Sezon 2006/2007
-
- Kontakt:
zrodlo sportowefakty
Śmioć mi sie chce
Mecz Polonia W - Polonia B 'Live'
minuta po minucie
1 Grę rozpoczyna Polonia. <---- HaHaHa
0 Arbitrem tego meczu jest Włodzimierz Bartos z Łodzi.
edit
1 *Grę rozpoczyna Polonia Bytom.*
1 Grę rozpoczyna Polonia.
chyba przeczytali tyn moj post
Śmioć mi sie chce

minuta po minucie
1 Grę rozpoczyna Polonia. <---- HaHaHa
edit
1 *Grę rozpoczyna Polonia Bytom.*
1 Grę rozpoczyna Polonia.
chyba przeczytali tyn moj post

-
- Kontakt:
- obronca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie dopisujcie punktów przed meczem, bo mozna sie niemile rozczarować. Jako kibic z 18 letnim doświadczeniem szanuje każdego przeciwnika i innym (szczególnie piłkarzom) też to radzę
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- art82
- Kontakt:
Macie racje. Jedyne punkty jakie sobie możemy dopisac przed meczem = to te z Hydrobudową :lol:Elmer pisze:Nie dopisujcie punktów przed meczem, bo mozna sie niemile rozczarować. Jako kibic z 18 letnim doświadczeniem szanuje każdego przeciwnika i innym (szczególnie piłkarzom) też to radzę
a o resztę puli = trzeba powalczyc (pamiętajmy mamy trudne wyjazdy do Gdańska & Białegostoku)
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
- swce
- Kontakt:
Ta Polonia Bytom mie zadziwio mają 1 mln budżetu a prą do przodku jak cholera :lol: Fajnie jakby wleźli bo im więcej ślonskich druzyn w 1 lidze tym lepij. Chyba ze Gornik spadnie a na to sie zanosi.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.