Zamkniety stadion?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#76 Post autor: ch-R » 26 kwie 2007, o 10:15

Mam do Was pytanie "Leśne dziadki" czy was żal w 4 litery ściska ze na Ruchu przychadza całe rodziny na mecze? ze przychodzi mniej wiecej 8-12 tys ludzi? ze Ruch powoli wychodzi z komunistycznego marazmu? ze dzieje sie coraz lepiej? Powiem tak jest to SKANDAL NA ŚWIATOWA SKALE nigdzie na swiecie nie zamykaja stadionów i nigdzie na swiecie nie niszcza futbolu jak w tym waszym kraju . TYLKO Gůrny Ślůnsk !!!
Taki list im wyslalem na ich stronie i polecam zeby jak najwiecej zasypywac ich podobnymi odczuciami http://pzpn.pl/kontakt.php
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

NOL

#77 Post autor: NOL » 26 kwie 2007, o 12:01

NO I JA RÓWNIEŻ POSŁAŁEM IM MAILA NIECH ZNAJĄ MOJE ZDANIE!!! I NIECH WIEDZĄ ,ZE TU LUDZIE NIE BEDĄ ZAMYKAĆ OCZU NA TO CO WYPRAWIAJĄ Z NAMI!! PRECZ Z WARSZAWĄ I RESZTA TEGO LUKSUSOWEGO SCIERWA!!

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#78 Post autor: osik » 26 kwie 2007, o 13:04

chorzowskaR pisze:Mam do Was pytanie "Leśne dziadki" czy was żal w 4 litery ściska ze na Ruchu przychadza całe rodziny na mecze? ze przychodzi mniej wiecej 8-12 tys ludzi? ze Ruch powoli wychodzi z komunistycznego marazmu? ze dzieje sie coraz lepiej? Powiem tak jest to SKANDAL NA ŚWIATOWA SKALE nigdzie na swiecie nie zamykaja stadionów i nigdzie na swiecie nie niszcza futbolu jak w tym waszym kraju . TYLKO Gůrny Ślůnsk !!!
Taki list im wyslalem na ich stronie i polecam zeby jak najwiecej zasypywac ich podobnymi odczuciami http://pzpn.pl/kontakt.php

[email protected]

Esiu.

#79 Post autor: Esiu. » 26 kwie 2007, o 15:43

Jo nie wiem co mo Legia do zamnkięcia noszego stadionu.
Pierwsza liga ma to do siebie ze tam jest Komisja Ligi ktora opiera sie nie tylko na tym co
dostanie od PZPN/obserwatora...CZyli tam PZPN w sprawie kar mo praktycznie ch*** do godki, w II decyduje tylko i wyłącznie WD PZPN, kery jak niekere pewnie zauważyli zrobił sie
fess niemily do nos. A to jeszcze nie koniec i bydzie gorzij.

Co do tych co chcą żeby dali były odpolane race to bych sie chcioł spytać czy potem docie kasa na grzywna do tych co odpolą abo pomogecie im grabić liscie w ramach prac społecznych, ew. odwiedzicie w areszcie zatrzymanych??

CO do PZPNu to sie nie byda wypowiadol bo to kożdy wie :) -- do pierdla

Panewniki
Kontakt:

#80 Post autor: Panewniki » 26 kwie 2007, o 15:49

Esiu wiela juz mosz na kaucja :?: :lol: :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Esiu.

#81 Post autor: Esiu. » 26 kwie 2007, o 16:19

Panewniki pisze:Esiu wiela juz mosz na kaucja :?: :lol: :wink:
z wczorej mi 2,30 ostało. To narazie wszystko :P:):D

Lukas89
Kontakt:

#82 Post autor: Lukas89 » 26 kwie 2007, o 17:06

Esiu. pisze:
Panewniki pisze:Esiu wiela juz mosz na kaucja :?: :lol: :wink:
z wczorej mi 2,30 ostało. To narazie wszystko :P:):D
Ja sie dorzuce 8) :D

Mam 3,50 z oszczędności :lol:

Panewniki
Kontakt:

#83 Post autor: Panewniki » 26 kwie 2007, o 21:02

Zrobimy sciepa :D:D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

stan01
Kontakt:

#84 Post autor: stan01 » 26 kwie 2007, o 21:24

Informacja z ostatniej chwili:
" WD PZPN informuje, że na dzisiejszym popołudniowym posiedzeniu podjęto decyzję o degradacji Rucha Chorzów od przyszłego sezonu do klasy "B". Oprócz tego drużyna Rucha Chorzów została ukarana na starcie 26 pkt. ujemnymi. Uzasadnieniem tak drastycznych sankcji jest brak odpowiedzialności władz Klubu podczas ostatniego meczu z Piastem Gliwice. Chodzi o udział w spotkaniu osób nieposiadających biletu wstępu i stwarzających bezpośrednie zagrożenie tak dla sędziów, obserwatorów, zawodników i ewentualnie kibiców którzy przypadkiem mogli tam być. Powodem tej decyzji jest lotniarz, który w drugiej połowie meczu pojawił się nad stadionem Rucha Chorzów i stworzył realne zagrożenie dla w/w osób. Przecież ten Pan, fruwający w obłokach, mógł w każdej chwili zrobić siusiu, mógł też nawet się zesrać, a może i puścić pawia. A gdyby w danym momencie, na tym akurat meczu byli obecni oficjele PZPN w osobach Pana Listkiewicza i Jego świty, w celu zgłoszenia stadionu Ruchu Chorzów do rozgrywek EURO 2012 i takie coś z góry walnęło by na nich?
Decyzja WD PZPN jest bezwzględna i nie podlega odwołaniu"

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: grzej » 26 kwie 2007, o 21:26

:D

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#86 Post autor: Bytom20 » 26 kwie 2007, o 21:31

stan01 pisze:Informacja z ostatniej chwili:
" WD PZPN informuje, że na dzisiejszym popołudniowym posiedzeniu podjęto decyzję o degradacji Rucha Chorzów od przyszłego sezonu do klasy "B". Oprócz tego drużyna Rucha Chorzów została ukarana na starcie 26 pkt. ujemnymi. Uzasadnieniem tak drastycznych sankcji jest brak odpowiedzialności władz Klubu podczas ostatniego meczu z Piastem Gliwice. Chodzi o udział w spotkaniu osób nieposiadających biletu wstępu i stwarzających bezpośrednie zagrożenie tak dla sędziów, obserwatorów, zawodników i ewentualnie kibiców którzy przypadkiem mogli tam być. Powodem tej decyzji jest lotniarz, który w drugiej połowie meczu pojawił się nad stadionem Rucha Chorzów i stworzył realne zagrożenie dla w/w osób. Przecież ten Pan, fruwający w obłokach, mógł w każdej chwili zrobić siusiu, mógł też nawet się zesrać, a może i puścić pawia. A gdyby w danym momencie, na tym akurat meczu byli obecni oficjele PZPN w osobach Pana Listkiewicza i Jego świty, w celu zgłoszenia stadionu Ruchu Chorzów do rozgrywek EURO 2012 i takie coś z góry walnęło by na nich?
Ewidentny błąd Zarządu i firmy ochroniarskiej "skorpion", przestrzeń powietrzna powinna być też chroniona i zamknięta nad stadionem.
Złodziej przyleciał i za darmo szpil oglądał :lol:

Swoją drogą jak zacząłem to czytać o tej B klasie to aż mi serce na moment stanęło. Dobrze że doczytałem do końca bo zawał murowany
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, o 21:37 przez Bytom20, łącznie zmieniany 2 razy.

Lukas89
Kontakt:

#87 Post autor: Lukas89 » 26 kwie 2007, o 21:32

Ty nie żartuj lepiej bo jeszcze ktoś uwierzy i zawał gotowy :wink: :lol:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: gerhat » 26 kwie 2007, o 21:37

:ok:
Nr 1 w tym temacie

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#89 Post autor: kibol-siem-ce » 26 kwie 2007, o 21:55

taa, a już niektórzy ploty sieją 8)
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
markadiusz92
Kontakt:

#90 Post autor: markadiusz92 » 26 kwie 2007, o 22:06

może powinnismy wynająć chodziaż 2 polskie F16 zeby takie coś sie nie powtórzyło. :D:D:D

ODPOWIEDZ