet slonsko fana na plocie wywiesic
Zabole i te ich majstry za pieniondze /szczegolnie e z lat 80/ i klub bez wychowankow jak Legia.
Na mysl cisnie mi sie ino jedno Zabole=slaska Legia.
Jo tyz im zyca spadku ale nie skuli tygo co by sie poczuli choby my.
Lone siy tak nigdy niy poczujom.
To my piyrsze na Slasku byli majstrem a te pseudo komuchy sie bojom nawet slonsko fana na plocie wywiesic
Zabole i te ich majstry za pieniondze /szczegolnie e z lat 80/ i klub bez wychowankow jak Legia.
Na mysl cisnie mi sie ino jedno Zabole=slaska Legia.
-
- Kontakt:
Sikora strzelił gola dla Górnika, a przy karnym(?) dla Szczakowianki faulowal Radler i to będę mu pamiętał zawsze. Inna sprawa, że sędzia też już skończył swoją karierę, a Kompała po sezonie przeszedl razem z Wiśniewskim do Jaworzna...Adrian.G pisze:AdiC pisze:I Probierza - synek tyroł jak nigdy ....Lysy pisze:Moje skromne zdanie co do kłopotów górnika,przypomna dwa wydarzenia:nasz szpil z Radzionkowem i uratowanie tyłka żabolom i ich szpil ze Szczakowianką gdzie my polecieli do II ligi. Oczywiście to nasza wina żeśmy grali cołki sezon do bani ale oni wtedy też a mimo to, to my im uratowali ta ekstraklasa wtedy.Nie będę żałowoł kiedy spadną .Ba życza im takliech stresów jaie my mieli przez osatatnie lata to może sobie docenią co to Śląska solidarność.Jak woleli sie podłożyć Jaworznie to niech teroz raus jadom do II ligi."oliwa sprawiedliwa"Szkoda tylko że pan Kompała nie gro w górniku bo wtedy moja satysfakcja z ich spadku byłaby jeszcze większo.Choć osobiście wolołbych jakby teroz Ruch pokozoł im takie samo "kuku" jak oni nam w meczu ze Szczaxą.
Mosz recht Łysy. Niy dość że nos czorni wkręcili to jeszcze żabole sie podłożyli (może z wyjątkiem Pyjtra Lecha). Życza im jak najgorzij chociaż jak lostanom to przijemnie bydzie jak my im wciepnymy 2 ray i polecom raus.
"Jedna czarna owca może się przydarzyć w każdym stadzie" :roll:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Simone
- Kontakt:
Dajcie juz spokoj , cale szczescie ze nas nie utrzymali ...
Po pierwsze ostatnie czego bym chcial to pozostac w ekstrakalsie dzieki nim ...
Po drugie patrzac jak to sie konczy dobrze sie stalo , choc bylo ciezko oj bylo
Jakie zycie jest przewrotne , smiali sie z nas , szydzili a teraz sa nad przepascia
Jeden mecz i moga skonczyc w 3 - 4 lidze i dluuuuuugo tam zabawic
My za to stoimy u bram OE i kto wie czy po awansie pewne sprawy nie uloza sie perfekcyjnie
Po pierwsze ostatnie czego bym chcial to pozostac w ekstrakalsie dzieki nim ...
Po drugie patrzac jak to sie konczy dobrze sie stalo , choc bylo ciezko oj bylo
Jakie zycie jest przewrotne , smiali sie z nas , szydzili a teraz sa nad przepascia
Jeden mecz i moga skonczyc w 3 - 4 lidze i dluuuuuugo tam zabawic
My za to stoimy u bram OE i kto wie czy po awansie pewne sprawy nie uloza sie perfekcyjnie
-
- Kontakt:
... odliczania c.d.
Po meczu ze Stalą:
Jak przegramy to na koniec sezonu mamy pewne:
- 5 miejsce bez względu na inne wyniki
- 4 miejsce jak Polonia W. lub Polonia B. nie wygrają
- 3 miejsce jak Polonia W. i Polonia B. nie wygrają
Jak zremisujemy to na koniec sezonu mamy pewne:
- 4 miejsce bez względu na inne wyniki
- 3 miejsce jak Polonia B. nie wygra
Jak wygramy to na koniec sezonu mamy pewne:
- 3 miejsce bez względu na inne wyniki
Po tej kolejce nie możemy sobie jeszcze zapewnić 1 lub 2 miejsca. Ale dzięki temu otatnie mecze będą jeszcze o coś (1 miejsce
)
Po meczu ze Stalą:
Po tej kolejce nie możemy sobie jeszcze zapewnić 1 lub 2 miejsca. Ale dzięki temu otatnie mecze będą jeszcze o coś (1 miejsce

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak wygrama dwa kolejne mecze to mamy chyba już pewne 1-2 miejsce czyż nie?Dorcia pisze:... odliczania c.d.
Po meczu ze Stalą:
Po tej kolejce nie możemy sobie jeszcze zapewnić 1 lub 2 miejsca. Ale dzięki temu otatnie mecze będą jeszcze o coś (1 miejsce)
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- klauduŚ
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
- Simone