RUCH-Aluminium

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

#31 Post autor: AndRe » 13 wrz 2003, o 21:53

"Wiela razy nom Matuszek,Mario czy Biza mecze wygrywali ??? Kozdy mo kiedys slabszy dziyn"

Bizackiemu ten "slabszy dzien" ciagnie sie juz od dobrych dwoch lat :wink:

Ale co prawda to prawda.Za duzo zawdzieczamy Matuszkowi zeby Go obrazac po jednym nieudanym meczu.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

volek
Kontakt:

#32 Post autor: volek » 13 wrz 2003, o 22:28

Kolejny raz tracimy punkty w koncówce meczu,co ku...się dzieje.
Pierwsza moja myśl też była taka,żeby Matuszkowi dać odpocząć,ale rzeczywiście wiele razy on nam zdobywał punkty i nie ma co go besztać za to że akurat dziś miał słabszy dzień.
Mnie boli to,że cały czas próbujemy na chama grać środkiem a to nie wychodzi.Bartos non-stop latał po prawej stronie pusty a pierwsze podanie dostał dopiero w drugiej połowie.
Inna sprawa to oprawa,kur...cały czas narzekania,ze do dupy,ale jak przychodzi co do czego to wielkie mecyje,że trza podnieść fana,bo nie widza meczu.Co kogoś zbawi,że pół minuty bedzie trzimol fana czy sektorówa.
Tracimy punkty z kelnerami (Aluminium,wcześniej Bielsko),nie ma innej rady trza wygrać w piątek w Łodzi.Do boju Niebiescy :!!!!:

Dzyn

#33 Post autor: Dzyn » 13 wrz 2003, o 22:31

Ale co prawda to prawda.Za duzo zawdzieczamy Matuszkowi zeby Go obrazac po jednym nieudanym meczu.
dobra napisolech to pod wplywem emocji i % :D
zoboczymy jak to bydzie dalij ...

Biszat

#34 Post autor: Biszat » 13 wrz 2003, o 23:33

RADZION:kazdeemu mzoe przytrafic sie slabszy dzien
Zgadzam sie-pomylka z ULTRAS :) , ale nie o tym chcialem.O grze nie powiem nic ,trudno stalo sie.W ciemno dawalem 3:1.Matuszek puscil 2 bramy.Tez sie zdaza.
Tera cus o kibicach i " kibicach" .Zamkniecie mlynu to niezbyt dobre zagranie."Kibicom" za dobrze sie siedzi na krzeselkach i dupy im od tego sa ciezkie.A jak kibice stoja i dopinguja tak jak trza(pare razy sie to dzis zdarzylo) to slysza tylko za soba "Co za ci***,nic nie widac"Porazka.
Ja widze tesh jeszcze jeden problem-nie mial dzis kto poprowadzic kibicow.Ja rozumie ze ktos moze powiedziec , ze kibic powinien wiedziec sam kiedy i co spiewac , ale wiadomo ze jest potrzebny ktos do prowadzenia.Szacunek dla tych co sie starali i chcieli.Po 2 torze dla Niebieskich gdyby ktos poprowadzil z dopingiem(tak jak to przez jakis czas bylo) to byloby lepiej.
Ja osobiscie do domu wrocilem z chrypka:)
Teraz LKS,a potem Tloki dobrze by bylo komplet wywieźć :? Ale niestety nic nie jest pewne:(

ruchfans
Kontakt:

#35 Post autor: ruchfans » 13 wrz 2003, o 23:52

Panowie z tą grą to aż tak tragicznie nie było, ale ta skuteczność.... Aluminium oddało chyba tylko 2 celne strzały na bramkę Matuszka i co??? 2 gole strzelili. A nasi?? Myślołech, że ch** mnie strzeli jak Suker w 90 minucie wy***ał z pięciu metrów Panu Bogu w okno. jak my takich setek wykorzystywac nie bedziemy to zapomnijmy o ekstraklasie, nie można z takim leszczami tracić punktów, po dwóch ostatnich kolejkach powinniśmy mieć 4 punkty więcej, a tu ni ch*** tylko 2. Szkoda gadać - ZDJECIA Z TEGO SZPILU NA WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL - zapraszam
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#36 Post autor: radzion » 14 wrz 2003, o 09:24

jesli chodzi o oprawe to msmy sie nie pomylili co do literek,dobrze zostaly ulozone,tylko te stare pryki wszystko pojebaly,poprzestawiali literki kurna!!
jesli chodzi o mlyn to wyraznie bylo widac ze ma byc na ostatnich stolkach,nawet kolesie od nas przed meczem siedzieli miedzy stolkami zeby nie bylo nieporozumienia,tak wiec akurat to jeszcze nie bylo najgorsze,bo na tymostatnim siedzialo wiekszosc mlodych!!

a co do tych starych ciuli bo inacej nie mzoan ich nazwac,najpierw sie pluja ze nie ma opraw,na kozdmktrku najezdzaja n klub kibica ,a ku*** stare nawet nie umia liteki podniesc czy stanac na 30 sekund ze pas materialu dzwignac!!!na piascie jakos szlo wszystko zrobic!!!nie bylo problemow!!!ku*** dziady pieronskie!!!
a co do osoby prowadzacej doping,fakt ,nie ma wsrod mlodych takiej osoby ktora by to poprowadzila,a starym jzu sie nie chce!!!i to jest nasza najwieksza bolaczka!
choc tzra do tego jeszcze dodac ze polowei tych ludzi ku*** wczorej nawet pyska sie nie chcialo otworzyc!!
narzekocie na brak dopingu a jak ktosprobuje cos zrobic,ryknie to wy ku*** ptzrycie sie jakbyscie nigdy w zyciu cos takiego nie widzieli!!!!
przemyslcie to ,zreszta jzuosattnio w mlynie bylo podobnie ze ino czesc spiewala!
wiec sie to przemyslcie,jak siedziecie w mlynie to ku*** mocie spiewac,jak wom siepowie zebyscie sie przesuneli to siekurna mocie przesunac!a jak wom sie nie podobo to kupcie sie bilet za 10 i wydupiac na stolki!!

Adam Chorzów

Drodzy Koledzy !!!

#37 Post autor: Adam Chorzów » 14 wrz 2003, o 10:26

Pozostwamy temat trgo meczu bez komentarza bo nie warto tego komentować. Jedno co należało wtedy zdrobić to wleź do szatni po meczu zrobić wpierd... , po tem do prezesa Rogali i jeszcze raz to samo może się obudzą sk... i zaczną wreszcie grać jak się należy. Pozdrawima wszystkich którzy kochją naprawdę ten klub całym sercem.

DjMaciar
Kontakt:

#38 Post autor: DjMaciar » 14 wrz 2003, o 11:42

Nie wiem z kim nas RUCh chce wygrywac jak z aluminium remisuje u siebie
i znowu strata golaw koncowce meczu powoli staje sieto norma
ze bedzuiemy siebali 87 minuty meczu
:evil:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

blumen

RUCH - aluminium

#39 Post autor: blumen » 14 wrz 2003, o 11:58

ten mecz to wstyd dla zawodników za to co pokazali i obraza dla kibiców !
NA NASTĘPNYM MECZU OCZYWIŚCIE I TAK BĘDĘ JAK I RESZTA WIERNYCH KIBOLI !!! :lol:

Ganol
Kontakt:

#40 Post autor: Ganol » 14 wrz 2003, o 12:52

Rzdzion mosz racja ze te stare ci*** są jebniete siedziołłłłech rzad nizej niz były litery i te chasła w stylu nic nie bede trzymoł mnie rozjegbały.I wejz zrób tu jakoś oprawa parodia,Zaczołech zem trocha ryczec do boju i tak dalej a tu sie na mnie paczą jak na jakiegoś cila.Pojebane to jakieś oni przyłazom na szpil czy nan stypa niech sie zastanowią nad tym co robią.
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#41 Post autor: Patton » 14 wrz 2003, o 13:30

radzion - ja mysle, ze niepotrzebne sa te bluzgi. Oni takze sa kibicami Ruchu... Troche szacunku dla innych... Pozdrawiam

....:::: Nucleo Ultra '03 ::::....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#42 Post autor: radzion » 14 wrz 2003, o 13:50

patton niepotzrebne?mysle ze nie masz racji!akurat w tym momencie jak latalem po sektorze proszac juz coniektorych zeby to dzwigli troche sie rzeczy od nich nasluchalem, i dla mnie sa czystymi ciulami!nie mowie ze wszyscy,ale ci co wczoraj robili tyla problemu!i dla nich 0 szacunku!!!
zeby kurna nie umiec dzwignac transparentu,zeby literki poprzestaiwac,zeby sie kurna ciepac ze ciul stary nie widzi przez chwila meczu bo mu transparent przeszkadzo!!tzra bylo to dzwignac wyzej,stanac do tego,ale nie im sie dupska nie chce ruszyc!

do tego wkurza mnie tez to ze tyle osob jest chetnych do pomocy!a jak przychodzi co do czego to ino jo,tort i buri lotali my roznosic te ciulstwa,godo sie podzcie bo tzra to dobzre ulozyc,tzra tym nietrybom powiedziec kiedy co maja dzwignac ,to wszyscy sie siedza!!i w du*** to maja!!
i to mnie wkurza
i nikt mnie akurat po tym co zech zoboczol wczorej i co uslyszol nie przekono mnie ze uzywom za mocnych slow ,bo to sa kibice ruchu!!

pozdro

Gość

#43 Post autor: Gość » 14 wrz 2003, o 14:16

Co do meczu to juz wszystko zostalo powiedziano. Przypomnialy mi sie mecze z zeszlego sezonu jak to w koncowkach tracilismy gole i przez to remiowalismy z jakimis ciulami. Co do Matuszka to mial tylko zly dzien z reszta tak jak jo.
Co do naszych wpanialych kibicow to mamy 2,3 tysice kibicow ktorzy stale chodza na mecze a reszta woli pic albo grzac dupy w domu i czasami wpadna na Cicha ale tylko jak bramy z kims dobrym.

Brak mi slow dla tych ludzi ktorym sie nie chce trzymac literki. Ci ktorzy trzymali robili z tego wielka laske. Jak przy takich ci... ma wyjsc dobra oprawa???

Co do dopngu to najbardziej mnie wkuriaja ludzie ktorzy sie smieja z tych co probuja cos spiewac a wczorej duzo takich widzialem. Takiego to bym zajebal.
Kurna po zdobyciu 2 bramki przez felgi to myslalem ze mi serce wysiadzie. :(

pko
Kontakt:

#44 Post autor: pko » 14 wrz 2003, o 16:56

[LOGIN ON]
zrobie wyjatek w mojej obietnicy nie pisania na tym forum i powiem tylko jedna rzecz radzion zamknij pysk mozesz se godac do twoich kolesi ludzie ktorzy powiedzieli ci ze nie zycza se zeby im cos zawadzalo w ogladaniu meczu nie byli ultrasami lecz zwyklymi jak ty ich to nazywasz dziadami/zgredami/frajerami/ciulami i w du*** mieli oprawe ktorej zreszta i tak nie widza ... chcecie robic oprawy prosze bardzo ... macie od tego 7 (chorzow noca wygladal swietnie ... ale w tv i na zdjeciach w gw bo z krzeselek to wiekszosc tego nawet nie zauwazyla) dla ciebie najwazniejsza jest oprawa dla innych kazda minuta/sekunda meczu ... poto ktos wymyslil mlyn zeby w nim sie bawili ludzie zainteresowani tego typu odbiorem meczow ... wy wprowadzacie swoje zasady z ktorymi wiekszosc sie nie zgadza a z racji sily nie protestuje ale mam nadzieje ze juz nie dlugo bo to co wyprawiacie obecnie jest ponizej jakiejkolwiek krytyki dostrzegacie problem jakim jest brak widzow na cichej ale sposob jakim chcecie to naprawic jest sposobem silowym i nie kazdemu to musi odpowiadac to tyle wylogowuje sie i tym razem juz mozecie zabanowac pko bo na bank juz nie bede zabieral glosu

a i jescze jedno wyprzedzajac twoja odpowiedz ze jak sie komus nie podoba to moze sie przesiasc to zapytam tylko ku*** gdzie i ile razy sie bede musial jeszcze w tym roku przesiadac

[LOGIN OFF]

Marek Nowak
Kontakt:

#45 Post autor: Marek Nowak » 14 wrz 2003, o 17:07

Piter pisze:Gratuluje remisu :lol:
I co Lyso ? :lol: Koncentruj sie lepiej na Dospelu i jego forum ...

ODPOWIEDZ