CO SIĘ DZIEJE Z FORMĄ NIEBIESKICH???
Piłkarze realizują wszystko co im trener każe ale nie rządajcie od nich żeby się przy tym człowieku dobrze czuli i akceptowali go, bo on się zachowuje jak pi*** a nie trener i taka jest o nim opinia praktycznie całej drużyny, żeby grali tak jak na jesień to pan trener musiałby trochę dać im na treningach pograć w piłkę, w trakcie przerwy zimowej wrócił do swoich pomysłów,.... ludzie jesteście albo chorzy psychicznie albo ogarnęło was jakieś sreciałowe fatum w każdym profesjonalnym klubie jak trener nie umie dogadać się z drużyną i ma słabe wyniki jest wypierdalany i tyle w temacie.
1. Przejebany puchar.
2. Miejsce w tabeli wiosny.
3. Gra nie warta złamanego centa.
4. Całkowicie zj***na atmosfera w szatni.
5. Całkowity brak autorytetu i uznania w oczach piłkarzy.(skłócanie zawodników, obiecywanie czegoś za donoszenie na kolegów, za relacje co się dzieje w szatni jak nie ma trenera etc.)
Oto wiosenne osiągnięcia pana sreciała
1. Przejebany puchar.
2. Miejsce w tabeli wiosny.
3. Gra nie warta złamanego centa.
4. Całkowicie zj***na atmosfera w szatni.
5. Całkowity brak autorytetu i uznania w oczach piłkarzy.(skłócanie zawodników, obiecywanie czegoś za donoszenie na kolegów, za relacje co się dzieje w szatni jak nie ma trenera etc.)
Oto wiosenne osiągnięcia pana sreciała
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Anonim jest dopuszczalny tylko wtedy gdy piszący go jest rzeczywście nikim"Viro pisze:Z pewnych zrodel, ktore prosil o ten wpis bez ujawniania swoich personaliow wiem...
Panie Klimek czas zacząć działać i przeciąć ten wrzód niezależnie kto jest tym, który rozsiewa ten smród, puszczając "kontrolowane" newsy w kołach plotkarskich.
Przed sezonem pokazał Pan klasę gdy jeden z niebieskim sercem kadził podobne farmazony min. za pośrednictwem tych samych osób na forum. Znane są te metody i cel jaki ma byc przez to osiagnięty. Im bliżej będziemy awansu tym te ataki na "persona non grata" dla pewnych kół będą się nasilać, wszak marzeniem jest rozegranie przynajmniej jeszcze jednego ....
- wolfik
- Kontakt:
Nie bedzie zadnego zwolnienia trenera. Klimek i Wlecal to dobrzy kumple i Klimek juz nieraz mowil ze interesuje go kilkuletnia wspolpraca
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, o 08:59 przez wolfik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Starszym pewnie są znane okreslenia: pewne koła,ukryty wróg,te same jednostki itd toż to wypisz wymaluj socjalistyczna nowomowa.
Jakich tych samych osób? konkrety proszę kawa na ławę bo wiem do czego niektórzy na forum piją.
Powiem to pierwszy nie jestem w swoich wypowiedziach sterowany przez żadnego piłkarza ani tego co gra obecnie ani tego co przestał byc naszym zawodnikiem.
Jakich tych samych osób? konkrety proszę kawa na ławę bo wiem do czego niektórzy na forum piją.
Powiem to pierwszy nie jestem w swoich wypowiedziach sterowany przez żadnego piłkarza ani tego co gra obecnie ani tego co przestał byc naszym zawodnikiem.
- Simone
- Kontakt:
Nawet jezeli jest jakis problem w szatni w co osobiscie do konca nie wierze to rozwiazac go moga tylko - zarzad , trener , pilkarze
My nic nie zrobimy sensownego
Pisze ze nie wierze gdyz jezeli nie ma wynikow zawsze szuka sie przyczyn w szatni
Dzisiaj gra sie dla pieniedzy procz malych wyjatkow , nie wiem jednak czy mamy w szatni pilkarzy naprawde zwiazanych z naszym klubem
Pozostanmy wiec przy pieniadzach
Pieniadze obiecane w klubie sa i nie wierze ze zespol nie chce ich podniesc ( wydac na : imprezki , samochody , panienki i inne ) oraz promowac wlasna osobe poprzez dobra gre
Pomijajac nas i ich ambicje dzialali by na swoja szkode co jest niedorzeczne
Umiejetnosci jak na ta 2 lige mamy ok wiec bedzie dobrze czyli awans
My nic nie zrobimy sensownego
Pisze ze nie wierze gdyz jezeli nie ma wynikow zawsze szuka sie przyczyn w szatni
Dzisiaj gra sie dla pieniedzy procz malych wyjatkow , nie wiem jednak czy mamy w szatni pilkarzy naprawde zwiazanych z naszym klubem
Pozostanmy wiec przy pieniadzach
Pieniadze obiecane w klubie sa i nie wierze ze zespol nie chce ich podniesc ( wydac na : imprezki , samochody , panienki i inne ) oraz promowac wlasna osobe poprzez dobra gre
Pomijajac nas i ich ambicje dzialali by na swoja szkode co jest niedorzeczne
Umiejetnosci jak na ta 2 lige mamy ok wiec bedzie dobrze czyli awans
-
- Kontakt:
Powiem tak czytając niektóre komentarze ręce opadają wasze gdybanie doprowadza przynajmniej mnie do śmiechu, nie wiem co was skłania do pisania takich radykalnych postów jakieś chore ideologie nie wiem, mogę zrozumieć waszą troskę spowodowaną coraz bardziej skomplikowaną sytuacja naszej drużyny ale żeby od razu obrażać, dla mnie to jest chore może to tylko bardziej zepsuć atmosferę w klubie a na pewno nic nie pomoże.Ja się zacznę poważnie martwić nie daj Boże nie wywiezieniem 3 punktów ze Legnicy a tak narazie mam nadzieję że wszystko potoczy się w dobrym kierunku i oby tak było.Napiszę jeszcze tak pamiętacie erę Sibika i spółki wtedy 1000 ludzi radość z 1 punktu i jakoś to było wiem że nasze aspiracje są już całkowicie inne ale zawsze trzeba wyjść z tego kryzysu.
-
- Kontakt:
Czy wszyscy?Lysy pisze:Podom przykład trenera Lenczyka jako tego co mo twardo rynka i ostry język ale szanujom go chyba wszyscy co ich trenowoł.
Jak trenowoł Ruch, to nie kto inny ale piłkarze doprowadzili do jego zwolnienia.
Padały takie same argumenty jak dziś, że mo przestarzały warsztat, że zarzyno ich na treningach, że wprowadzo nerwowość w drużynie. I wtedy Rogalik go wyciep bo nie chcioł wyciepować pół drużyny.
Som Lenczyk potym wzioł się długi urlop od piłki i nikogo nie trenowoł.
Ososbiście uważom, że to boł jeden z najlpszych trenerów na Cichej, ale komuś nie chciało się lotać na treningu i wypełniać jego zaleceń w czasie meczu. Tako samo sytuacja mony również teraz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo tyż mom duzy sentyment do Oresta, ale przy jego niprzewidywalnosci kadrowej, roszady prsonalne obecnego naszego trenera to jest przedszkole. Za Oresta było prawie normom że ten co zagroł dobrze, strzelił brama, w nastympnym meczu ... siedzioł na ławce. Wszyscy mieli respect.
Jeżeli wygromy dwa trzy, mecze i awans będzie coroz bardziej prawdopodobny , wszyscy zapomną o aktualnej atomsferze, a Wleciałowskiego na rynkach bydom nosić nawyżej Ci co teraz maja największe ale. Tak to juz jest, sukces mo wielu ojców.
Z kolei jeżeli w kolejnych dwóch, trzech meczach pogubimy punkty, ataki na Wleciała nasilą się i obawiam że pod presją tabeli i ratowania awansu Klimek się ugnie. Wówczas Wleciałowski odejdzie w niebyt, porażka jest sierotą. Czego osobiscie mu nie życza, bo to człowiek, który mo swoje zadanie i w tym jest najbardziej podobny do wspomnianego Oresta.
Poza tym bardzo dobry wniosek ponad podziałami Lysego. Cza to wszystko zostawić z boku, teraz najwazniejszy jest mecz, lider, awans.
Jeżeli wygromy dwa trzy, mecze i awans będzie coroz bardziej prawdopodobny , wszyscy zapomną o aktualnej atomsferze, a Wleciałowskiego na rynkach bydom nosić nawyżej Ci co teraz maja największe ale. Tak to juz jest, sukces mo wielu ojców.
Z kolei jeżeli w kolejnych dwóch, trzech meczach pogubimy punkty, ataki na Wleciała nasilą się i obawiam że pod presją tabeli i ratowania awansu Klimek się ugnie. Wówczas Wleciałowski odejdzie w niebyt, porażka jest sierotą. Czego osobiscie mu nie życza, bo to człowiek, który mo swoje zadanie i w tym jest najbardziej podobny do wspomnianego Oresta.
Poza tym bardzo dobry wniosek ponad podziałami Lysego. Cza to wszystko zostawić z boku, teraz najwazniejszy jest mecz, lider, awans.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt: