Ruch Chorzów-ŁKS Łomża 04.05.2007 godz.19!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Dziobol

#121 Post autor: Dziobol » 4 maja 2007, o 22:32

Z ta gra na hydrobudowie musi byc 3-0 do nos

Adamski miol dzisiej pecha , pozatym slaby mecz

SODA's
Kontakt:

#122 Post autor: SODA's » 4 maja 2007, o 22:32

ishateR pisze:pytanie do kumatych - oco poszło na 9-nie ? bo była mało chaja a synek wyglądoł nieciekawie... chyba jakies nieporozumienie?
bylo i tyle
RUCH Chorzów Polska

arcio
Kontakt:

#123 Post autor: arcio » 4 maja 2007, o 22:37

SzaRlin pisze:Przegrywają? - źle!
Wygrywają? - jeszcze gorzej!
Sie ku*** zastanówcie ludzie czego chcecie?! nie mom zamiaru bronic Ćwielonga za ta sytuacja z konca I połowy (abo to ciulom porzadnie abo podaja Ecikowi i momy 2:0), Irek dziś mioł pecha i to ogromnego, w koncowce dobitka z głowy nie była zło, ale bramkarz CUDEM sie wyciagnął.
Panowie - do przodu, 3 punkty nasze, OE sie zblizo
PozdRo :)
Off :)
3 punkty to jedno - tu jest radocha że mamy kolejne na drodze do OE
ale popatrz co bedzie z taką grą za 3 miesiące??
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#124 Post autor: Simone » 4 maja 2007, o 22:43

W OE z ta gra wcale nie musi byc gorzej ... tam nikt nie bedzie sie murowal przez caly mecz a nam wtedy gra sie lepiej

Zreszta i sklad i gra napewno w OE ulegna poprawie

Harpo

#125 Post autor: Harpo » 4 maja 2007, o 22:45

Gra-kaszana.
Napastnicy-jeszcze wieksza kaszana.
Cieszy "tylko 3 pkt" :)
Jedyny + Pepe to ta jego zolta kartka - niezle to wykombinowal :D
Kolejny dobry mecz Adamskiego.
Teraz spokojnie zobaczymy co zrobi sosnowiec przez te 2 kolejki.

A teraz konkurs audio-tele ;) :
"Czyja to wina, ze zawodnik bedac na SZÓSTYM metrze, dostajac TOCZĄCĄ sie pilke....PRZYJMUJE ja i "strzela" w przeciwnika ?!!!! KA-LE-CTWO!!
a) podania - za wolne i nazbyt dokladne ?
b) "bo pilka byla za krzywa" ?
c) Wleciala ?
d) propozycje Forumowiczow
:lol:

Panie trenerze - tu trzeba dac chopowi bal i kazac mu 90 min strzelac, strzelac, strzelac, strzelac itd, bo to kalectwo odstrasza kibicow :evil:

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: Adi-Żory » 4 maja 2007, o 22:45

Ważne 3 pkt,ładna bramka Janoszki,szkoda wolnych Adamskiego,doping sredni,tyle z mojej strony. ;)
PozdRo.

stan01
Kontakt:

#127 Post autor: stan01 » 4 maja 2007, o 22:48

Ja może przytoczę wypowiedź naszego Pana Trenera z naszej gazetki: " Nad naszym rywalem będę pracował pewnie aż do rozpoczęcia meczu. Ale już jestem pewien, że to będzie jeden z najtrudniejszych przeciwników, z jakimi zmierzyliśmy sie w tym sezonie. Na pewno będzie to rywal pokroju Miedzi Legnica."
Bez komentarza. Na odpowiedź WIELBICIELI Pana Wleciała nie oczekuję.

PS. Na temat zmian w drugiej połowie, nie będę sie wypowiadał. Ważne że Niebiescy są na czele.

Elmer
Kontakt:

#128 Post autor: Elmer » 4 maja 2007, o 22:50

Akurat mi się mecz dzisiaj podobał. 3 punkty, utrzymanie fotelu lidera, wiele akcji, a przypomne, że jeszcze nie dawno Ruch gral dobrze tylko do pola karnego (z Piastem nawet nie do pola karnego).

Jedynie zatrważac może skuteczność. Mogło byc 4:0, a przy braku szczęścia w końcowce mogło sie skończyć remisem, bo Łomża o dziwo zaczęła przez ostatni kwadrans biegać.

Mi się wydaje, że kartki się nie kasują w meczu z Zawiszą. Drugi do pauzy obok Ćwielonga jest Klaczka.

Pytanie do Ecika po meczu: jak matura? odpowiedź: nie pamietam, że ją pisałem :wink:
A w klubie się przyznał, że ma maturę wczoraj.

Na tą samą bramkę stary Ecik nam walnął kiedyś bramę, a teraz mody ecik wyrównał rachunki. Jutro i pojutrze reszta stawki pogubi punkty i będzie...

PS. Karty mówią, że z Zawiszą zdobędziemy pewne 3 punkty. Wygramy 3:0, ale nie wiadomo kto strzeli gole :wink:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#129 Post autor: fRyta » 4 maja 2007, o 22:51

Plan został zrealizowany i to chyba na tyle, ważne są 3 punkty.

"Zaczarowane ciżemki" :lol:

Myśle że z Zawisza jakieś 3:0 klupniemy.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#130 Post autor: MkF » 4 maja 2007, o 22:58

nie bylo zle ogolnie, tylko jak zawsze zawiadloa skutecznosci !! mamy lidera teraz 3 pkt. za zawisze jest dobrze czego wy chcecie ? wyniki sa a to jest w sporcie najwazniejsze !!! co mieli gadac kibica Widzewa jak oni rok temu awansowali ? Widzew gral kazdy mecz zenujaca tylko mili Grzelaka z przodu ktory zawsze cos jebnol i tak te 2 lige przeliecieli !! chopcy glowy do gory !! a na OE na pewno beda wzmocnienie :wink:

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#131 Post autor: cisiu » 4 maja 2007, o 23:04

Ciu szkamroce i szkamrocie jak stare omy na szaberplacu!!!! som 3 punkty momy lidera OE coroz bliży...a co bydzie za 3 mieisionce to bydymy sie potym zamartwiać!!!! Styknie wygrać to co momy u siebie, jakis rymis na wyjeździe i nic nos niy zaczimie!!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

sebaro
Kontakt:

#132 Post autor: sebaro » 4 maja 2007, o 23:05

Harpo pisze:
A teraz konkurs audio-tele ;) :
"Czyja to wina, ze zawodnik bedac na SZÓSTYM metrze, dostajac TOCZĄCĄ sie pilke....PRZYJMUJE ja i "strzela" w przeciwnika ?!!!! KA-LE-CTWO!!
a) podania - za wolne i nazbyt dokladne ?
b) "bo pilka byla za krzywa" ?
c) Wleciala ?
d) propozycje Forumowiczow
:lol:

Panie trenerze - tu trzeba dac chopowi bal i kazac mu 90 min strzelac, strzelac, strzelac, strzelac itd, bo to kalectwo odstrasza kibicow :evil:
Ja obstawiam
d. bo się nie spodziewał , że dostanie piłkę na noge - w ostatnich meczach to rzadkość
Po za tym, kto to był ? Bo w tym momencie siedziałem na 9 i nie zauważyłem.
Pochwalić trzeba znowu Grzybka za walkę i Adamskiego - znowu dobry mecz a te wolne I klasa.
Domżalski niby coś próbował szarpać w I połowie ale jego dokłaność to :oops:
Nie za bardzo mi się widzi Janoszka ( mimo bramki ) - powinien więcej biegać - od tego jest napastnikiem. A on chodzi pod tym polem karnym rywala jak by był co najmniej Śrutwą ( bez skojarzeń ). Jeżeli będzie miał na koncie chociaż połowe bramek Maria to wtedy może sobie nawet leżeć ale teraz biegać biegać i jeszcze raz biegać.
Widać ewidentny brak zgrania. Skoro przez kilka spotkań metoda selekcji - grają najlepsi - się nie sprawdziła proponuje zagrać 1 składem przez 2, 3 mecze i pod tym kątem robić treningi. Ale nie ja o tym decyduje.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#133 Post autor: SzaRlin » 4 maja 2007, o 23:07

arcio pisze:
SzaRlin pisze:Przegrywają? - źle!
Wygrywają? - jeszcze gorzej!
Sie ku*** zastanówcie ludzie czego chcecie?! nie mom zamiaru bronic Ćwielonga za ta sytuacja z konca I połowy (abo to ciulom porzadnie abo podaja Ecikowi i momy 2:0), Irek dziś mioł pecha i to ogromnego, w koncowce dobitka z głowy nie była zło, ale bramkarz CUDEM sie wyciagnął.
Panowie - do przodu, 3 punkty nasze, OE sie zblizo
PozdRo :)
Off :)
3 punkty to jedno - tu jest radocha że mamy kolejne na drodze do OE
ale popatrz co bedzie z taką grą za 3 miesiące??
Za 3 miesiące bydzie 4 sierpień, ostatni miesiac wakacji ;)

A powaznie, to musicie pamietac, ze w OE nie bydymy potentatem do MP i pucharów (nie w pierwszym sezonie), bydymy beniaminkiem (łodklupać :) ), który w pierwszym sezonie mo sie spokojnie utrzymać, a dopiero potem stawiomy sobie coraz wieksze cele, coraz wieksze i wieksze, az w koncu robiemy miejsce w gablotach na 15 patera za MP ;)

Optymizm panowie, optymizm! mogło dzisioj być 3-0 abo i 4-0, i mieli my pecha, tyla! w nastepnym szpilu Adamski dupnie 2 razy kilka cm dokładniej i bydzie pieknie :)

Z Hydro bydzie 3:0, zoboczycie :D

PozdRo, heheh :)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#134 Post autor: 19HKS20 » 4 maja 2007, o 23:08

Może jo coś powiem Mecz słaby choć widać że gRajki się RozgRywają np. Adamski co raz pewniejszy czy Domżalski (Ładna wciepa do Ecika)
Ważne że są 3 pkt i lideRa momy!
Doping- 10 co to miało być ktoś tam Ryknął i cisza dejcie spokój gdzie jest ta 10 z jesieni?(1 połowa moja)
Młyn dziś głośniejszy nowe przyśpiewka choć słabo wyszła ale ogólnie ok tylko ja 10 Ryczy to czemu młyn mo Ryczeć Druga stRona.. trzeba się włączyć i jechać z nimi! (2 połowa moja)
I ostatnia rzecz czemu kibice wyłażą tak wczas? Po wygRanym szpilu należy się Radować z dRużyną a nie wychodzić przed Końcem!

to tyla PyRsk
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#135 Post autor: Simone » 4 maja 2007, o 23:12

Jeszcze jedno , calkiem dobra frekwencja jak na Łomze

Mysle ze te 7 tys bylo

Brakuje nam ekstraklasy jak tlenu Ale juz niedlugo , juz niedlugo :D

ODPOWIEDZ