Jagiellonia - Ruch Chorzów 19 maja godz. 16:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
COBRA

#301 Post autor: COBRA » 21 maja 2007, o 18:32

Elmer pisze:
chorzowski_rsl pisze:z tego co mi wiadomo mecz mo byc o 14:40 :roll: a nie o 17
33 i 34 kolejka MUSI być rozgrywana o tej samej porze, więc godzina 14:40 jest tylko plotką
Wydział Gier PZPN postanowił przełożyć 33. kolejkę II ligi z 2 czerwca (sobota) na 3 czerwca (niedziela).
Powodem przeniesienia przedostatniej kolejki jest mecz reprezentacji Polski z Azerbejdżanem w ramach eliminacji ME, który zaplanowany jest na 2 czerwca br.

Lechia w ramach 33. kolejki podejmie chorzowski Ruch. Wszystkie mecze zostaną rozpoczęte o godz. 14:40.

Z lechia.gda.pl

czyli wyjazd w nocy!

empisek

#302 Post autor: empisek » 21 maja 2007, o 23:33

A jo wom mowia bez Wleciala ni belo by awansu i z tym sie muszom zgodzic najwieksze maRudy foRumowe gdyby nie Wlecial to kto :roll: :?: :?: A ze tyj rundy gRajom jak gRajom tRocha atmosfeRa ni ta inni zawodnicy doszli a zasada bij miszcza tyz aktualno i sie ciynzyj gRo z kozdym.Jadymy juz ni dugo... :D :D :D ORANGE EKSTRAKLASA

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#303 Post autor: Simone » 22 maja 2007, o 00:20

Domzalski znalazl sie w jedenastce kolejki wg Sportu ...

Taka informacja na powolny koniec tematu ...

Dodam jeszcze ze nie pierwszy raz

Lukas89
Kontakt:

#304 Post autor: Lukas89 » 22 maja 2007, o 07:53

empisek pisze:A jo wom mowia bez Wleciala ni belo by awansu i z tym sie muszom zgodzic najwieksze maRudy foRumowe gdyby nie Wlecial to kto :roll: :?: :?: A ze tyj rundy gRajom jak gRajom tRocha atmosfeRa ni ta inni zawodnicy doszli a zasada bij miszcza tyz aktualno i sie ciynzyj gRo z kozdym.Jadymy juz ni dugo... :D :D :D ORANGE EKSTRAKLASA
:brawa:
Może wreszcie WSZYSCY kibice zaczną doceniać pracę Pana Marka..a nie tylko w kóło i wciąż "Wleciał Raus !"

ja od początku wierzyłem że w końcu powrócimy tam gdzie nasze miejsce..czyli do oRange EkstRaklasy

aju
Kontakt:

#305 Post autor: aju » 22 maja 2007, o 08:44

Lukas89 pisze:
empisek pisze:A jo wom mowia bez Wleciala ni belo by awansu i z tym sie muszom zgodzic najwieksze maRudy foRumowe gdyby nie Wlecial to kto :roll: :?: :?: A ze tyj rundy gRajom jak gRajom tRocha atmosfeRa ni ta inni zawodnicy doszli a zasada bij miszcza tyz aktualno i sie ciynzyj gRo z kozdym.Jadymy juz ni dugo... :D :D :D ORANGE EKSTRAKLASA
:brawa:
Może wreszcie WSZYSCY kibice zaczną doceniać pracę Pana Marka..a nie tylko w kóło i wciąż "Wleciał Raus !"

ja od początku wierzyłem że w końcu powrócimy tam gdzie nasze miejsce..czyli do oRange EkstRaklasy

Wątpie ze tak bedzie. Teraz mu ładnie podziekują za prace i beda gratulowac.
A jak tylko w orange cos nie bedzie szło, to bedzie gadanie ze Wleciałowski był dobry ale tylko na 2 lige.
Nigdy wszystkich nie zadowolisz.
MŁODZI TRENUJCIE!!!

JEDI_V
Kontakt:

#306 Post autor: JEDI_V » 23 maja 2007, o 11:12

Szacunek dla kibicow Jagi,co prawda za duzo my niy spiewali a jak juz to z grzecnosci,ktoro robila nom Jaga w swoich przerwach :lol: ,no doping majom okrutny prawie 90 minut.W Bialymstoku nawet psiarnia jakos normalno,mozna bylo lazic sie po calym centrum,zrobic zakupy,napic sie piwa i nikt sie nie dopierdalol.
No i w powrocie "kozdy slonzok wie,ze najlpeszy w Polsce jest nasz Chorzowski HKS"
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

ODPOWIEDZ