Z pewnością to tylko plotka, ale Stawowego uważam za znakomitego trenera. Uważam jednak ze Wlecialowskiemu nalezy sie jeszcze czas. Zreszta watpie by stac nas by bylo na pana Stawowego. Choc zastanawiajacy jest fakt czy zarzad na prawde szuka nowego trenera?Jest całkiem realne, że Smuda zostanie po sezonie zwolniony z Lecha Poznań. Działacze zapewniają go o dużym poparciu, ale rozpoczęli już ponoć negocjacje ze Stawowym. To najbardziej rozchwytywany dziś Polski szkoleniowiec. Trener Arki, który do końca sezonu popracuje w Gdyni, rozpoczął negocjacje z Legią (jest teraz kandydatem nr 2 po Urbanie), myślała o nim Wisła, zgłosił się do niego jeszcze jeden klub z czołówki (zwolni trenera, jeśli nie zakwalifikuje się do pucharów) oraz drugoligowy Ruch Chorzów. Nie wiadomo tylko, co na to właściciel Arki Ryszard Krauze, który w sobotę ma spotkać się z trenerem i namawiać go do prowadzenia drużyny po karnej degradacji do II ligi.
Nowy trener??
Nowy trener??
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak awansuja to napewno zostanie - mo trocha dziwne metody szkolenia oraz ustawienia druzyny ale zoboczymy coz tego wyjdzie!
zły niejest a czy dobry to sie okaze.
zły niejest a czy dobry to sie okaze.
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
coś mi się wydaje, że tu nie chodzi o to czy Wleciał jest dobrym czy złym trenerem, bo wg mnie jest dobrym
Zastanawiające jest jednak to, jakie panuja relacje na linii trener-piłkarze-zarząd (a raczej Klimek)
obym się mylił ale ze źrodeł zbliżonych do pewnych (napisza se jak dziennikarze szmatławca) Klimek już ma dość, i to nie tyle gry, wyników co atmosfery w zespole, bo ta jest ostro zje...... nie dziwiłbym się zresztą chopowi bo ile można dawać na klub, na piłkarzyków którzy nawet zachować między sobą się nie potrafią... :?
Zastanawiające jest jednak to, jakie panuja relacje na linii trener-piłkarze-zarząd (a raczej Klimek)
obym się mylił ale ze źrodeł zbliżonych do pewnych (napisza se jak dziennikarze szmatławca) Klimek już ma dość, i to nie tyle gry, wyników co atmosfery w zespole, bo ta jest ostro zje...... nie dziwiłbym się zresztą chopowi bo ile można dawać na klub, na piłkarzyków którzy nawet zachować między sobą się nie potrafią... :?
Königshütte / Oberschlesien
-
- Kontakt:
Dla mnie najwieksza strata bylaby strata Wleciala jak go kto bedzie chcial podkupic !!! strate jednego pilkarza latwo zastapic ale trenera ktory za takie pieniadze zrobil zespol nr 1 w 2 lidze ,trzeba pamietac ze w Sosnowcu i innych klubach placa o wiele wiecej a mimo to sa z tylu , nie sztuka zrobic druzyne jak sie ma dupna kase ale tak jak to zrobil Wlecial to sztuka!!!!!! Ja sie boje ze jak wejdziemy do Oranje to go beda chceli kupic z innych zespolow bo to sukcec, i to jest moje zmartwienie obym sie mylil.
Kto odbudowal Ruch?? Wlecial
KTo nas wyciagnal z dolka?? Wlecial
Kto z grajkow przecietnych zrobil dobra druzyne na miare 2 ligowych boisk?? Wlecial
Ludzie, rozliczmy trenera po sezonie , cel jest jeden !! Awans, a my od kilku kolejek przewodzimy w tabeli. Czy my mamy wygrywac mecz za meczem po 5-0 . Jasne kazdy by chcial. Mnie tez to wkurza, dre sie przez caly mecz , oprawy itp ( robie to dla mojego klubu) a oni 0-0 czy cos takiego. Ale trudno taka jest pilka i to my lidera mamy !! Rozliczmy Wleciala po sezonie.
Zobaczmy jak jest w Anglii.... Chociazby fenomen Fergusona, bodajze 20 lat w jednym klubie. Mentalnosc polskich klubow jest zalosna, 2 mecze w dupe i juz zmiana trenera.....
KTo nas wyciagnal z dolka?? Wlecial
Kto z grajkow przecietnych zrobil dobra druzyne na miare 2 ligowych boisk?? Wlecial
Ludzie, rozliczmy trenera po sezonie , cel jest jeden !! Awans, a my od kilku kolejek przewodzimy w tabeli. Czy my mamy wygrywac mecz za meczem po 5-0 . Jasne kazdy by chcial. Mnie tez to wkurza, dre sie przez caly mecz , oprawy itp ( robie to dla mojego klubu) a oni 0-0 czy cos takiego. Ale trudno taka jest pilka i to my lidera mamy !! Rozliczmy Wleciala po sezonie.
Zobaczmy jak jest w Anglii.... Chociazby fenomen Fergusona, bodajze 20 lat w jednym klubie. Mentalnosc polskich klubow jest zalosna, 2 mecze w dupe i juz zmiana trenera.....
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zostawcie w spokoju trenera Wlecialowskiego!! jest dobrym trenerem i moim zdaniem to duzo jego zasluga ze jestemy teraz liderem!!!!
P.S. jestem ciekawy co bedziecie pisac za miesiac jak Ruch wejdzie do Orange? Pewnie pogratulujecie Wlecialowskiemu? ja na jego miejscu bym nie przyjol gratulcji.....wiec zastanowcie sie co piszecie
P.S. jestem ciekawy co bedziecie pisac za miesiac jak Ruch wejdzie do Orange? Pewnie pogratulujecie Wlecialowskiemu? ja na jego miejscu bym nie przyjol gratulcji.....wiec zastanowcie sie co piszecie
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem jako jest atmosfera w szatni,ale jeśli jest paru piłkarzyków którzy mają coś przeciw TRENEROWI to powinno sie ich przesunąć do rezerw,uwalić pensje i tyle.
Mamy wyrównaną kadre więc jak nie chcą grać to nie muszą.Jak popierdoliło sie co niektórym w główkach to czas ich opamiętać!
Jak wejdziemy do OE to niektórych i tak trzeba bedzie pożegnać!
W tej rundzie jak narazie NIEBIESCY grają piach i tyle,i nie zmienią tego szczęśliwe zwycięstwa.Można przegrać tak jak z JAGĄ po walce i mówi sie trudno,ale jak przechodzi sie obok meczu jak z PIASTEM to nie jest to winą trenera!
Mamy wyrównaną kadre więc jak nie chcą grać to nie muszą.Jak popierdoliło sie co niektórym w główkach to czas ich opamiętać!
Jak wejdziemy do OE to niektórych i tak trzeba bedzie pożegnać!
W tej rundzie jak narazie NIEBIESCY grają piach i tyle,i nie zmienią tego szczęśliwe zwycięstwa.Można przegrać tak jak z JAGĄ po walce i mówi sie trudno,ale jak przechodzi sie obok meczu jak z PIASTEM to nie jest to winą trenera!
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
west72 zgadzam sie z Toba w 100%
nigdy nie bedzie dobrze w Polskiej pilce jesli nie zrozumiemy ze nie wolno zwalniac trenrow po paru nieudanych meczach!!!! zobaczcie ile juz trenuje Sir Alex Manchesteru? 16 lat ? i ile mial wpadek z ta druzyna?
pamietajcie za poraszke nie tylko trener jest winny. Z drugiej strony to nie wiem czemu Wy macie jakies pretensje bo ja narazie to jest bardzo dobry sezon mamy lidera i doszlismy do cwiercfinalu pucharu Polski mysle ze wieszkosc z Was sobie o taki sezonie marzyla
nigdy nie bedzie dobrze w Polskiej pilce jesli nie zrozumiemy ze nie wolno zwalniac trenrow po paru nieudanych meczach!!!! zobaczcie ile juz trenuje Sir Alex Manchesteru? 16 lat ? i ile mial wpadek z ta druzyna?
pamietajcie za poraszke nie tylko trener jest winny. Z drugiej strony to nie wiem czemu Wy macie jakies pretensje bo ja narazie to jest bardzo dobry sezon mamy lidera i doszlismy do cwiercfinalu pucharu Polski mysle ze wieszkosc z Was sobie o taki sezonie marzyla