w sklepie Niebiescy tysz nie mieli biletów ale obsługa niczego sobieishateR pisze:ja taki wał!19_KlauduŚ_20 pisze:Do 16.00ishateR pisze:do ktorej dzisiaj jest przedsprzedaz biletów ?
Jo bilet już mom, to jestech spokojno ;d
byłch z laskom specjalnie zeby sie kupiola bilet za 2zł to my tam byli przed 16 i kasy zawarte
zato nos burza chyciła :roll:
Ruch Chorzów - Kmita Zabierzów - 12.05 - godz 19.00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Bilety za 2 złote bydom jutro w kasach od strony Batorego.ishateR pisze:no byłch od strony trybuny... i dupa19_KlauduŚ_20 pisze:Te, właśnie... Czegoś nie czaja.
Niy było biletów za 2?
/ a byłś od strony rodzinnego?
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- klauduŚ
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chyba że na Allegro jak ktoś zbierogerhat pisze:na pojutrze żech nie liczył :roll:19dżony R lancz20 pisze:Bilety za 2 złote bydom jutro w kasach od strony Batorego.ishateR pisze:no byłch od strony trybuny... i dupa19_KlauduŚ_20 pisze:Te, właśnie... Czegoś nie czaja.
Niy było biletów za 2?
/ a byłś od strony rodzinnego?

-
- Kontakt:
te specjalista, jak wszystko to wiesz to powiedz mi kto to jest Roger Mouyeme i co ma wspólnego z Ruchem? Jak odpowiesz na to pytanie to uznam żeś nie jest piknik.Blue-White..... pisze:Te elmer czy emeryt Co ty ku*** Piszesz ze jo jest piknik nie wiem czy sie smioc czy plakac ze takie ciulstwa piszesz na Ruchu jestesch od 17 sezonow co szpil na wyjazdy jezdza jak mi robota pasuje a mom 27 lot wiec nie pi***ol farmazonow bo zapewne som jestes piknik ! piszesz ze jo nie wiem kim jest sarnat hehe z tego co wiem to nawet byl przymierzany do gry w Ruchu kiedys ale tys nawet otym chyba nie slyszol! bo nie ktore widomosci nie ujrzaly ani swiatla dziennego podbnie bylo z ex reprezntantem Polski olisadebe ktory prawie juz podpisl kontrakt a tyz nie ktorzy do dzis nie widza ze miol grac w Ruchu ... wiec nie pisz ciulstw o jakims sarnacie jak cie świedza zeby ...... Nara i pozdrawiam PANA ELMERA hehehehe :lol: :lol: :lol:
A co do Sarnata to uznałem, że jest to ważna informacja dla prawdziwych kibiców. Jak Cię to nie zainteresowało to mogłeś opuścic tego posta, a nie kapować na mnie w "uwagach do moderatorów".
PS. A koło Olisadebe to swego czasu na meczu na bocznym siedziałem. Taki to ze mnie piknik

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
adamo_R pisze:Buhahahahahah!!!! Małotaty!!! lukas tyś je chyba ministrantym!puknij sie w tyn pusty dekel albo idz se na plac, sie przewietrzyć, hu** wiysz w nogach śpisz! jak ci kerzy niy znajom tekst z lot 80-tych.A wiync...Słuchaj Jezu jak cie błaga lud, Zrób z Chorzowa mistrza Polski zrób, my czekamy ładnych pare lat, aby nasz Ruch Chorzów Mistza Polski miał...itd. :lol:JołLukas89 pisze:LukaseQ89_19/R\20 pisze:;> ta moja uwaga w kosciele :shock:jajo pisze:ta piesn powaznie jest na melodie koscielna i powaznie jest grana w kosciolachLukaseQ89_19/R\20 pisze:
moga sie zaczać smioc? ;]
Pójdź do Jezusa, do niebios bram;
W Nim tylko szukaj pociechy tam.
On cię napoi krwią swoich ran,
On, Ojciec Lekarz, Pan.
Ref. Słuchaj Jezu, jak Cię błaga lud,
Słuchaj, słuchaj, uczyń z nami cud!
Przemień, o Jezu smutny ten czas,
O Jezu pociesz nas!
:lol:
To jest tekst tej pieśni
:? Ten post umieściłem w odpowiedzi na post jajo.Więc nie rozumiem Twojego oburzenia.Znam te wersje którą Ty podałeś,a ja chciałem podać tylko oficjalną wersje,czyli odpowiedź na post jajo.I uwagi o pustym deklu zostaw dla siebie.Bo ja Cie nie obrażam..chyba że to miało być z przymrużeniem oka..to rozumiem

Pyrsk

jedyn mondry dzieki..adamo_R pisze:Buhahahahahah!!!! Małotaty!!! lukas tyś je chyba ministrantym!puknij sie w tyn pusty dekel albo idz se na plac, sie przewietrzyć, hu** wiysz w nogach śpisz! jak ci kerzy niy znajom tekst z lot 80-tych.A wiync...Słuchaj Jezu jak cie błaga lud, Zrób z Chorzowa mistrza Polski zrób, my czekamy ładnych pare lat, aby nasz Ruch Chorzów Mistza Polski miał...itd. :lol:JołLukas89 pisze:LukaseQ89_19/R\20 pisze:;> ta moja uwaga w kosciele :shock:jajo pisze:ta piesn powaznie jest na melodie koscielna i powaznie jest grana w kosciolachLukaseQ89_19/R\20 pisze:
moga sie zaczać smioc? ;]
Pójdź do Jezusa, do niebios bram;
W Nim tylko szukaj pociechy tam.
On cię napoi krwią swoich ran,
On, Ojciec Lekarz, Pan.
Ref. Słuchaj Jezu, jak Cię błaga lud,
Słuchaj, słuchaj, uczyń z nami cud!
Przemień, o Jezu smutny ten czas,
O Jezu pociesz nas!
:lol:
To jest tekst tej pieśni

Przestoncie sie wadzic dzisiej je wazny dzien bo gRo RUCH
8) .Wiync BRac niebieskie baRwy i szale oRaz ciemne bRele i heja heja ho tutaj sie bawimy heja heja ho piosenki spiewamy heja heja ho szpile wygRywamy heja heja ho browaRy walimy heja heja ho HKS RUCH CHORZOW heja heja ho
.Moze zaspiewomy to na szpilu
A nie sie ciongle wadzic :? JADYMY JADYMY NA SZPIL....

- art82
- Kontakt: