Jagiellonia - Ruch Chorzów 19 maja godz. 16:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#196 Post autor: slavo » 19 maja 2007, o 19:07

Karlus z Katowic pisze:
Nie byłem, słuchałem w radio. Widziałem natomiast jak rozklepały nas Polonia Warszawa,
a ja widziałem jak rozklepaliśmy Wisłę
Groclin
tak, z Groclinem to rzeczywiście hańba, taka mizerna drużynka, wszysscy w koło ją leją jak leci
i jak odbijaliśmy się od obrony Zagłębia.
powiedz, że żartujesz :-)
Radzę spojrzeć obiektywnie na obecny stan tej drużyny.
ja też, tyle że proponuję sięgnąć trochę dalej niż do meczu z Hydro z zeszłej rundy !

a tak a propos meczu z Jagą, nie widziałem jak grał Bonk ale on to na pewno jest trefny, po prostu pecha przynosi i tyle

baxsio
Kontakt:

#197 Post autor: baxsio » 19 maja 2007, o 19:09

Wiysz co @Karlus tak sie gro jak przeciwnik pozwolo i niy ma co godac ale jak zech widziol te mecze na szczycie ze sosnofcym to mi sie smioc chcialo wicelider przyjechol do nos i ino murowol tor !!A to ze ciebie sie niy podobo gra to twoja sprawa! Tela ze poziom gry wedlog mie szol wgora i chopcy po kijowym poczontku zaczli grac coroz lepij. A jak do mie liczy sie caly sezon a nie ino gorszo runda wiosynno.
Jak dugo laza na RUCH a laza juz30 lot to zodko sie zdozo coby my mieli rowne dwie rundy no chyba ze rowno ciul..e co bylo pora lot nazot.
I nie godej ze to prezynt bo jakby nie bylo grajki se to wypracowali tak na jesiyn jak i terozki a jak ftos nie umi wykorzystac naszyj gorszyj rundy to je znaczy sie gorszy pilkarsko.
Jo nie godom ze wszystko je super ale wejzyj tyz na to ze jak sie je liderym to kozdy sie probuje zmobilizowac na lidera w mysl "bij lidera".
A szlag mie trafio jak widza po przegranym meczu wpisy "Wlecial raus".
Wejs rozliczej go za pora tydni jak bydzie koniec ligi a niy teraz bo jo tyz mom jakies tam do trynera zasrzezynia ale wola poczekac z jego locynom do konca rundy tak samo jak z locyna pilkarzy.
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Panteros
Kontakt:

#198 Post autor: Panteros » 19 maja 2007, o 19:10

Jo poprostu nie mom słów, hu* z tym jak grają ile to juz my mieli pięknych sezonów kiedy Nosz Ruch groł wspaniale, a najczęsciej kończyło się to remisami albo wciepami - więc nie ważne jaka była ta runda, liczy się całokształt - wynik osiągnięty w trakcie całego sezonu !! I jak ktoś pisze, że Ruch nie zasługuje na awans - to polecom mu się tak fest pi***olnąć młotkiem w łeb !!
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

Karlus z Katowic
Kontakt:

#199 Post autor: Karlus z Katowic » 19 maja 2007, o 19:12

Rozmawiamy powaznie, czy przekrzykujemy się jak dzieci? Pisze wyraźnie o tej rundzie. Nie o meczu z hydrotworem, nie o meczu z Wisłą, ale o meczach z Groclinem, Polonią Warszawa, Zagłębiem. I wyciagam wnioski z tego, co widzę. A wniosek jest taki, że drużyna niepotrafi wygrywac z mocnym przeciwnikiem. Z Groclinem i KSP przeciwnik przewyższał nas o głowę organizacją gry. Zagłębie postanowiło ugrać remis i cel zrealizowało.

lojo
Kontakt:

#200 Post autor: lojo » 19 maja 2007, o 19:13

slavo pisze:
Karlus z Katowic pisze:
Nie byłem, słuchałem w radio. Widziałem natomiast jak rozklepały nas Polonia Warszawa,
a ja widziałem jak rozklepaliśmy Wisłę
Groclin
tak, z Groclinem to rzeczywiście hańba, taka mizerna drużynka, wszysscy w koło ją leją jak leci
i jak odbijaliśmy się od obrony Zagłębia.
powiedz, że żartujesz :-)
Radzę spojrzeć obiektywnie na obecny stan tej drużyny.
ja też, tyle że proponuję sięgnąć trochę dalej niż do meczu z Hydro z zeszłej rundy !

a tak a propos meczu z Jagą, nie widziałem jak grał Bonk ale on to na pewno jest trefny, po prostu pecha przynosi i tyle

100 % raci jo je ciekawe co wyscie godali 2 lata temu jak ledwo my sie czimali mimo że my przegrali to momy 4 pkt przewagi tera cza myśleć o Stalowej Woli i Janikowie te szpile nom wszystko powinny wyjaśnić i brawo dla Ćwielonga który robił z Wałdochem co chciał
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Karlus z Katowic
Kontakt:

#201 Post autor: Karlus z Katowic » 19 maja 2007, o 19:16

baxsio pisze:Wiysz co @Karlus tak sie gro jak przeciwnik pozwolo i niy ma co godac ale jak zech widziol te mecze na szczycie ze sosnofcym to mi sie smioc chcialo wicelider przyjechol do nos i ino murowol tor !!A to ze ciebie sie niy podobo gra to twoja sprawa! Tela ze poziom gry wedlog mie szol wgora i chopcy po kijowym poczontku zaczli grac coroz lepij. A jak do mie liczy sie caly sezon a nie ino gorszo runda wiosynno.
Jak dugo laza na Ruch a laza juz30 lot to zodko sie zdozo coby my mieli rowne dwie rundy no chyba ze rowno ciul..e co bylo pora lot nazot.
I nie godej ze to prezynt bo jakby nie bylo grajki se to wypracowali tak na jesiyn jak i terozki a jak ftos nie umi wykorzystac naszyj gorszyj rundy to je znaczy sie gorszy pilkarsko.
Jo nie godom ze wszystko je super ale wejzyj tyz na to ze jak sie je liderym to kozdy sie probuje zmobilizowac na lidera w mysl "bij lidera".
A szlag mie trafio jak widza po przegranym meczu wpisy "Wlecial raus".
Wejs rozliczej go za pora tydni jak bydzie koniec ligi a niy teraz bo jo tyz mom jakies tam do trynera zasrzezynia ale wola poczekac z jego locynom do konca rundy tak samo jak z locyna pilkarzy.
A gdzie ja tu napisałem "Wleciał raus"?
Jeśli Tobie gra siępdoba, to znaczy, że masz małe wymagania. Może nie kibicujemy temu samemu klubowi? Mój to czternastokrotny mistrz. Nie zadowalają mnie pewne zwycięstwa z przeciwnikiem pokroju Kmity czy Łomży.

Blue-White.....
Kontakt:

#202 Post autor: Blue-White..... » 19 maja 2007, o 19:20

Kozdymu z nos sie nie podobo napewno to co pilkarzyki graja w te rundzie , graja jak graja awans chyba zrobia wiec nie mogymy ich osadzac ze ciulato graja np. ONI ROBIA AWANS A MY IM CHAJA ZE CIULATO GRAJAW TEJ RUNDZIE I wy***ac TRENERA? to chyba ktos tu jest CHORY? poprostu muszymy sie wzmocnic jak wejdymy do 1 ligi i 1 sezon starac sie utrzymac w 1 lidza a potem zoboczymy co bydzie...o w jakims sponsorze to ani nie ma co wspominac bo jak bydzie to bydzie a jak nie to nie i koniec. TAKIE MOJE ZDANIE ...

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#203 Post autor: cisiu » 19 maja 2007, o 19:22

Skończe sie wadzić wieczne marundy!!!! Co byście chcieli grać fajno runda a zajonć 5ty plac???
Momy awans na 100% ehehhe nad lechiom 13pkt przewagi :D :D !!!! I chyba niy bydzie wielkich derbow ślonska...żabole polecom do 2gi ligi...przinajmi wszysko na to wskazuje...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2007, o 19:25 przez cisiu, łącznie zmieniany 3 razy.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Karlus z Katowic
Kontakt:

#204 Post autor: Karlus z Katowic » 19 maja 2007, o 19:23

Blue-White..... pisze:Kozdymu z nos sie nie podobo napewno to co pilkarzyki graja w te rundzie , graja jak graja awans chyba zrobia wiec nie mogymy ich osadzac ze ciulato graja np. ONI ROBIA AWANS A MY IM CHAJA ZE CIULATO GRAJAW TEJ RUNDZIE I wy***ac TRENERA? to chyba ktos tu jest CHORY? poprostu muszymy sie wzmocnic jak wejdymy do 1 ligi i 1 sezon starac sie utrzymac w 1 lidza a potem zoboczymy co bydzie...o w jakims sponsorze to ani nie ma co wspominac bo jak bydzie to bydzie a jak nie to nie i koniec. TAKIE MOJE ZDANIE ...
Jako haja? I kaj jo naszkyrfloł coby wyciepać trenera? Manszaft kery groł fajny fusbal we piyrwszej rundzie, drugo runda gro ciulato. I to je fakt a nie żodno haja.

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#205 Post autor: klauduŚ » 19 maja 2007, o 19:24

To chyba ta presja tak na wszystkich działo... ;P
Obrazek

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#206 Post autor: Simone » 19 maja 2007, o 19:24

choooja utrzymaja sie , musza byc derby MUSZA BYC :wink:

Tak jak pisalem wczesniej nie lubie odliczac do tego 5 miejsca ale mamy ta 1 lige panowie :D

Raulito
Kontakt:

#207 Post autor: Raulito » 19 maja 2007, o 19:25

Panowie ale my juz awans mamy :D wiem ze nikogo nie obchodzi 4 miejsce ale wlasnie 4 mamy juz pewne :) takze reszta meczy to juz formalnosc :) trzeba grac o 1 plac :)
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Siemce_R
Kontakt:

#208 Post autor: Siemce_R » 19 maja 2007, o 19:27

Wie ktoś jaki był wynik ELany i Gieksy z Rozwojem ??

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#209 Post autor: HKSADIK » 19 maja 2007, o 19:28

jeszcze nie ma awansu!! Polonia Warszawa jak dzis wygra bedzie miala 12 punktow straty do nas i lepszy bilans bezposrednich spotkan :) wiec poczekajmy... :wink:
meczu z Jaga szkoda...bardzo chcialem zeby chlopcy zrewanzowali sie za r.jesienna!! trzeba zaczac zastanawiac sie nad wzmocnienami!
Ostatnio zmieniony 19 maja 2007, o 19:30 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

Blue-White.....
Kontakt:

#210 Post autor: Blue-White..... » 19 maja 2007, o 19:30

Karlus nie godom ze ty chcesz wydupc trenera... chodzi mo oto ze wlasnie tak jak teraz ze godomy onich ze ciulato zagrali tak jak i w calej rundzie nic ciekawego nie graja ale co my kibole mogymy zrobic..? jedynie chyba sie tukej wadzic cieszmy sie ze jakos dokulomy ten awans a potem liczyc na jakies dobre transfery ktore nom pozwola zostac w tej 1 lidze..i moze trener cos z tego skleji i bydzie tak wszystko grac jak w pierwszej rundzie chodz muszymy mocno stapac po ziemi pozdro. I NIE WADZMY SIE KOZDY MO SWOJE ZDANIE SOM MY JEDNA RODZINA CO NIE..?

ODPOWIEDZ