Nowy trener??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#16 Post autor: Bytom20 » 29 kwie 2007, o 13:59

Czekam na następną porażke Ruchu kiedy znowu odezwą się głosy żeby zwolnić Wleciała.

Tylko jak wygrywamy jest super oczywiście wygrali zawodnicy Wleciał nie miał w tym zasługi tak myślą niektórzy.

Porażka wina Wleciała.

Zwycięstwo zasługa piłkarzy którzy obrażają się na Wszystkich od trenera po kibiców.

Awans zasługa piłkarzy.

Brak awansu wina Wleciała.

Tak niestety działa ta maszyna i rozumowanie niektórych. Jeszcze obejrzycie i wspomnicie moje słowo jak będziemy wraz z tym znienawidzonym przez Niektórych Wleciałem kiedyś świętować coś wiecej niż powrót do OE.

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: grzej » 29 kwie 2007, o 14:31

Taka ciekawostka niezadowolonych kibicow PSV z GW (http://www.sport.pl/pilka/1,65029,4096724.html):

"Jeśli PSV nie zakwalifikuje się do LM, z klubu odejdzie trener Ronald Koeman. Głośno domagają się tego kibice, jeden z nich wystawił nawet trenera na aukcji internetowej".

Dobre...

Awatar użytkownika
markadiusz92
Kontakt:

#18 Post autor: markadiusz92 » 29 kwie 2007, o 16:57

Jak juz miał by być nowy trener to ale po sezonie a nie w trakcie...

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: viktor » 29 kwie 2007, o 17:39

pewnie to jest normalne ze zmiynio sie trynera ekipy wtoro jest na 1-wszym/słownie/ pierwszym miejscu :shock: :roll:
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

aju
Kontakt:

#20 Post autor: aju » 29 kwie 2007, o 18:01

gadcie o zmianie a jak awansują to bedziecie Pana Marka nosic na rękach
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Harpo

#21 Post autor: Harpo » 29 kwie 2007, o 19:38

czaReq pisze:Mentalnosc polskich klubow jest zalosna, 2 mecze w dupe i juz zmiana trenera.....
Jest gorzej: wygrana 3:1 na wyjezdzie i tez "zmiana trenera" ! Niektorym to sie niezle w glowkach poprzewracalo :?

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: kibol-siem-ce » 29 kwie 2007, o 20:09

jak chcecie zmieniać trynera to po sezonie, teroz nie ma nic do zarzucenia 1 miejsce, bynajmniej mie to cieszy CZEGO CHCECIE WIĘCEJ??? samych zwycięstw, tak nawet real czy barca niy gro, proponuja zimny prysznic no chyba że większość co narzeko zaczeła łazić na szpile w tym sezonie :roll:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#23 Post autor: L_M » 29 kwie 2007, o 20:40

Atmosfera w druzynie, w szatni jaka jest, taka jest. Do idealnych nie nalezy na pewno, wiecej nie chce pisac bo nie miejsce na to i nie taka moja rola.
Ale atmosfera w druzynie, zatargi miedzy zawodnikiem trenerem a dzialaczami leza wedlug mnie tylko i wylacznie w gestii wyzej wymienionych. I nie jest rola kibica publiczne opowiadanie sie po stronie trenera, zawodnika czy kogokolwiek w tej sytuacji, bo poza szatnia obojetnie co tam sie nie dzieje, Ruch ma byc jednoscia! A wlasnie argument 'checi pokazania pilkarzom ze kibice sa po ich stronie a nie po stronie trenera' gdzies tu padl.

po czesci z simonsays sie zgodze, z tym ze mam wlasnie to 'ale' o ktorym napisalem powyzej. Poza tym bedac na wyjezdzie mysle ze powinno sie jak najlepiej pokazac oblicze na kazdej plaszczyznie, a nie zwalniac trenera przy wyniku 3:1 do przodu. To, ze w tej calej sytuacji w szatni, a zarazem przy wydarzeniach na trybunach w Legnicy pilkarze swoim gestem dali nam cos do zrozumienia mysle ze niepotrzebnie spotyka sie z takimi emocjami i krytyka.

Zreszta to tak jak z praca w firmie, nawet jak jest nie wiem jak chujowo, to nie powinno sie w konkurencji o tym bebnic, tylko przedstawiac wszystko w dobrym swietle lub po prostu przemilczec. Obojetnie jak to tam nie jest, czy sa konflikty czy nie jedno jest pewne - i Wlecialowski i zawodnicy i zarzad i my kibice chcemy przeciez tego samego! I tylko to powinno sie liczyc, a wypinanie sie jedni na drugich w momencie w ktorym jestesmy moze swiadczyc o swego rodzaju slabosci. Glowy do gory i jedziemy dalej do OE!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: gerhat » 29 kwie 2007, o 20:54

Najlepszym antidotum na to gorączka będzie to jak Klimek odetnie sie publicznie od wszelkich spekulacji i poprze kogo czeba, tak jak to było przed sezonem i dał kres ekscesom.

wojtas 81

#25 Post autor: wojtas 81 » 29 kwie 2007, o 21:11

Najlepiej tozamknijcie ten temat, bo nie mozna czytac jak ludzie nieznajacy sie na pilce bluzgaja trenera ktory po szesnastu miesiacach pracy w klubie, wyciagnol go praktycznie z trzeciej ligi i za piec kolejek bedzie juz mozna powiedziec ze wprowadzil go do OE!
pozdrawiom normalnych

K__
Kontakt:

.

#26 Post autor: K__ » 29 kwie 2007, o 21:49

To, że Ruch jest w takiej formie jak jest, napewno nie jest winą Wleciała tylko naszych grajków i najzyczajniej w swiecie ich zlej formy.
teksty typu 'Wlecial raus' pisza albo osoby po hilwach wieczorowych albo po przynajmniej 7 piwach, no do ku.. nedzy ten facet wyprowadzil nas z prawie 3 ligi
(jakby nie Wlecial to moze teraz bysmy pisali w tematach 'Ruch radzionkow - Ruch Chorzow'). To ze zle ich przygotowal w grecji to tez g.... prawda, mial przygotowany przed przerwa dokladny plan co gdzie jak i wcale ich nie 'wykonczyl' w tej grecji jak to niektorzy mowia, poprostu mieli ciezki trening, tak jak chyba kazda druza ktora ubiega sie o OE. A jego taktyka jest jaka jest, to ze miki, grzybek nic nie prezentuja tez jest wina wlaciala? Wy chcecie zmieniac trenera w srodku sezonu, gdy mamy lidera (niewazne jakim sposobem ale go mamy, moze z powody zlej formy innych druzyn 2 ligi). przeciez nowy trener, niebedzie znal druzyny, niewie gdzie kto jak na jakiej pozycju gra dobrze czy slabo. Ludzie opapietajcie sie! Wleciala mozna zmienic po tym sezonie ale tylko wtedy gdy nie doprowadzi nas do OE. i to jest moje zdanie!
Pozdro dla kumatych

MAREK :flaga: :flaga: WLECIALOWSKI

aju
Kontakt:

#27 Post autor: aju » 29 kwie 2007, o 21:56

koniec tematu trener zostaje :x
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#28 Post autor: vahanara » 29 kwie 2007, o 22:04

Cytat z wywiadu udzielonego przez MW 24.04.2006 :
"Przed meczem ze Śląskiem długo rozmawiał Pan z piłkarzami. Czy znowu wraca temat "szatni Ruchu"? Czy wszyscy w klubie - Pan, piłkarze, działacze - gracie jeszcze w jednej drużynie?

- Wierzę, że nadal jesteśmy zespołem i wszystkim zależy na wygranych w równym stopniu. Szatnia Ruchu to nie jest dla mnie temat wiodący. To temat zastępczy, pojawia się, gdy drużyna nie zdobywa punktów.

Piłkarze mówią w prywatnych rozmowach, że mają ciężkie nogi, że brakuje im treningów z piłką. Jak Pan to skomentuje?

- A jakie mają mieć nogi, skoro grają co trzy dni? Muszą się czuć jakby biegali z workiem cementu na plecach, ale zaręczam, że ich rywale czują to samo. Co ciekawe jednak, w przypadku innych drużyn nikt o tym nie mówi. Ruch już jest takim rozgadanym klubem, w którym wszyscy mają coś do powiedzenia. Martwi mnie to, bo pewne sprawy nie powinny wyciekać z klubu. Moi zawodnicy są zmęczeni, bo atakują, a atak kosztuje zawsze więcej sił niż obrona. Żaden zespół nie gra w ofensywie non stop. Piłkarzy dopadają kryzysy, przytrafiają się im chwile przestoju.

Po meczu ze Śląskiem Pan też doświadczył gniewu kibiców. Co bardziej nerwowi fani domagali się Pana dymisji. Jak Pan znosi taką krytykę?

- Rozumiem kibiców, mają swoje prawa. Dobrą atmosferę tworzą wygrane, sukcesy. Ruchowi brakuje zwycięstw stąd i ich nerwowość. Bywa tak, że kibic cieszy się i bije drużynie brawo po słabym, ale wygranym meczu. Wyniki determinują wszystko."

Minął rok a teksty wypisz, wymaluj takie same. Czytając to mam nadzieję że ciąg dalszy będzie też taki jak rok temu. Panie Marku niech Pan robi swoje a malkontentom... już oni wiedzą co :lol:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

slavo
Kontakt:

#29 Post autor: slavo » 29 kwie 2007, o 22:15

Zwolnic trenera, gdy drużyna jest na pierwszym miejscu - takie rzeczy tylko w Ruchu !
Cóż, widać pozazdrościli co poniektórzy sławy Pogoni i tez porośmieszali by piłkarską społeczność.

Co dziwne, ci co teraz pierwsi by trenera zwalniali, jego poprzednikowi dawali by wiecznie niekończąca sie szansę i to wcale nie w momencie gdy drużyna była na czele.

bogas1985

#30 Post autor: bogas1985 » 29 kwie 2007, o 22:33

ja nie zalozylem tego tematu z uwagi ze chce zmiany trenera. Szczerze ciagle uwazam ze trener Wlecialowski wykonuja znakomita robote. Fakt ta druzyna nie gra tak rewelacyjnie jak na jesienii, ale w tabeli nasza przewaga nad reszta systematycznie wzrasta.
Martwi mnie jednak, że pojawiaja sie takie plotki jak ta z Stawowym i czy te plotki maja w sobie chcoc odrobine prawdy.

Zablokowany