Cennik biletow....(propozycja?)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ansztajn

#61 Post autor: ansztajn » 3 maja 2007, o 11:52

Ludzie ratunku bo chodzę do gimnazjum i byłech dzisioj po bilety ale nie dostałem biletu bo babka w kasie powiedziała że nie ma biletów do mnie powiedzcie czym się różni bilet do bab a czym do młodzieży ? z góry dzięki za odp pozdRo

BykowinaHKS
Kontakt:

#62 Post autor: BykowinaHKS » 3 maja 2007, o 13:17

jutro o 17 mają byc bilety dla gimnazjalistow bo jakis mody sie pytol przedemną
Niebiescy

tomasz_

#63 Post autor: tomasz_ » 4 maja 2007, o 10:35

Ceny biletow sa obecnie komiczne.. taka prawda. Zarzad ma szczescie z e w Ruchu sa tacy kibice ze chodza na mecze... ALe niech uwazaja lepiej z tymi biletami bo jak by kiedys przyszla slabsza forma to bedzie pustawo.. Oby tak jednak nie bylo:P

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: gerhat » 4 maja 2007, o 11:21

Sportowa Spółka Akcyjna "Ruch" Chorzów wychodząc naprzeciw oczekiwaniom kibiców zwiększyła pulę i granice wieku dla osób chcących nabyć wejściówki ulgowe. Bilety w cenie 2zł znajdą się w kasie nr 3 (od strony Alei Bojowników) i w kasie nr 10 (od strony DTŚ). Będą mogły je zakupić kobiety, dzieci oraz młodzież szkół gimnazjalnych. Tym ostatnim przypominamy o konieczności zabrania ze sobą legitymacji szkolnej, której okazanie będzie niezbędne przy zakupie biletu oraz wejściu na stadion.
Bardzo dobro decyzja, tyla było narzekania na ceny, że ulga tylko do 11 lat, a jak zarzad coś robi dla kibiców to słowa pochwały trudno sie doszukać, w tej chwili młodziez do 15 lat wchodzi za 2 złote, nie znam cenników biletów innych klubów ale jest to bardzo niska cena.

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#65 Post autor: swce » 4 maja 2007, o 11:39

Kurde ale fajnie że te bilety som po 2 zlote :D Bo jakby tak nie zrobili to szpil z Piastem bylby moim ostatnim bo juz by mi starzy kasy nie dali teroz to moga byc na wszystkich do konca sezonu :D
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Siemce_R
Kontakt:

#66 Post autor: Siemce_R » 4 maja 2007, o 12:07

a mi to nic nie daje bo jestem w pierwszej klasie LO, a może se podrobia legitka :P

bolo23

#67 Post autor: bolo23 » 4 maja 2007, o 14:35

ja - ino potym bydzie zas problem na bramie, bo chop niy bydzie umiol udroznic legitymacji s liceum od tyj s gimnazjum, a jak by umiol, to bryli pewnie nie bydzie miol...
skonczy sie na tym ze polowa lepkow do kajs osiemnastki bydzie za te 2 zlote wlazic...
pomysl dobry, tylko zeby dopilnowac jego wlasciwej realizacji

Awatar użytkownika
ch-R

#68 Post autor: ch-R » 4 maja 2007, o 15:02

To sie zrobi jak w tym filmie Bareji , bieresz metka z pontonu pokazujesz i godosz ze to legitka bo tako wom dowaja w szkole i powinien cie puscic :lol:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Ruch85
Kontakt:

#69 Post autor: Ruch85 » 4 maja 2007, o 15:30

A można wejśc na karte rowerowa :?:

Buger

#70 Post autor: Buger » 4 maja 2007, o 15:46

to teraz zamiast 5 minut byda stol 20 bo facet nie bydzie widziol co tam jest napisane, albo bydzie miol wonty ze na zdjeciu wyglado inaczej niz w realu.... ;) heh, zoboczycie jakie sam byda cyrki z tymi legitkami, ale przynajmniej zacheci to wiekszosc modych do łazenia n Ruch, a jak podrosna to i moze wielu z nich zostanie...

evn
Kontakt:

#71 Post autor: evn » 4 maja 2007, o 16:00

zamuli to ino te kasy jak widza mogli zrobic jesce jedna kasa do gimnazjalistow huhu :D
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

hydroxy
Kontakt:

#72 Post autor: hydroxy » 4 maja 2007, o 16:05

Czego by sie tu jeszcze dopieprzyć, czego... hmmm.... no ale nic kochamy Ruch, kochamy Ruch.

a tak w ogóle to w Zobrzu som bilety za piynciok i takich "kibiców za piynciok" prosi sie wsiedniyncie w 23 i na Goethego wysiadka
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Harpo

#73 Post autor: Harpo » 5 maja 2007, o 00:56

Siemce_R pisze: a może se podrobia legitka
typisz polish.... :?
Jak to jest, ze zawsze znajda sie narzekacze: bo legitka, bo facet bez bryli nie zobaczy,bo to, bo tamto bo siamto :?
Kurna, ludzie - wiecej optymizmu!
Jakby na Ruch wpuszczali za darmo, to gadalibyscie: eeee, a czymu za darmooo...juz lepiej za 1 zl bo klub sie wzbogaaaaci ... ehhh :co_jest2:

Decyzje Klubu uwazam za sluszna - a to od Was zalezy, czy bedzie burdel przy kasach/bramkach czy nie. Ja bym jeszcze obnizyl cene dla Klubu Kibica, ale solidnie przestrzegal sektorow - wtedy mlyn w 100% pelny.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#74 Post autor: uRodzony na sektoRze » 5 maja 2007, o 01:11

Harpo pisze:Ja bym jeszcze obnizyl cene dla Klubu Kibica, ale solidnie przestrzegal sektorow - wtedy mlyn w 100% pelny.
Ktos moglby kupic tanszy bilet dla KK i isc bez przeszkód na prostą, obecny układ naszego stadionu niestety uniemozliwia takie rozwiązanie jak proponujesz...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Harpo

#75 Post autor: Harpo » 5 maja 2007, o 09:36

uRodzony na sektoRze pisze: Ktos moglby kupic tanszy bilet dla KK i isc bez przeszkód na prostą, obecny układ naszego stadionu niestety uniemozliwia takie rozwiązanie jak proponujesz...
No wlasnie, ale male "furtki" pomiedzy sektorami i 2 ochraniarzy zalatwiloby sprawe (chyba).

ODPOWIEDZ