jak czytam takie głupoty to nie wiem czy śmiac sie czy płakać? Sam pisałeś ten wywód czy jest on sponsorowany?COBRA pisze:Kmita wymenczone zwycienstwo-3
Jaga baty-0
Stalowka remis-1
Januikowo powinny byc 3 punky ale czym blize tym bardziej nerwoowo wiec typuje remis 1
Lechia mamy niestety baty po meczu walki:) -0
Podbeskidzie remis -1
Czyli wg moich obliczen 6 punktow,wogole niejest kolorowo !Ale nieprzejmojcie sie to tylko moje typy:)na podstawie naszej gry!!!
Sezon 2006/2007
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
slavo pisze:A ja wbrew większości liczę na:
Kmita - zw.
Jaga - zw.
Stal - remis
Unia - zw.
i w tym momencie mogą nam zjechać
więc na luzie
zw. w Gdańsku 2:0 (nie wiem skąd te zachwyty nad grą Lechii ??)
i na deser Podbeskidzie utrwalamy w barażach o utrzymanie wynikiem podobnym jak w 1989 spuściliśmy ostatecznie GW do II ligi.
razem 74 pkt - powinno wystarczyć :-)
!
ps. Jakby nie patrzeć to po za Wrockiem, w tej rundzie wtopy były mimo wszystko z nie najsłabszymi drużynami wiosny.
Zazdroszcze ci optymizmu,ale obserwujac ta gre to szczerze powiedziawszy to raczej nie mozliwe!!
-
Wg ciebie glupoty wg mnie zycie i realia na dzien dzisiejszy! na tyla nas na dzien dzisiejszy nestety stac,czysta prognoza wynikow wg gry,formy w tym sezonie i tyle, a tak po za tym nikt niekarze ci tego czytac mozesz pominac ten post i go nie komentowac to tylko moje zdanie i mam do niego pelne prawo.Elmer pisze:jak czytam takie głupoty to nie wiem czy śmiac sie czy płakać? Sam pisałeś ten wywód czy jest on sponsorowany?COBRA pisze:Kmita wymenczone zwycienstwo-3
Jaga baty-0
Stalowka remis-1
Januikowo powinny byc 3 punky ale czym blize tym bardziej nerwoowo wiec typuje remis 1
Podbeskidzie remis -1
Czyli wg moich obliczen 6 punktow,wogole niejest kolorowo !Ale nieprzejmojcie sie to tylko moje typy:)na podstawie naszej gry!!!
Jak narazie w 50% moje typy sie sprawdzily wiec nie takie to" glupoty":)
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, o 18:56 przez COBRA, łącznie zmieniany 3 razy.
Nudzilo mi sie wiec sprawdzilem ile pkt trzeba do awansu.
Polonia W moze zdobyc maksymalnie 63 pkt, Lechia 62, Zaglebie 72, Polonia B. 69, Jaga 67.
My mamy tych pkt 58. Tak wiec do awansu minimum nam potrzeba 11 pkt. Oczywiscie kazda strata punktow przez rywali ta wazna do zdobycia liczbe punktow zmniejsza. Jak pisalem wyzej wiekszosc druzyn gra bezposrednio ze soba.
Przy najbardziej pesymistycznym wariancie mozna zalozyc ze wszyscy nasi rywale wygraja swoje mecze do konca z rywalami nie walczacymi o awans
Zaglebie 12 pkt (Odra, Slask, Polkowice, KSZO) - 63 pkt
Polonia B 15 (Piast, Miedz, KSZO, Odra, Slask)- 63 pkt
Jaga 12 (Slask, Stal, Unia, Kmita) - 58 pkt
Polonia W 18 (Slask, KSZO, Piast, Hydro, Lomza, Miedz) - 60 pkt
Lechia 18 (Stal, Kmita, Hydro, Lomza, Miedz, Janikowo) - 59 pkt
I dochodza teraz do tego mecze bezposrednie miedzy zespolami
Polonia Bytom - Jagiellonia Bialystok
Polonia Warszawa - Zaglebie Sosnowiec
Jagiellonia - Bialystok - Ruch Chorzow
Polonia Bytom - Zaglebie Sosnowiec
Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia Bialystok
Lechia Gdansk - Ruch Chorzow
Z pesymistycznego wariantu wylaczam Lechie Gdansk. Ona na prawde ma juz czysto matematyczne szanse by nas wyprzedzic.
Najgorszym z wszystkich mozliwych scenariuszy jest taki ze Polonia B i Zaglebie wygrywaja wszystko do konca a w meczu bezposrednim wygrywa Polonia Bytom.
Zaglebie konczy z 68 pkt, a Polonia B z 69. W takim przypadku do awansu potrzeba nam 11 pkt w 6 meczach bo mamy gorszy blans bezposrednich meczy. Kazdy inny scenariusz sprawia ze tych pkt bedziemy moglii zdobyc mniej.
Tak realistycznie przyjmujac trzeba odjac tak okolo 4 pkt bo na 100% ktorys z faworytow sie co najmniej raz potknie a trzeba zakladac remisy miedzy zainteresowanymi. Jestem pewien ze do awansu wystarczy nam 7 pkt nie liczac Zawiszy.
Polonia W moze zdobyc maksymalnie 63 pkt, Lechia 62, Zaglebie 72, Polonia B. 69, Jaga 67.
My mamy tych pkt 58. Tak wiec do awansu minimum nam potrzeba 11 pkt. Oczywiscie kazda strata punktow przez rywali ta wazna do zdobycia liczbe punktow zmniejsza. Jak pisalem wyzej wiekszosc druzyn gra bezposrednio ze soba.
Przy najbardziej pesymistycznym wariancie mozna zalozyc ze wszyscy nasi rywale wygraja swoje mecze do konca z rywalami nie walczacymi o awans
Zaglebie 12 pkt (Odra, Slask, Polkowice, KSZO) - 63 pkt
Polonia B 15 (Piast, Miedz, KSZO, Odra, Slask)- 63 pkt
Jaga 12 (Slask, Stal, Unia, Kmita) - 58 pkt
Polonia W 18 (Slask, KSZO, Piast, Hydro, Lomza, Miedz) - 60 pkt
Lechia 18 (Stal, Kmita, Hydro, Lomza, Miedz, Janikowo) - 59 pkt
I dochodza teraz do tego mecze bezposrednie miedzy zespolami
Polonia Bytom - Jagiellonia Bialystok
Polonia Warszawa - Zaglebie Sosnowiec
Jagiellonia - Bialystok - Ruch Chorzow
Polonia Bytom - Zaglebie Sosnowiec
Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia Bialystok
Lechia Gdansk - Ruch Chorzow
Z pesymistycznego wariantu wylaczam Lechie Gdansk. Ona na prawde ma juz czysto matematyczne szanse by nas wyprzedzic.
Najgorszym z wszystkich mozliwych scenariuszy jest taki ze Polonia B i Zaglebie wygrywaja wszystko do konca a w meczu bezposrednim wygrywa Polonia Bytom.
Zaglebie konczy z 68 pkt, a Polonia B z 69. W takim przypadku do awansu potrzeba nam 11 pkt w 6 meczach bo mamy gorszy blans bezposrednich meczy. Kazdy inny scenariusz sprawia ze tych pkt bedziemy moglii zdobyc mniej.
Tak realistycznie przyjmujac trzeba odjac tak okolo 4 pkt bo na 100% ktorys z faworytow sie co najmniej raz potknie a trzeba zakladac remisy miedzy zainteresowanymi. Jestem pewien ze do awansu wystarczy nam 7 pkt nie liczac Zawiszy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cobra troche przesadzasz...COBRA pisze:Kmita wymenczone zwycienstwo-3bogas1985 pisze:nie chce byc przesadnym optymista ale w razie ewentualnej wygranej z Kmita o awans bedziemy sie bic prawdopodobnie juz w Bialymstoku, a juz w najgorszym wypadku w Stalowej Woli.
Do awansu brakuje nam 8-10 pkt.
Jaga baty-0
Stalowka remis-1
Podbeskidzie remis -1
przeciez wszyscy wiedza i widdza jaka padline gra Lechia i Jaga wiec ja sie nie obawiam o te mecze

ahhhh jak ja juz chce zaspiewac: Nadeszla wiosna... :twisted: 8)
COBRA gramy padline a w tabeli wiosny jestesmy na 5 miejscu?? A prawdopdoobnie po srodowych wynikach w tej tabeli wiosny awansujemy na 3 miejsce. Wiec z nasza forma nie jest tak zle. Jaga, Lechia i Zaglebie gra taka padline ze komplety pkt w pozostalych meczach sa dla nich wrecz awykonalne. Jedynie kto moze ten komplet zdobyc to Polonia W, ale ona i tak nas nie przescignie. Prawdopodobny jest nawet scenariusz ze zdobywajac jeszcze gora 3 pkt wywalczymy awans. Narzekasz na nasza gre. Porownujac ja do pozostalych rywali to wygladamy przy nick jak Milan przy Manchesterze w ostatnia srode....
-
- Kontakt:
a jaki ostatni mecz Ruchu widziałeś ?COBRA pisze:Przypomne ci i co poniektorym ten temat po tych meczach.Jak oni graja padline to ja sie pytam co my gramy jako lider i kandydat do awansu???
Bo jeśli my gramy padlinę to co gra taka Lechia, Jaga
Proponuje przejrzyj sobie tabelę wiosny, zobacz z kim graliśmy, z kim przegraliśmy i jak grały te "świetnie grające" wg. Ciebie drużyny
ps. na deser polecam wyniki Dyskobolii
- wolfik
- Kontakt:
W kazdym meczu bedziemy zdecydowanym faworytem, a wszystkie inne druzyny z czolowki graja bradzo slabo, wszystko wskazuje na to ze idziemy na awans, ale jakos tego nie czuc nie ma tej atmosfery chocby z jesieni.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
jasno i wyraznie widac ze nie gromy pieknej pilki, widowiskowej, ktora mogliby sie zachwycac kibice, raczej trzeba powiedziec, ze zamiast isc jak burza w strone OE, po prostu sie tak turlomy, czasami ktos nas popchnie w postaci zdupconego szpilu z Podbeskidziem, czy warszawskimi na wyjezdzie i mysle ze w tyn sposob sie doczolgomy do bram I ligi...
-
- Kontakt:
bo się ludziom w dupach po przewracało. Ubzdurali sobie, że 1:0 z Polonią B. czy Łomżą, to prawie jak remis, że Piast to chłopiec do bicia ( jakby nie korupcja to graliby OE), że Dyskobolia to cieniarze .... i pomyśleć, że jeszcze niedawno megaszczęśliwe 1:0 z juniorami z Radomska było brane w ciemno bez zająknięcia.wolfik pisze:W kazdym meczu bedziemy zdecydowanym faworytem, a wszystkie inne druzyny z czolowki graja bradzo slabo, wszystko wskazuje na to ze idziemy na awans, ale jakos tego nie czuc nie ma tej atmosfery chocby z jesieni.
-
Widzialem kazdy mecz Ruchu u siebie na zywo a do tego dwa wyjazdowe i to mi wystarczyCzy ja gdzies pisalem o swietnie grajacych druzynach?chyba troche sie zapedziles.W du*** mam jakies tabele i gre dyskoboli wiem co widze i to mi wystarczy.slavo pisze:a jaki ostatni mecz Ruchu widziałeś ?COBRA pisze:Przypomne ci i co poniektorym ten temat po tych meczach.Jak oni graja padline to ja sie pytam co my gramy jako lider i kandydat do awansu???
Bo jeśli my gramy padlinę to co gra taka Lechia, Jaga
Proponuje przejrzyj sobie tabelę wiosny, zobacz z kim graliśmy, z kim przegraliśmy i jak grały te "świetnie grające" wg. Ciebie drużyny
ps. na deser polecam wyniki Dyskobolii
-
- Kontakt: