Ruch Chorzów-ŁKS Łomża 04.05.2007 godz.19!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
BluR
Kontakt:

#46 Post autor: BluR » 2 maja 2007, o 07:05

Zaszaleje troche i postawie na 4:0, a co nie stać mnie ?...
Mam wrażenie, że to będzie ten mecz, na który wszyscy w Chorzowie czekamy : piękne bramki, masa akcji , rzutów wolnych, strzałów w światło bramki, kilka dobrych dryblingów , jakiś hat trick (Ćwielong albo Janoszka) , dobry sędzia , no i może bez bluzgów na grajków.
Powiem to tak - nie sztuką jest wygrywać jak wszystko idzie, ale sztuką jest utrzymywać lidera mimo wszystkich przeciwności i spadku formy.
Do boju NIEBIESCY !!!!!!!!

kleyu

#47 Post autor: kleyu » 2 maja 2007, o 09:15

Panowie w piątek od pierwszej minuty śpiewamy: Kochamy Ruch ! Kochamy Ruch! Kochamy nasz chorzowski klub!

Na spotkaniu z grajkami po Wiśle cały czas to śpiewaliśmy i super to wyszło. No i klimat był dobry. A teraz to ważne.

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#48 Post autor: Rolik » 2 maja 2007, o 09:20

Rolik pisze:sa juz bilety w sprzedazy ????? bo ktos tukej napisol ze mo bilet i pytom dla pewnosci bo moze jest z zarzadu :P
Ponawiom pytanie bo widza ze chyba jestech niwidoczny tukej :?
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

kleyu

#49 Post autor: kleyu » 2 maja 2007, o 09:35

Rolik pisze:
Rolik pisze:sa juz bilety w sprzedazy ????? bo ktos tukej napisol ze mo bilet i pytom dla pewnosci bo moze jest z zarzadu :P

Przecież można przez neta dostać.

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: kobrrra » 2 maja 2007, o 09:53

Albo wejść np. na oficjalną stronę.
W czwartek, tj. 3 maja rozpocznie się przedsprzedaż biletów na mecz XXVII kolejki drugiej ligi pomiędzy Ruchem Chorzów, a ŁKS Łomża. W czwartek wejściówki będzie można nabywać od godziny 10:00 do 16:00 w kasie koło Trybuny Głównej, czyli od strony DTŚ. W dzień meczu, a więc w piątek, w bilety będzie się można zaopatrywać w tej samej kasie również od godziny 10:00, a na dwie godziny przed rozpoczęciem spotkania zostaną otwarte pozostałe punkty sprzedaży. Również od czwartku bilety będzie można kupować w Rudzie Śląskiej 5, w sklepie "NIEBIESKI SPORT".

Ale widocznie masz czas, żeby czekać na odpowiedź na forum ;)
maszeRuj albo Giń

COYD!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: gerhat » 2 maja 2007, o 11:06

Old kibic a tak żech liczył na twoje poczucie humoru, no cóż nie tylko tobie go ostatnio brakuje.
Ale wracając do tematu, mosz jakieś typy na piątek, czy ino interesuje Cie narzekanie na to co było?
Jo stawiom 5-0 do nos i to jedynie po mocnej kawie, a ty?

los_madeyos

#52 Post autor: los_madeyos » 2 maja 2007, o 11:38

2:0 albo 3:0 - inne wyniki nie wchodzą w grę. A gdzie się podział nasz Wielki Szu Elmer?

Stary kibic

#53 Post autor: Stary kibic » 2 maja 2007, o 12:53

gerhat pisze:Old kibic a tak żech liczył na twoje poczucie humoru, no cóż nie tylko tobie go ostatnio brakuje.
Ale wracając do tematu, mosz jakieś typy na piątek, czy ino interesuje Cie narzekanie na to co było?
Jo stawiom 5-0 do nos i to jedynie po mocnej kawie, a ty?
1. Jezeli odebrales post jako narzekanie, to sie bardzo mocno dziwia Tobie. Czy ja napisalem jedno slowo o narzekaniu?
2. Zarty nie sa rowne zartom. To tez nalezy rozgraniczyc.
Trenerem to ja nie mam zamiaru zostac, jest to trudne zajecie. Trener musi miec oczy nawet w d... . Tak czy owak poprzedni sezon byl super i nagle sie wszystko mialo z niewiadomych przyczyn z piepszyc. To co sie dzieje daje nam wszystkim jak i Tobie nic do myslenia? ( To co Ty myslisz to jest Twoji wylacznie Twoj pkt widzenia) Nie pisze ze Ty narzekasz. Ja tez nie pisalem o narzekaniu lecz chcialem sie podzielic pewnymi podtekstami z relacji. Kazdy mogl zobaczyc i przemysliwania zostawic dla siebie. I Pytam sie w czym tym wszystkim bylo zle?
Moze zle bo przeprowadzilem pobiezna analize niektorych zagran,niektorych sytuacji? Takiego prawa kibic nie ma?
A co najwazniejsze jezeli sa dobre uklady w zespole i sa wyniki to i kibice maja inne podejscia do niektorych spraw.

W moich postach ja nie nalatuje na trenera na zawodnikow, bo po prostu niewiem o co w tym wszystkim chodzi. a ze ciekawosc jest domena czlowieka to i z tego tez korzystam. A Ty nie? Ty sie nie zastanawiasz nad tym?

Bylo spotkanie zarzadu z zawodnikami i do wiadomosci nic nie zostalo przekazane . Jest to dobre bo to sa sprawy tzw "rodzinne" mozna zalatwic wewnatrz klubu.
Tego posuniencia tez nie krytykuje. I nie narzekam ze nie posypaly sie glowy.

A jezeli chodzi o typ to niestety trudno cokolwiek typowac. Jezeli Ruch pierwszy zdobedzie gola i nastawienie psychiczne bedzie pozytywne to beda 3 pkt.

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: BAFista » 2 maja 2007, o 13:03

Rolik pisze:
jo juz mom od poniedzialku,boch kupil 8 warek,a na kmita juz tyz mom bilet :lol:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#55 Post autor: KOCHŁOWICE » 2 maja 2007, o 13:57

BAFista pisze: jo juz mom od poniedzialku,boch kupil 8 warek,a na kmita juz tyz mom bilet :lol:
Mnie jedno zastanawio i zarazem wkurwio:powie mi kerys wiela w koncu tych Warek trza kupic zeby dostac bilet?wiem ze bylo 8 boch som kupywol ale ostatnio trza kupic 10 i to w kilku sklepach tak zech widziol.i teroz kto tu sie wycfanil?Warka czy sklepy zeby wiecej zarobic?
BAFista kaj zes kupil te Warki?kajs na starej?
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

aju
Kontakt:

#56 Post autor: aju » 2 maja 2007, o 14:30

los_madeyos pisze:2:0 albo 3:0 - inne wyniki nie wchodzą w grę. A gdzie się podział nasz Wielki Szu Elmer?
a jak bedzie 1:0 to bedziesz niezadowolony pewnie :)
MŁODZI TRENUJCIE!!!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#57 Post autor: niebieskifanatyk » 2 maja 2007, o 14:34

Bafista a na mecz z Podbeskidziem tyz juz pewnie mosz bilet???? :) :lol:

Panewniki
Kontakt:

#58 Post autor: Panewniki » 2 maja 2007, o 14:38

mirek125 pisze:Bafista a na mecz z Podbeskidziem tyz juz pewnie mosz bilet???? :) :lol:
Jo juz mom 8) WSZYSCY NA SZPIL :!: :!: :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ishateR

#59 Post autor: ishateR » 2 maja 2007, o 14:41

jo tyz juz mom na podbeskidzie ;)

Buger

#60 Post autor: Buger » 2 maja 2007, o 20:28

Cos na rozluznienie z naszyj oficjalki... ;)

Ostatni pojedynek
ŁKS ŁOMżA - RUCH Chorzów 2 : 3

Data: 23.09.2006; godzina 19:00

Arbiter: Mariusz Trofimiec

Widzów: 6000 (0 Ruchu)
:lol: :lol:

ODPOWIEDZ