Ruch Chorzów - Kmita Zabierzów - 12.05 - godz 19.00
-
- Kontakt:
- ch-R
Tak na szybko - im mniej ludzi tym lepij na trybunach
- wynik cieszy
- gra w sumie tyz bo jak wynik dobry to gry sie nie ocenio
- SCORPION ochrona
Ci panowie dali juz pokaz swojej inteligencji na jesien chyba to bylo w meczu z Odra , nie potrafia zrozumiec tego pokazu sily jo jest niesamowicie spokojny czlowiek ale jak cos takiego widza jak te polkemony robia pokaz sily to automatycznie wlacza mi sie knefel z agresja. Panowie z SCORPIONA to jest niepotrzebne :twisted:
ps. nie umia wskoczyc na ta strona z Grzybkiem
- wynik cieszy
- gra w sumie tyz bo jak wynik dobry to gry sie nie ocenio
- SCORPION ochrona

ps. nie umia wskoczyc na ta strona z Grzybkiem
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Rzadko ostatnio zabiyrom głos na Forum, bo wg mnie wiykszość tymatów jest bez sensu. Ale w tym przypadku musza odpowiedzieć Elmerowi kaj są kibice z downych lot. Jak by łaziył na szpile to może by wiedzioł. Przeważnie są na DZIESIONIE, sporo jest na trybunie główny, a i sporo jest na 5 i 6 sektorze, wtore to uważane są za sektory pikników, starych c.... i emerytów itd. itp.Elmer pisze:fajnie się porobiło, gdzie są kibice z dawnych lat. Patrząc na zachowanie osób (tzn w większości przedszkolaków i dziewczyn) tam przebywających brakuje jeszcze coli, chipsów, no i łóżka żeby sobie poleżeli (siedzą jak w kinie).
Jednym słowem: gimnazjada 2007, :shock:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wcale nie łaże na szpile i w domu ciagle siedzę na necie i siedzę na czacie Harrego Pottera :roll: Dobrze wiem kto chodził na mecze za gorszych czasów i kto chodzi teraz (chodzi mi o trybune bo tam jestem obecny od 18 lat). Szkoda, że nie zauważyłeś mojej ironii. Cóż, nie każdyjest doskonały...stan01 pisze:Rzadko ostatnio zabiyrom głos na Forum, bo wg mnie wiykszość tymatów jest bez sensu. Ale w tym przypadku musza odpowiedzieć Elmerowi kaj są kibice z downych lot. Jak by łaziył na szpile to może by wiedzioł. Przeważnie są na DZIESIONIE, sporo jest na trybunie główny, a i sporo jest na 5 i 6 sektorze, wtore to uważane są za sektory pikników, starych c.... i emerytów itd. itp.Elmer pisze:fajnie się porobiło, gdzie są kibice z dawnych lat. Patrząc na zachowanie osób (tzn w większości przedszkolaków i dziewczyn) tam przebywających brakuje jeszcze coli, chipsów, no i łóżka żeby sobie poleżeli (siedzą jak w kinie).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Odpowiem Ci na PW, bo nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu.Elmer pisze:PS. Zapomniołech sie zapytać, co Ci przeszkadzo młodzież na Ruchu. Jo by chcioł żeby tam pojawiały sie nawet wycieczki szkolne, a nawet kółka emerytów, osób niepełnosprawnych itd. itp. (oczywiście w odpowiednich sektorach), tak jak to jest w całej Europie).stan01 pisze:Rzadko ostatnio zabiyrom głos na Forum, bo wg mnie wiykszość tymatów jest bez sensu. Ale w tym przypadku musza odpowiedzieć Elmerowi kaj są kibice z downych lot. Jak by łaziył na szpile to może by wiedzioł. Przeważnie są na DZIESIONIE, sporo jest na trybunie główny, a i sporo jest na 5 i 6 sektorze, wtore to uważane są za sektory pikników, starych c.... i emerytów itd. itp.Elmer pisze:fajnie się porobiło, gdzie są kibice z dawnych lat. Patrząc na zachowanie osób (tzn w większości przedszkolaków i dziewczyn) tam przebywających brakuje jeszcze coli, chipsów, no i łóżka żeby sobie poleżeli (siedzą jak w kinie).
wcale nie łaże na szpile i w domu ciagle siedzę na necie i siedzę na czacie Harrego Pottera :roll: Dobrze wiem kto chodził na mecze za gorszych czasów i kto chodzi teraz (chodzi mi o trybune bo tam jestem obecny od 18 lat). Szkoda, że nie zauważyłeś mojej ironii. Cóż, nie każdyjest doskonały...
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, o 20:50 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: