no niystety, twoje pajacyki już w ty drużynie niy grająrubin pisze:mom przeczucie ze nasze pajacyki tam przegraja jedna bramka obym sie mylil
Jagiellonia - Ruch Chorzów 19 maja godz. 16:30
- L.G
- Kontakt:
- ch-R
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:łowca goroli pisze:no niystety, twoje pajacyki już w ty drużynie niy grająrubin pisze:mom przeczucie ze nasze pajacyki tam przegraja jedna bramka obym sie mylil
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi sie wydaje ze Niebiescy nie odpuszcza i stawiom remis 1-1 bo i my i oni beda grac bez kilku podstawowych graczy a i po za***istym meczu i ne wykorzystanych sytulacjach przegrali my z nimi u siebie wiec chopcy musze se tera zrewanzowac :twisted: ..... a tera z innej beczki
Zaglebie sosnowiec zmienilo trenera ..... Obowiazki pierwszego trenera przejmie Robert Moskal ktory byl drugim trenerem.
Zaglebie sosnowiec zmienilo trenera ..... Obowiazki pierwszego trenera przejmie Robert Moskal ktory byl drugim trenerem.
-
- Kontakt:
A z drugiej strony gdyby byl taki wynik jak rok temu bylo by git ....
Jagiellonia Białysto 0-2 Ruch Chorzów Bramki do nos strzelili: Łudziński , Miki
W takim skladzie my wtedy grali :
J. Paśnik , W. Myszor, M. Klaczka, T. Balul, M. Makuch - W. Grzyb (78` G. Bonk), M. Pulkowski, G. Baran, P. Łudziński (66` M. Smarzyński) - G. Mikulenas, M. Śrutwa
Wtedy grali jescze unos : Paśnik,Myszor,Balul,Smarzyński,Śrutwa
Jagiellonia Białysto 0-2 Ruch Chorzów Bramki do nos strzelili: Łudziński , Miki
W takim skladzie my wtedy grali :
J. Paśnik , W. Myszor, M. Klaczka, T. Balul, M. Makuch - W. Grzyb (78` G. Bonk), M. Pulkowski, G. Baran, P. Łudziński (66` M. Smarzyński) - G. Mikulenas, M. Śrutwa
Wtedy grali jescze unos : Paśnik,Myszor,Balul,Smarzyński,Śrutwa
-
o zodnym odpuszczeniu w tym szpilu nie moze byc mowy, z pewnoscia wygro druzyna kerej bardzi bydzie zalezec na zwycisetwie i 3 pkt, w tym momencie zdaje sie wydawac ze bydzie to niestety Jaga, do ktoryj kozdy pkt jest na waga zlota...
Mecz na szczycie, do tego nikt nie mo watpliwosci, jednak czy aby nasze chopcy podołaja zadaniu i wygromy tyn szpil? O tym sie przekonomy juz niedlugo...
Mecz na szczycie, do tego nikt nie mo watpliwosci, jednak czy aby nasze chopcy podołaja zadaniu i wygromy tyn szpil? O tym sie przekonomy juz niedlugo...
Elo koledzy!! Ja jako kiibic Jagielloński wierzę że będzię powtórka z rozrywki tak jak było to w minionym sezonie z Widzewem 2:1 . Oni byli też pewni zwycięstwa tylko się trochę przeliczyli.
Ruch Wasz i tak ma awans zapewniony , chybaże jakaś kompletna katastrofa musiałaby sie zdarzyć ! U nas przygotowanie do meczu idzie cała parą i liczymy na jak największą liczbę gości w Białymstoku!! Kibice Jagielloni uważają ten mecz za mecz sezonu i miejmy nadzieję że tak będzie!!! Trybuny przy Słonecznej będa wypchane po same brzegi i postarajcie się aby wasz sektor nie był pusty! Sotrirovic będzie prawdopodobnie grał a co do Wałdocha to okaże się w jakiej jest dyspozycji! Na zakończenie wierzę w sukces Jagi i mam nadzieję że Jaga jak i Ruch będą cieszyć się z OE!!! Pozdrowienia KBICOM RUCHU !!!
http://www.youtube.com/watch?v=l82qm_ZXPIw - tak będzie a być moze jeszcze lepiej!!!

http://www.youtube.com/watch?v=l82qm_ZXPIw - tak będzie a być moze jeszcze lepiej!!!
-
- Kontakt:
czy ktoś na forum jest pewny wygranej. Myslę, że jest wręcz przeciwnie.maaariusz17 pisze: Oni byli też pewni zwycięstwa tylko się trochę przeliczyli.
Remis 3:3 (wyciągnięty np. z 1:3 dla Jagi) w pełni mnie zadowoli.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=193571
mimo wszystko nasze osłabienia są poważniejsze
mimo wszystko nasze osłabienia są poważniejsze
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1