Nowy trener??
właśnie, teraz gadacie na Wleciała, a co było na meczu z Amicą ( wtedy podział na grupe spadkową i mistrzowską ). Był to mecz o wejście do mistrzowskiej, przegrywali 2 : 0 i wszyscy Śrutwa zły, Śrutwa do domu, Śrutwa kominiorz a jak strzelił dwa gole to był wielki. Oczywiście Ruch ten mecz kupił, przynajmniej według mnie
Wleciał jest to prawda dziwny i ma dziwne metody, ale jest dobrym trenerem. Wywalczył już z nami wiele i wywalczy też awans. Marek Wleciał KS Ruch

- anyfor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wszyscy sam podajom barzij lub mynij ważki argumynty za abo pzreciw trynerowi, ale jo padom por roz wtóry zx jego słów na ostatnij konferyncji abo arczyj braku słów jednoznacznie wyłazi że niy tela Wleciał wyleci ile som tym ciepnie....
bo w koncu wiela można...
i co poniyftorzy dalij jedźcie po ludziak inwektywami bo o ile rozumia tela yno poardzicie i dziynki tymu jest Wom lepij...
pozdr
bo w koncu wiela można...
i co poniyftorzy dalij jedźcie po ludziak inwektywami bo o ile rozumia tela yno poardzicie i dziynki tymu jest Wom lepij...

pozdr
I'm a man who walks alone
- L_M
- Kontakt:
slavo jak zwykle proboje wmowic jednym ze sa motlochem bo maja inne zdanie, jednoczesnie twierdzac cos na styl 'moja prawda jest najmojsza'
a tak w rzeczywistosci jak jest to nie wie nikt. tylko pojawiaja sie dosc niesprawiedliwe porownania i twierdzenia. rola kibica jest miedzy innymi rozliczanie trenerow i zawodnikow, tak jak Ty slavo z uporem rozliczasz kilka osob, tak inni uparli sie na Wleciala. Co w szatni to niech w szatni zostanie, ani ja ani inni pewnie nie beda tego wyciagac. tak kolorowo nie jest tylko pisalem - cel jest jeden na pewno.
a teraz co do fornalaka i kredytow zaufania. nie wiesz jakie warunki mial stworzone Fornalak a jakie Wlecialowski, jak postawiono na jednego a jak na drugiego, i co mogl/moze kazdy z nich. bo mimo wszystko roznice byly ogromne.
a tak w rzeczywistosci jak jest to nie wie nikt. tylko pojawiaja sie dosc niesprawiedliwe porownania i twierdzenia. rola kibica jest miedzy innymi rozliczanie trenerow i zawodnikow, tak jak Ty slavo z uporem rozliczasz kilka osob, tak inni uparli sie na Wleciala. Co w szatni to niech w szatni zostanie, ani ja ani inni pewnie nie beda tego wyciagac. tak kolorowo nie jest tylko pisalem - cel jest jeden na pewno.
a teraz co do fornalaka i kredytow zaufania. nie wiesz jakie warunki mial stworzone Fornalak a jakie Wlecialowski, jak postawiono na jednego a jak na drugiego, i co mogl/moze kazdy z nich. bo mimo wszystko roznice byly ogromne.
moim zdaniem najwieksza glupota bylo by zwalnianie trenera Wlecialowskiego... to on wyciagnal nas z kryzysu pamietacie co bylo za wyrobka(z calym szacunkiem dla trenera bo na prawde bardzo go lubie) i fornalaka !!!! dwa razy baraze mimo wielkich pseudo grajkow... to Wlecial sprawil ze mozemy teraz martwic sie o to czy damy rade utrzymac lidera do konca rozgrywek, to wlecial z przecietnych grajkow stworzyl kolektyw o ktorym mowi sie w calej Polsce i w zasadzie juz chyba nikt nie wyobraza sobie OE w przyszlym sezonie bez Ruchu!!!! A Z CALYM SZACUNKIEM DLA KIBICOW I NASZEGO KLUBU TO JESTESMY CHYBA NAJBIEDNIEJSI Z CALEJ CZOLOWKI i wydaje mi sie ze troche o tym zapominamy a jednak to ma wielki wplyw na to kto u nas gra wiec moim zdaniem tym wiekszy szacunek dla pana MARKA... jak dla mnie trener Wlecialowski jest wszystkim najlepszym co moglo nam sie przydazyc i abysmy za pare sezonow nie pluli sobie w brody ze byl u nas wielki trener ktory teraz prowadzi wisle do mistrzostwa Polski a u nas znow koles pokroju mandrysza ztacza nasz klub na dno:(
takie uwazam i wg mnie przyspiewki w stylu zmiana trenera sa nie na miejscu a pesudo kibice po raz kolejny pokazali ze nie sa prawdziwymi kibicami... Sory ale jak dla mnie kbic powinien wspierac swoj zespol w trudnych chwilach a takie wlasnie teraz mamy (mimo ciaglego lidera) a u nas jest dobrze tylko gdy chlopaki wygrywaja a gdy przychodza juz dwie porazki z rzedu to zraz fala krytyki najazdy na grajkowi trenera i znaczaco mniej ludzi na trybunach...
takie uwazam i wg mnie przyspiewki w stylu zmiana trenera sa nie na miejscu a pesudo kibice po raz kolejny pokazali ze nie sa prawdziwymi kibicami... Sory ale jak dla mnie kbic powinien wspierac swoj zespol w trudnych chwilach a takie wlasnie teraz mamy (mimo ciaglego lidera) a u nas jest dobrze tylko gdy chlopaki wygrywaja a gdy przychodza juz dwie porazki z rzedu to zraz fala krytyki najazdy na grajkowi trenera i znaczaco mniej ludzi na trybunach...
- vinc84
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
na początku Wleciał to była 1 wielka zagadka vide Fornal
ustawienie druzyny, gra, wyniki i miałem jak większość duzy kredyt zaufania do Wleciała - widząc jaka dobra robotę robi
niestety teraz cala wiosna to pasmo porażek
kto potrafi wymienić choć 1 mecz który oglądał z zapartym tchem? ja nie zapamiętałem ani jednego...
pamiętam za to jak tysiące osób opuszczały mecz z Piastem już w 70 minucie
pamiętam jak koszmarnie męczymy sie z najsłabszym rywalem - Polkowice, Sosnowiec
pamiętam jak na konferencjach prasowych po meczach Wlaciałzawsze chwali za walkę zaangażowanie którego NIKT nie widzi
reasumując Wleciał Raus - a awans i pierwsze miejsce niech wam nie mydli oczu
jego era w Ruchu chyli się miejmy nadzieję ku szybkiemu końcowi
ustawienie druzyny, gra, wyniki i miałem jak większość duzy kredyt zaufania do Wleciała - widząc jaka dobra robotę robi
niestety teraz cala wiosna to pasmo porażek
kto potrafi wymienić choć 1 mecz który oglądał z zapartym tchem? ja nie zapamiętałem ani jednego...
pamiętam za to jak tysiące osób opuszczały mecz z Piastem już w 70 minucie
pamiętam jak koszmarnie męczymy sie z najsłabszym rywalem - Polkowice, Sosnowiec
pamiętam jak na konferencjach prasowych po meczach Wlaciałzawsze chwali za walkę zaangażowanie którego NIKT nie widzi
reasumując Wleciał Raus - a awans i pierwsze miejsce niech wam nie mydli oczu
jego era w Ruchu chyli się miejmy nadzieję ku szybkiemu końcowi
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
masz rację vinc84, tu nie chodzi tylko o porażki, tu chodzi o ekstraklasę, im bliżej niej tym naciski na pozbycie sie Marka Wleciałowskiego będą silniejsze, wszak to klucz do spełnienia pewnego marzenia ....
argumenty? "dajcie mi człowieka a zawsze znajdzie sie paragraf":
paragraf 1 - mało zwycięstw (niezaleznie od ich liczby zawsze mogoby byc więcej)
paragraf 2 - mało przewaga lidera w tabeli (niezaleznie od jej wysokości zawsze mogłaby byc większa)
paragraf 3 - ustawienie i taktyka (nie ma takiego ustawienia i takiej taktyki żeby nie mozna jej porpawić)
paragraf 4 - treningi (za ciężkie piłki)
paragraf 5 - atmosfera w szatni (słowo wytrych, zawsze można się powołać na jakieś anonimowe źródła, kumatych, plotki z magli)
paragraf 6 - charakter trenera (dla tych co noszą broda wyżyj nosa, jego charakter nigdy nie będzie odpowiedni)
paragraf 7 - religijność (ukrzyżować go łącznie z łotrami
Bogasem i bogasem 1985. Amen)
paragraf 8 - za drogie bilety (mo niewątpliwy udział w tym że bilety podrożały, na derby z Rozwojem byłyby napewno tańsze)
paragraf 9 - przegrywanie lub remisowanie meczy do przerwy (to może przesądzić o nieprzydatności trenera, wszak po 45 min na wiosna mielibysmy 10 pkt mniej. Skandallllllllll)
Puki co jednak, zawodnicy złożyli w sobota po meczu aneks do umowy trenera z klubem, w którym wypowiedzieli się jak sa podzieleni i gdzie maja te wszystkie chore teorie i czarny PR.
argumenty? "dajcie mi człowieka a zawsze znajdzie sie paragraf":
paragraf 1 - mało zwycięstw (niezaleznie od ich liczby zawsze mogoby byc więcej)
paragraf 2 - mało przewaga lidera w tabeli (niezaleznie od jej wysokości zawsze mogłaby byc większa)
paragraf 3 - ustawienie i taktyka (nie ma takiego ustawienia i takiej taktyki żeby nie mozna jej porpawić)
paragraf 4 - treningi (za ciężkie piłki)
paragraf 5 - atmosfera w szatni (słowo wytrych, zawsze można się powołać na jakieś anonimowe źródła, kumatych, plotki z magli)
paragraf 6 - charakter trenera (dla tych co noszą broda wyżyj nosa, jego charakter nigdy nie będzie odpowiedni)
paragraf 7 - religijność (ukrzyżować go łącznie z łotrami

paragraf 8 - za drogie bilety (mo niewątpliwy udział w tym że bilety podrożały, na derby z Rozwojem byłyby napewno tańsze)
paragraf 9 - przegrywanie lub remisowanie meczy do przerwy (to może przesądzić o nieprzydatności trenera, wszak po 45 min na wiosna mielibysmy 10 pkt mniej. Skandallllllllll)
Puki co jednak, zawodnicy złożyli w sobota po meczu aneks do umowy trenera z klubem, w którym wypowiedzieli się jak sa podzieleni i gdzie maja te wszystkie chore teorie i czarny PR.
- ch-R
Co wom zrobil Wlecial takiego ze tak go szanujecie (te wszystkie bluzgi u nos na stadionie i teroz na wyjazdach) ? Czy jemu sie to nalezy? Nalezy mu sie bo nos wyprowadzil z bagna i jestesmy na 1 miejscu ze somy coraz blizej OE !!! Jo tu czegos niekapuja , mom wrazenie ze ci co tak sie domagaja odejscia Wleciala interesuja sie fussbalem kajs od roku i maja autorytet u Pana Marusza Ś. wydaje mi sie ze łon tu dalej mąci i robi burza w mózgach niekierych kibiców. Panie Ś. niech Pan se idzie kajs indziej siednac a nie na 10 bo mnie szlak trefio jak cie widza konfituro jedno :twisted: :twisted:
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to nie mydlenie oczu to sa fakty, jestesmy na 1 miejscu i doszlismy w pucharze Polski najdalej od kilkunastu lat, no ale jak niektorzy chca powrotu meczy z zniczem, porazek z jakimis 4 ligowcami w pucharze, tulania sie po koncu 2 ligi to rzeczywiscie masz racje piszac taki post19r20 pisze:reasumując Wleciał Raus - a awans i pierwsze miejsce niech wam nie mydli oczu
piszesz o opuszczaniu meczy z zapartym tchem, a kiedy miales ten dech zaparty czyz nie w tamej rundzie po meczach z Zawisza Wisla itd:>, a kto wtedy byl trenerem, no zaparty dech zdarzalo sie nam i u poprzednikow i mecze ze Zniczem u siebie co nie ino mialem zaparty dech ale i prawie zawal, czy moze w czasie meczy ze Stala Rzeszow, nie mowie ze Wlecial jest czlowiekiem bez wad bo jak kazdy czlowiek je ma, to mlody trener uczy sie dopiero tego fachu a juz jest na najlepszej drodze do awansu
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt: