Ruch Chorzów - Kmita Zabierzów - 12.05 - godz 19.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#241 Post autor: klauduŚ » 14 maja 2007, o 13:46

Po pierwsze nie gimnazjum,
Po drugie Twoja ironia mje jakoś nie ruszo..
Widocznie Cie nie stać na więcej.
Norma :roll:
Ostatnio zmieniony 14 maja 2007, o 13:48 przez klauduŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

slavo
Kontakt:

#242 Post autor: slavo » 14 maja 2007, o 13:48

19_KlauduŚ_20 pisze:Po pierwsze nie gimnazjum,
Po drugie Twoja ironia mje jakoś nie ruszo..
czy mogłabyś lansować się na jakimś bardziej dziewczęcym forum ? ew. na czaterii ? czy innym gg

Awatar użytkownika
ch-R

#243 Post autor: ch-R » 14 maja 2007, o 15:17

Tak na szybko - im mniej ludzi tym lepij na trybunach
- wynik cieszy
- gra w sumie tyz bo jak wynik dobry to gry sie nie ocenio
- SCORPION ochrona :evil: Ci panowie dali juz pokaz swojej inteligencji na jesien chyba to bylo w meczu z Odra , nie potrafia zrozumiec tego pokazu sily jo jest niesamowicie spokojny czlowiek ale jak cos takiego widza jak te polkemony robia pokaz sily to automatycznie wlacza mi sie knefel z agresja. Panowie z SCORPIONA to jest niepotrzebne :twisted:

ps. nie umia wskoczyc na ta strona z Grzybkiem
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

stan01
Kontakt:

#244 Post autor: stan01 » 14 maja 2007, o 22:14

Elmer pisze:fajnie się porobiło, gdzie są kibice z dawnych lat. Patrząc na zachowanie osób (tzn w większości przedszkolaków i dziewczyn) tam przebywających brakuje jeszcze coli, chipsów, no i łóżka żeby sobie poleżeli (siedzą jak w kinie).
Jednym słowem: gimnazjada 2007, :shock:
Rzadko ostatnio zabiyrom głos na Forum, bo wg mnie wiykszość tymatów jest bez sensu. Ale w tym przypadku musza odpowiedzieć Elmerowi kaj są kibice z downych lot. Jak by łaziył na szpile to może by wiedzioł. Przeważnie są na DZIESIONIE, sporo jest na trybunie główny, a i sporo jest na 5 i 6 sektorze, wtore to uważane są za sektory pikników, starych c.... i emerytów itd. itp.

SODA's
Kontakt:

#245 Post autor: SODA's » 14 maja 2007, o 22:21

-=]RoD[=-Bzzyk pisze:Ciemne chmury nad chorzowskim miastem ;-)

Obrazek
pięknie to wygląda
RUCH Chorzów Polska

Elmer
Kontakt:

#246 Post autor: Elmer » 15 maja 2007, o 08:46

stan01 pisze:
Elmer pisze:fajnie się porobiło, gdzie są kibice z dawnych lat. Patrząc na zachowanie osób (tzn w większości przedszkolaków i dziewczyn) tam przebywających brakuje jeszcze coli, chipsów, no i łóżka żeby sobie poleżeli (siedzą jak w kinie).
Rzadko ostatnio zabiyrom głos na Forum, bo wg mnie wiykszość tymatów jest bez sensu. Ale w tym przypadku musza odpowiedzieć Elmerowi kaj są kibice z downych lot. Jak by łaziył na szpile to może by wiedzioł. Przeważnie są na DZIESIONIE, sporo jest na trybunie główny, a i sporo jest na 5 i 6 sektorze, wtore to uważane są za sektory pikników, starych c.... i emerytów itd. itp.
wcale nie łaże na szpile i w domu ciagle siedzę na necie i siedzę na czacie Harrego Pottera :roll: Dobrze wiem kto chodził na mecze za gorszych czasów i kto chodzi teraz (chodzi mi o trybune bo tam jestem obecny od 18 lat). Szkoda, że nie zauważyłeś mojej ironii. Cóż, nie każdyjest doskonały...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

stan01
Kontakt:

#247 Post autor: stan01 » 15 maja 2007, o 13:04

Elmer pisze:
stan01 pisze:
PS. Zapomniołech sie zapytać, co Ci przeszkadzo młodzież na Ruchu. Jo by chcioł żeby tam pojawiały sie nawet wycieczki szkolne, a nawet kółka emerytów, osób niepełnosprawnych itd. itp. (oczywiście w odpowiednich sektorach), tak jak to jest w całej Europie).
wcale nie łaże na szpile i w domu ciagle siedzę na necie i siedzę na czacie Harrego Pottera :roll: Dobrze wiem kto chodził na mecze za gorszych czasów i kto chodzi teraz (chodzi mi o trybune bo tam jestem obecny od 18 lat). Szkoda, że nie zauważyłeś mojej ironii. Cóż, nie każdyjest doskonały...
Odpowiem Ci na PW, bo nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, o 20:50 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#248 Post autor: gerhat » 16 maja 2007, o 23:09

przy pierwszej bramie Pepe zachowoł się jak ... Gucio
godejcie co chcecie ale to jak złożył się do tej piłki i jak ją umieścił w bramce to jakbym w latach 80-tych ogladał Krzyśka Warzychę

ODPOWIEDZ