KARA DLA LORENSA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
STING_RULEZ

#61 Post autor: STING_RULEZ » 11 wrz 2003, o 16:38

Bart pisze:Co do kibiców - to ,że gdzieś jest większa część waszych kibiców to jednak nie znaczy ,że łamie to nasz monopol np w wymienionych przez Ciebie Mysłowicach czy innych miejscach Katowic i Śląska. Zresztą na ten temat było już tysiące postów i każdy ma na to swój pogląd- zgodny zresztą z kolorem szalika który nosi na szyi- wiec chyba nie ma co znowu tego poruszać. Pozdro.
Nie bądź śmieszny, że macie monopol w Katowicach czy Mysłowicach, a już tymbardziej Jaworznie, bo naprawdę konkretnych Waszych ludzi w K-ach to garstka została( mówie o jeźdzących). Zresztą choćby frekwencja z Katowic jaka była 10 lat temu, jaka jest teraz. Tyle w tym temacie, bo i tak się nie porozumiemy, a sam mieszkasz w dzielnicy gdzie hmmm o monopolu "R" ciężko mówić.
pozdro

Gość

#62 Post autor: Gość » 11 wrz 2003, o 23:18

Nienie Sting,żle mnie zorzumiales . Dokladnie tak jak mowisz nie ma monopolu, bo nie chodzilo mi o cale Katowice,a o jaworznie nawet nie wspomnialem. Chodzilo o po coniektore dzielnice jak np. Nikisz. Co do Bogucic oczywscie masz racje... Ok koniec tematu,pozdro.

STING_RULEZ

#63 Post autor: STING_RULEZ » 13 wrz 2003, o 13:27

Bart pisze:Nienie Sting,żle mnie zorzumiales . Dokladnie tak jak mowisz nie ma monopolu, bo nie chodzilo mi o cale Katowice,a o jaworznie nawet nie wspomnialem. Chodzilo o po coniektore dzielnice jak np. Nikisz. Co do Bogucic oczywscie masz racje... Ok koniec tematu,pozdro.
ok, ale tak naprawdę to obecnie z Nikisza, Szopek jeżdzą skromne ilości ludzi, a Janów to wogóle nie istnieje. Jeszcze na Giszu troche się uzbiera ludzi.

Muerte

#64 Post autor: Muerte » 14 wrz 2003, o 11:00

Ruch nazwy na pewno nie zmieni bo w klubie maja do gadania wasi ex pilkarze typu - Cieslik no i z racji tych 14 majstrow i waszego wkladu w Polska pilke nozna... nie zmienia to faktu ze jak wczoraj jechalem przez Panewniki i zobaczylem na murze napis cos typu "Ruch pi***oli dospel Katowice" to zalamuje rece... akurat wy o tradycji zawsze mowicie po to zeby tego nie szanowac... to ze sie nienawidzimy to nie znaczy ze nie mozna czegos takiego uszanowac... to jest tak samo jak z psiarnia...

Gość

#65 Post autor: Gość » 14 wrz 2003, o 12:52

Wiesz co do murów to hmmm nie ma sie co raczej tego czepiać. Swego czasu jeżdziłem do Gliwic na Politechnike i nie pamiętam dokładnie w którym miejscu, ale na wolnym polu stały chyba dwa bloki, a na jednym z nich pisało "Moim miastem Katowice, moim klubem Dospel" bodajże coś w tym stylu. Czy to była prowokacja?? Czy ktoś z gieksiarzy aż tak się zaangażował??

STING_RULEZ

#66 Post autor: STING_RULEZ » 14 wrz 2003, o 14:32

Bart pisze:Wiesz co do murów to hmmm nie ma sie co raczej tego czepiać. Swego czasu jeżdziłem do Gliwic na Politechnike i nie pamiętam dokładnie w którym miejscu, ale na wolnym polu stały chyba dwa bloki, a na jednym z nich pisało "Moim miastem Katowice, moim klubem Dospel" bodajże coś w tym stylu. Czy to była prowokacja?? Czy ktoś z gieksiarzy aż tak się zaangażował??
Pewna prowokacja, sam widziałem ten napis.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#67 Post autor: radzion » 15 wrz 2003, o 14:26

Dzisiaj rano trener Edward Lorens i prezes GKS Piotr Dziurowicz zdecydowali się na rozwiązanie umowy o pracę. Podczas pucharowego meczu z Arką Gdynia drużynę z Katowic poprowadzi Lechosław Olsza. Jest to jednak tylko rozwiązanie tymczasowe.
no i edka konia trojanskiego juz nie ma :lol: :P

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#68 Post autor: 19r20 » 15 wrz 2003, o 16:30

tak i koniec Lorensa w gks-ie

teraz będą pieli się tylko w górę tabeli i 1 mistrz Polski dla Gks będzie faktem

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#69 Post autor: L_M » 15 wrz 2003, o 17:21

No moje zdanie jest takie, ze teraz to gieksa dopiero sie stoczy. Lorens to badz co badz trener z autorytetem, poza tym on przygotowywal druzyne do rozgrywek, on dobieral sklad. a teraz przyjdzie ktos kto bedzie musial wszystkie te kloscki na nowo ukladac.

ale w sumie to nie moja sprawa ;) moje zmartwienia to awans Ruchu. zycza GieKSie utrzymania, bo my wracamy do extraklasy. A czym bedzie I liga bez derby Ruchu z GieKSa?

AndRe
Kontakt:

#70 Post autor: AndRe » 15 wrz 2003, o 17:32

podobno Piotr Mandrysz szuka pracy :wink: 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#71 Post autor: Patton » 15 wrz 2003, o 18:10

Mandrysz? :lol: Toz to bedzie Habeta Trojanska :P
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gregor
Kontakt:

#72 Post autor: gregor » 15 wrz 2003, o 21:00

I poco mu to było tylko sobie papiery spieprzył. :D :D :D :D

Piter

#73 Post autor: Piter » 15 wrz 2003, o 21:39

Ciekawe czy znajdzie się jakiś klub w Polsce, który zatrudni Edka...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#74 Post autor: Lutz » 16 wrz 2003, o 00:22

19r20 pisze:tak i koniec Lorensa w gks-ie

teraz będą pieli się tylko w górę tabeli i 1 mistrz Polski dla Gks będzie faktem
:) :) :) :) :) :) :) :) Bo mie ro***erdoli ...i jeszcze roz :) :) :) .GKS czy jak to pisza w gazetach Dospel - nigdy niy bol i niy bydzie meistrym.

volek
Kontakt:

#75 Post autor: volek » 16 wrz 2003, o 00:37

AndRe pisze:podobno Piotr Mandrysz szuka pracy :wink: 8)
A może by tak Albin Wira,przecież ma wielkie osiągnięcia z reprezenacją kobiet. :lol:

ODPOWIEDZ