Człowieku po co zaś wywołujesz tyn tymat. Marek był, jest i bydzie.WOJTEKK pisze:Ciebie chorzowskaR ku***ca bierze jak to czytasz?a mie szlag trafio i nie tylko mie jak widza nieporadniosc w montowaniu składu na mecz ! Grzybek zawsze był na pomocy i proł po bramach w tamtej rundzie az miło było patrzec(Gliwice w tamtej rundzie chocby) wiec jak cie juz ta ku***ca biere to idz z nia w pi MaaaaaReeeeekkkkk MaReeeeeczkkkkuuuuuuuu
Ruch Chorzów - Kmita Zabierzów - 12.05 - godz 19.00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
To widac i slychac ze na szpile lazisz od jesieni i mo prawo tobie sie cos niepodobac teroz na wiosna bos sie napatrzol finezji w grze naszych grajków ale wybosz jo laza na Cicho trocha ponad 25 lot i niejedna ch***ia zech widziol i niejedna wspanialo gra tyz wiec dej spokoj bo to nie ma sensuWOJTEKK pisze:Ciebie chorzowskaR ku***ca bierze jak to czytasz?a mie szlag trafio i nie tylko mie jak widza nieporadniosc w montowaniu składu na mecz ! Grzybek zawsze był na pomocy i proł po bramach w tamtej rundzie az miło było patrzec(Gliwice w tamtej rundzie chocby) wiec jak cie juz ta ku***ca biere to idz z nia w pi MaaaaaReeeeekkkkk MaReeeeeczkkkkuuuuuuuu

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ludzie skończcie z tymi tekstami ile kto łazi, po pierwsze w większości wypadków to jest dla niekerych jedyny "argument", a dokładnie by go szło obrócić a po drugie trafiają u większości ludzi jak kulą w płot, jak wasze posty sie mają do tego ograniczać to sie je może podarujce, wyjdzie to wszystkim na dobre, a daremna godka sie skończy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- ch-R
Tu nie chodzi o to kto wiela łazi na Ruch i no kto wiela na nim widziol szpili tzw. padlina i tzw. fantastyczne mecze i co to mo do wiosennej rundy? Jezeli oni graja tak straszno padlina to co loni grali w sezonie 86-87?,94-95?, 96-97? ,2002-2003? 2003-2004?, 2004-2005?heli pisze:ludzie skończcie z tymi tekstami ile kto łazi, po pierwsze w większości wypadków to jest dla niekerych jedyny "argument", a dokładnie by go szło obrócić a po drugie trafiają u większości ludzi jak kulą w płot, jak wasze posty sie mają do tego ograniczać to sie je może podarujce, wyjdzie to wszystkim na dobre, a daremna godka sie skończy.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
chorzowskaR w ramach informacji na RUCH jezdza od 1983 roku i zawsze beda tak pisoł jak tylko bydzie sie tak działao jak teraz!!wszyscy to widza i nawet góra to widzi wiec łowcooo goroli czy jo dupcza czy nie to jest moja sprawa!! co i kogo to tez moja sprawa!!przykład Grzybka tylko podałem!!!zreszta co jo sie beda nerwowoł wy niekrytykujacy w takim razie idzcie podziekowac gorolom ze tak zwalali mecze i innym co grali dla nas bo bez tego to by my jak to ktos kiedys z forumowiczów napsoł "oboczylibymy na peronie odjezdzajacy pociag do orange i wystajace z niego gołe dupy goroli,jagieloni z napisem frajerzy" bo grac trza a nie liczyc na szczescie i tak jak na ostatnim szpilu niech nas zaczna szanowac!!!!
- L.G
- Kontakt:
nastympny co o sobie pisze za dwoje. :roll:WOJTEKK pisze:chorzowskaR w ramach informacji na Ruch jezdza od 1983 roku i zawsze beda tak pisoł jak tylko bydzie sie tak działao jak teraz!! wszyscy to widza i nawet góra to widzi wiec łowcooo goroli czy jo dupcza czy nie to jest moja sprawa!! co i kogo to tez moja sprawa!!przykład Grzybka tylko podałem!!!zreszta co jo sie beda nerwowoł wy niekrytykujacy w takim razie idzcie podziekowac gorolom ze tak zwalali mecze i innym co grali dla nas bo bez tego to by my jak to ktos kiedys z forumowiczów napsoł "oboczylibymy na peronie odjezdzajacy pociag do orange i wystajace z niego gołe dupy goroli,jagieloni z napisem frajerzy" bo grac trza a nie liczyc na szczescie i tak jak na ostatnim szpilu niech nas zaczna szanowac!!!!
Ja, niy nerwuj się ino zmiyn doktorów, tego ło łoczu bo patrzysz, a gówno widzisz i tego co ci te tabletki na nerwy przepisuje bo niy działają.
A tak z ciekawości, to co sie dzieje, akurat teraz ? Znicz niy przijedzie pograć w barażach ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- art82
- Kontakt:
- ch-R
WOJTEKK - Co mosz napisane w podpisie? :roll: To czimej sie tego Wlecial tyz nalezy do Ruchu choby za te lata które spedzil na boisku .
ps. aha zaroz mi odpiszesz ze wtedy tyz ryceli Maaarrreeekkk , ja ryceli ale to byli sezonowi tacy chyba jak ty. Nara OT bo teroz muszyby sie skupic nad szpilem z hydro wygranym 3-0 a potem nad rezerwami Wisły czyli Kmita
ps. aha zaroz mi odpiszesz ze wtedy tyz ryceli Maaarrreeekkk , ja ryceli ale to byli sezonowi tacy chyba jak ty. Nara OT bo teroz muszyby sie skupic nad szpilem z hydro wygranym 3-0 a potem nad rezerwami Wisły czyli Kmita
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
łowca gówno to ty mosz ale miedzy oczami i roztepem na zyci pyrsk i wszystko w temacie własnie z takim jak ty juz napewno dyskutowac niebyda ehhh chciołech cosik dopisac ale po co........mysliciel .....
jak widza na forum nic sie nie zmieniło pozdRawiom i do zobaczenia na bardzo dobrym szpilu,od teroz beda sie napawoł twoim optymizmem na bardzo dobra skutecznosc zespołu,na odpowiednia taktyke no i na łut szczescia dla nas a pozostałym dryznom coby dalej grały dla nas pyRsk
jak widza na forum nic sie nie zmieniło pozdRawiom i do zobaczenia na bardzo dobrym szpilu,od teroz beda sie napawoł twoim optymizmem na bardzo dobra skutecznosc zespołu,na odpowiednia taktyke no i na łut szczescia dla nas a pozostałym dryznom coby dalej grały dla nas pyRsk
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dziekować momy gorolom ale kerym ?WOJTEKK pisze:chorzowskaR w ramach informacji na Ruch jezdza od 1983 roku i zawsze beda tak pisoł jak tylko bydzie sie tak działao jak teraz!!wszyscy to widza i nawet góra to widzi wiec łowcooo goroli czy jo dupcza czy nie to jest moja sprawa!! co i kogo to tez moja sprawa!!przykład Grzybka tylko podałem!!!zreszta co jo sie beda nerwowoł wy niekrytykujacy w takim razie idzcie podziekowac gorolom ze tak zwalali mecze i innym co grali dla nas bo bez tego to by my jak to ktos kiedys z forumowiczów napsoł "oboczylibymy na peronie odjezdzajacy pociag do orange i wystajace z niego gołe dupy goroli,jagieloni z napisem frajerzy" bo grac trza a nie liczyc na szczescie i tak jak na ostatnim szpilu niech nas zaczna szanowac!!!!
z twoich postów wynika że wszyscy w Ruchu sa źli - trener, zawodnicy, kibice bo nie pomstują, tylko goroloe z innych druzyn sa dobrzy i im powinnismy jakieś specjalne podziekowania tutaj składać
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W meczu Kmity z Jagiellonią w 19 minucie z boiska schodzi Sarnat, a w jego miejsce wchodzi debiutant.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).