CO SIĘ DZIEJE Z FORMĄ NIEBIESKICH???
-
- Kontakt:
gregor pisze:Mie sie wydaje ze za dużo eksperymentów sie robi, zmienio sie pozycje zawodnikom co nie wychodzi najlepiej np. Grzyb po jego zagraniach padały bramy teroz gro na obronie itd. Na takie eksperymenty to są sparingi teraz cza grać sprawdzonym w poprzedniej rundzie ustawieniem i taktykom. A to ze pozyskani piłkarze chcą grać to muszą po prosty być lepsi od tych co grali jesienią .Podobo mi sie Krzysztof Nykiel i tylko na tym powinny polegać rotacje .Jo dali wieża ze nie zaprzepaszczą tego co momy i awans bydzie. Ino mniej kombinacji a więcej gry
w poprzedniej rundzie Ruch szybko zdobywal bramke u siebie i gra wyglądała inaczej a teraz mało co wpada. Wiadomo ze nikt nie zagra otwartej pilki z liderem na jego terenie.
Wojtek Grzyb jak odchodzil z ostatniego klubu cieszyl sie ze nie bedzie grał jako obrońca....
Krzysiu Nykiel najlepszy transfer w przerwie zimowej
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i mam nadzieję, że główny udziałowiec przekazał radzie drużyny, że jeżeli komuś się nie podoba pracodawca to nikt nikogo nie będzie trzymal w Ruchu na siłę. Piłkarz jest od tego żeby trenować i grac a nie wybierac sobie, że tego lubię a tego nie, a jak go nie lubię to nie będę grać.J. Stroop pisze:Piłkarze a dokładnie rada drużyny w imieniu całej drużyny spotkała się wczoraj z zarządem i wylała swoje racje na temat znienawidzonego przez nią trenera MW. Główny udziałowiec przyjął je do wiadomości, co będzie dalej zobaczymy.
Za 2 miesiąca otwiera się kolejne okno transferowe i wszyscy, którzy chcą moga opuścić Cichą.
Jeżeli komuś nie podobają się wypłaty w terminie, pełne zabezpieczenie w sprzęt sportowy, napoje, odzywki itp. to droga wolna.
U mnie na grubie sa przyjęcia do firm - można się zatrudnić, robota za 1200 zł na przodku. Zapewniona odzież, napoje i ekstra warunki klimatyczne (woda, zapylenie, wilgotność, metan i tąpania). :twisted:
Sprawa antykorupcyjna nabiera rozpędu, więc liczę że jeszcze pare klubów pożegna się z rozgrywkami a ich piłkarze bardzo chętnie przyjdą do naszego klubu. Więc w czerwcu będzie w czym wybierać.
A trenerowi Wleciałowskiemu podpowiem tylko jedno - dołożyć chłopakom trochę treningów bo widac że mają jeszcze czas na wymyśłanie gupot.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Bytom20
- Kontakt:
Dołyżyć im troche treningów bo niektórzy mają problemy z przyjeciem piłki tak by ona nie odskoczyła na 3 metry.
Mam nadzieje że Zarząd tych co tak na trenera narzekają i by go chcieli zwalniać cofnął jk najszybciej do rezerw.
Ale trenerów by zwalniali, jeżeli to prawda to niektórym kopaczom się w głowach poprzewracało.
Nie do pomyślenia przychodzi na mecz prawie 10 000 ludzi oni latają po tym boisku jakby byli conamniej po zjebie melanżowym.
Niech się za gre lepiej wezmą.
Mam nadzieje że Zarząd tych co tak na trenera narzekają i by go chcieli zwalniać cofnął jk najszybciej do rezerw.
Ale trenerów by zwalniali, jeżeli to prawda to niektórym kopaczom się w głowach poprzewracało.
Nie do pomyślenia przychodzi na mecz prawie 10 000 ludzi oni latają po tym boisku jakby byli conamniej po zjebie melanżowym.
Niech się za gre lepiej wezmą.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak się robi jesli ma się jaja:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/new ... ,901633,19
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/new ... ,901633,19
-
- Kontakt:
Jak się nie potrafi trafić piłką z kilku metrów do bramki to ani duże jaja ani zmiana trenera nie pomogą. A to, że piłkarze trenera nienawidzą to szczerze mnie to wali. W tym wypadku jak lecą w h*** podczas meczów żeby zrobić na złość trenerowi robią skurwys**** każdemu z nas będącemu na stadionie. Trener nie jest od tego żeby go lubieć, a piłkarz od tego żeby go głaskać o główce i ocierać mu czułko jak się spoci. Powienien wiedzieć na co sie decyduje wybierając taka profesje i niech zapierda**** na boisku.
Qfa - ciekawe czy mi też zmienia dyrektora w robocie bo nie lubie i czy jak następnego też nie będę lubiał to też go zmienią, aż w końcu trafie na takiego którego lubie i przy którym będę mógł się bezkarnie op***dala****
Qfa - ciekawe czy mi też zmienia dyrektora w robocie bo nie lubie i czy jak następnego też nie będę lubiał to też go zmienią, aż w końcu trafie na takiego którego lubie i przy którym będę mógł się bezkarnie op***dala****

-
- Kontakt:
BRAWO święte słowa.Kobold pisze:Jak się nie potrafi trafić piłką z kilku metrów do bramki to ani duże jaja ani zmiana trenera nie pomogą. A to, że piłkarze trenera nienawidzą to szczerze mnie to wali. W tym wypadku jak lecą w h*** podczas meczów żeby zrobić na złość trenerowi robią skurwys**** każdemu z nas będącemu na stadionie. Trener nie jest od tego żeby go lubieć, a piłkarz od tego żeby go głaskać o główce i ocierać mu czułko jak się spoci. Powienien wiedzieć na co sie decyduje wybierając taka profesje i niech zapierda**** na boisku.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
panowie gra pilkarzy to jedno a ustawianie ich dziwne taktyki nie przynoszace skutku i zly dobor treningow to 2.
Nie bronie pilkarzy, ale kazdy z nas widzi , ze cos nie idzie tak jak ma isc.
Brakuje przyspieszenia, pilkarze wyraznie sa przemeczeni, graja na jakis dziwnych pozycjach jak dla siebie - czemu to nie zostalo tak jak w zeszlej rundzie jak to przynosilo efekty.
U siebie gramy 1 napastnikiem!!!!
Z pewnych zrodel, ktore prosil o ten wpis bez ujawniania swoich personaliow wiem, ze pilkarze trenuja duzo z pilkami lekarskimi i sa wyjebani przed meczem, wypeniaja jakies chore ustawienia i taktyke Wleciala, ktora nie przynosi zadnego efektu co widac golym okiem, Ludzinski na stronie to totalna pomylka, 1 napastnik, najmniej strzelonych bramek - i chora atmosfera w szatni
dodatkowo jak ktos mowi ze ma w du*** kibicow i ma pomysl na prowadzenie druzyny, ktoremu wszyscy sa przeciwni to cos jest nie tak.
Ja mialem mieszane uczucia do Wleciala ale uwazalem ze trzeba dac mu szanse teraz widze , ze jego wymyslony plan nie przynosi efektu a on dalej w to brnie zamiast cos zmienic
to gowno i tak wyjdzie na swiatlo dzienne predzej czy pozniej a lepiej chyba predzej
Nie bronie pilkarzy, ale kazdy z nas widzi , ze cos nie idzie tak jak ma isc.
Brakuje przyspieszenia, pilkarze wyraznie sa przemeczeni, graja na jakis dziwnych pozycjach jak dla siebie - czemu to nie zostalo tak jak w zeszlej rundzie jak to przynosilo efekty.
U siebie gramy 1 napastnikiem!!!!
Z pewnych zrodel, ktore prosil o ten wpis bez ujawniania swoich personaliow wiem, ze pilkarze trenuja duzo z pilkami lekarskimi i sa wyjebani przed meczem, wypeniaja jakies chore ustawienia i taktyke Wleciala, ktora nie przynosi zadnego efektu co widac golym okiem, Ludzinski na stronie to totalna pomylka, 1 napastnik, najmniej strzelonych bramek - i chora atmosfera w szatni
dodatkowo jak ktos mowi ze ma w du*** kibicow i ma pomysl na prowadzenie druzyny, ktoremu wszyscy sa przeciwni to cos jest nie tak.
Ja mialem mieszane uczucia do Wleciala ale uwazalem ze trzeba dac mu szanse teraz widze , ze jego wymyslony plan nie przynosi efektu a on dalej w to brnie zamiast cos zmienic
to gowno i tak wyjdzie na swiatlo dzienne predzej czy pozniej a lepiej chyba predzej
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Mi sie wydaje że trzeba dac Wleciałowi jeszcze jedną szanse. Bo jak przegramy z jakąs Miedzią to już bedzie źle...przed nami niby słabi rywale (Miedź, ŁKS, Kmita) ale znająć naszych grajków wszystko sie może zdażyć :roll: Pożyjemy zobaczymy...
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
Dla mnie chore jest, ze takie rzeczy pilkarze mowia kibicom. :roll: (chodzi tez o wczesniejsze komentarze z "pewnych zrodel"). Moje zdanie jest takie, ze pilkarze są od tego zeby realiziowac pomysly trenera a nie sie na niego obrazac . Jakos wczesniej wszystko gralo, a teraz nagle nie lubia trenera? Zwolnia Wleciala to pilkarze poczuja sie tak pewnie, ze jak im sie nastepny nie spodoba to tez beda grac taka padline jak teraz? Niektorzy pilkarze to chyba zapomnieli, ze wypromowali sie wlasnie za kadencji obecnego trenera i jednak cos mu zawdzieczaja. A jezeli pilkarze maja inny pomysl na prowadzenie druzyny to niech zmiania zawod na trenera, bo poki co to oni kase biora za gre.Z pewnych zrodel, ktore prosil o ten wpis bez ujawniania swoich personaliow wiem, ze pilkarze trenuja duzo z pilkami lekarskimi i sa wyjebani przed meczem, wypeniaja jakies chore ustawienia i taktyke Wleciala, ktora nie przynosi zadnego efektu co widac golym okiem, Ludzinski na stronie to totalna pomylka, 1 napastnik, najmniej strzelonych bramek - i chora atmosfera w szatni