Stal Stalowa Wola - RUCH CHORZOW 23.05.2007 r. godz. 17:00
- Martinezku
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z jednej strony dobrze, z drugiej nie. Stal jest w słabej dyspozycji i nie powinniśmy z nią mieć problemu, ale...ma 33 punkty i zajmuje ostatnie miejsce barażowe, tyle samo punktów ma Podbeskidzie, a 16. w tabeli Unia 29...
Dlatego Stalówka będzie pewnie zdeterminowana. Ale to nic, poradzimy sobie
!
Jeśli nie zlekceważymy przeciwnika (a myślę, że nie), jestem o wynik spokojny.
Pozdrawiam
Dlatego Stalówka będzie pewnie zdeterminowana. Ale to nic, poradzimy sobie

Jeśli nie zlekceważymy przeciwnika (a myślę, że nie), jestem o wynik spokojny.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Może bardziej stremowana niż zdeterminowana. My juz raczej możemy grać na luzie, bez stresu, a oni się jeszcze muszą sprężać żeby miec pewne baraże.
Trzeba pamiętać, że Stal u siebie jeszcze nie przegrała w tym sezonie. Jedynej porażki jako gospodarz Stal doznała w Gorzyczach w meczu z Polonią Bytom 0:5.
Do Stalowej Woli z szacunkiem dla przeciwnika, ale po 3 punkty i po 19 latach po mistrzostwo drugiej ligi
Trzeba pamiętać, że Stal u siebie jeszcze nie przegrała w tym sezonie. Jedynej porażki jako gospodarz Stal doznała w Gorzyczach w meczu z Polonią Bytom 0:5.
Do Stalowej Woli z szacunkiem dla przeciwnika, ale po 3 punkty i po 19 latach po mistrzostwo drugiej ligi

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakby tak patrzeć to my do końca gromy z drużynami co o coś walczą, Stalówka, Unia, Podbeskidzie o utrzymanie, a Lechia o awans, więc każdo drużyna bedzie zdeterminowana, w żadnym meczu nie mogemy liczyć, na jakieś mniejsze zaangazowanie przeciników, co nie oznacza, że i tak w conajmniej 3 meczach to my bedziemy zdecydowanymi faworytami i powinniśmy jeszcze przynajmniej te 7 punktów w 4 meczach ukulać, by być co najmniej 2, bo nigdy nie wiadomo, czy pzpn jeszcze czegoś nie wymyśli, albo sie ktoś nie odwoła itd. itp., a z tą organizacją to wszystko możliwe.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
jeśli wierzyć tym wszystkim tabelom to wynika ze ostatnie 4 zespoly w 2 lidze i tak gra baraze bo degradacja dosiegnie Kszo Polkowice Zawisze
tu przykladowa tabela a takich jest wiecej... nie wiem juz w co wierzyc ?
http://www.stats.betradar.com/statistic ... anguage=pl
tu przykladowa tabela a takich jest wiecej... nie wiem juz w co wierzyc ?
http://www.stats.betradar.com/statistic ... anguage=pl
-
- Kontakt:
najbardziej czytelna i aktualna tabela jest
tutaj: http://www.90minut.pl/liga.php?id=2526
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no to z ty tabeli chyba jasno wyniko ze my jus som w 1 lidze , i chyba niy oddajom Poloni Bytom 3pkt. skoro im zależy zeby awansowała Polonia Warszawa !!!Elmer pisze:najbardziej czytelna i aktualna tabela jest
tak podupionego sezonu chyba jeszcze niy było ,cieszy ino ze som my najlepsi w 2 lidze i licza ze tak zostanie do końca
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przeciez ta tabela n a90minut jest nie odkońca dobra, po pierwsze póki co Polonia Bytom nie ma oficjalnie odjętych punktów, bo jest to neui prawomocne, po drugie wiadomo, ze z drugiej ligi spadają klubu karnie zdegradowane, i na pewno tylu co tam jest zaznaczonych nie spadnie, a nawet stosując tą zasade co w I ldize ( co chyba nie zostało określone) to tyle nie bedzie grać w barazach.
jedyny plus to jest szybka aktualizacja, ale czasami aż za szybka jak z punktami ujemnymi wielu drużyn, trzeba po prostu umieć na podstawie tej tabeli i przypisów wyciągać wnioski i odpowiednio ją odczytywać
jedyny plus to jest szybka aktualizacja, ale czasami aż za szybka jak z punktami ujemnymi wielu drużyn, trzeba po prostu umieć na podstawie tej tabeli i przypisów wyciągać wnioski i odpowiednio ją odczytywać
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: