Zamkniety stadion?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
BiolyAdi

#61 Post autor: BiolyAdi » 25 kwie 2007, o 20:40

pr***ebane ku*** i godaja ze goroli nie faworyzuja legua dostala ino kara finansowo, a RUCHOWI juz stadion zawieraja

je*** goroli !!! Do HYMNU: LEGIA TO STARA ku***!!!.... ch** w dupe pzpn'owi i gorolom

chorzowski_rsl
Kontakt:

#62 Post autor: chorzowski_rsl » 25 kwie 2007, o 21:21

jo mom karnet i pi***oli mie to! ku*** warszawskie zlodzieje je***e
NRŚL GANG

Kicol
Kontakt:

#63 Post autor: Kicol » 25 kwie 2007, o 21:26

:( :( :( a wiecie moze na kiery mecz?? pzpn pzpn je... pzpn
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]

Siemce_R
Kontakt:

#64 Post autor: Siemce_R » 25 kwie 2007, o 21:28

jeszcze wyrok nie jest prawomocny ale najprawdopodobniej na mecz z Unią Janikowo tak przynajmniej pisze na stronce niebiescy.pl

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#65 Post autor: Amela » 25 kwie 2007, o 21:31

uRodzony na sektoRze pisze:Wiem co z tymi bezmózgami możnaby zrobic...

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,88 ... omosc.html 8)

według mnie kulka w łeb to lepsze rozwiązanie , lepsze bo tańsze, a skuteczne :lol:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#66 Post autor: uRodzony na sektoRze » 25 kwie 2007, o 21:58

Amela pisze:
uRodzony na sektoRze pisze:Wiem co z tymi bezmózgami możnaby zrobic...

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,88 ... omosc.html 8)

według mnie kulka w łeb to lepsze rozwiązanie , lepsze bo tańsze, a skuteczne :lol:
Ale mniej bolesne, bo kto powiedział ze dalibysmy im żywność :lol:

A co do postu simonsays - niestety rozumiem Twoje zbulwersowanie, na pewno mam nie mniejsze, ale jednak to złe rozwiązanie, dadzą walkowera za niedopilnowanie przez organizatora (czyli Ruch) pustek na trybunach, albo jeszcze coś gorszego... Trzeba cos bardziej przemyslanego

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#67 Post autor: Bytom20 » 25 kwie 2007, o 22:51

simonsays pisze:UNS - tylko, ze jesli my ustapimy w tej sprawie, to oni poczuja, zem oga robic z nami co im sie podoba. Rzad z gornikami nie fika, wiesz dlaczego ? Oni poprostu badaja nasza granice wytrzymalosci. Oni sie bawia z nami w wybory - wolisz zamkniecie stadionu na jeden szpil czy kare w wysokosci 3000. To 95% ryknie ze woli 3000. Ale oczywistym jest, ze tak jedna jak i druga kara jest nonsensem i powinno sie raczej wybierac sposrod - wolisz 3000 czy nic !! Ale ja najchetniej wybralbym opcje - wolisz 3000 czy je***c w lep tym palantom z pzpnu. A co do Twojej propozycji planety, to ja mam latwiejsze rozwiazanie - Rawa plynie przez Batory...
Te zakazy sa niedorzeczne, poniewaz rozumiem ze wyrzucenie racy na boisko moze komus nieodpowiadac, ale samo ich odpalenie tylko zwieksza atrakcyjnosc spotkania, a co za tym idzie, przyciaga ludzi na stadiony. Widzac, ze palanty z WD pzpn nigdy nie byli na meczu. TO jest tak, jakbym ja mial wydawac wiazace decyzje w stosunku do zawodnikow bierkow podwodnych...
Zbiórka w dniu meczu o 8 00 na specjał do Warszawy :lol:

Harpo

#68 Post autor: Harpo » 25 kwie 2007, o 23:10

Ee.. nie wierze, ze nam zamnkna stadion. Skonczy sie tak jak na legii i spoko.

pytanie z innej strony: skoro pokazy piro sa zakazane na naszych stadionach, to po co je robic ???
Mieliscie pozwolenie na piro z Polonia B. ?

Tak tylko pytam....

EmT
Kontakt:

#69 Post autor: EmT » 25 kwie 2007, o 23:11

UNS dobrze mowi moga nam jeszcze wieksza kare dowalic, jesli ten wyrok bedzie prawomocny to mozna by zrobic np na plotnach "tu byli by kibice gdyby nie pzpn" i rozlozyc to na krzeselkach lub cos w tym stylu... co do samej decyzji to tak jak juz ktos powiedzial kiedys "zrobic sciepa narodowo i kupic bomba atomowo i sru na warszawe..."
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#70 Post autor: uRodzony na sektoRze » 25 kwie 2007, o 23:16

simonsays pisze:UNS - tylko, ze jesli my ustapimy w tej sprawie, to oni poczuja, zem oga robic z nami co im sie podoba. Rzad z gornikami nie fika, wiesz dlaczego ? Oni poprostu badaja nasza granice wytrzymalosci. Oni sie bawia z nami w wybory - wolisz zamkniecie stadionu na jeden szpil czy kare w wysokosci 3000. To 95% ryknie ze woli 3000. Ale oczywistym jest, ze tak jedna jak i druga kara jest nonsensem i powinno sie raczej wybierac sposrod - wolisz 3000 czy nic !! Ale ja najchetniej wybralbym opcje - wolisz 3000 czy je***c w lep tym palantom z pzpnu. A co do Twojej propozycji planety, to ja mam latwiejsze rozwiazanie - Rawa plynie przez Batory...
Te zakazy sa niedorzeczne, poniewaz rozumiem ze wyrzucenie racy na boisko moze komus nieodpowiadac, ale samo ich odpalenie tylko zwieksza atrakcyjnosc spotkania, a co za tym idzie, przyciaga ludzi na stadiony. Widzac, ze palanty z WD pzpn nigdy nie byli na meczu. TO jest tak, jakbym ja mial wydawac wiazace decyzje w stosunku do zawodnikow bierkow podwodnych...
Tez uwazam za niedorzecznosc te wszystkie zakazy, tylko ze oni mają ta przewage ze decyzje podejmują ze swoich biur zdala stąd i my chodzbysmy spalili pół Chorzowa nie osiągniemy tym nic, tylko brukowce bedą mialy okazje znów pisac - moze i dobrze ze zakmneli stadion bo to dzicz itd... A te ciiule z WD beda sie smiały.
Nie oszukujmy sie, sposobów na walke z nimi nie ma za wiele, bo najskuteczniejszym jest chyba powaznie ... jakis zamach.
Miejmy nadzieje ze ta absurdalna decyzja to tylko straszak i ze obejzymy szpil normalnie

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Darth Kabut

#71 Post autor: Darth Kabut » 25 kwie 2007, o 23:42

I niech mi ftos powiy ze mom niy rycec "Legia to stara ku***..." na stadionie to mu liscia zapna w pysk.

Ot, PZPNowsko sprawiedliwosc.

Chocioz moj profesor ze Historie pado tak:
...Wiysz co to je sprawiedliwosc?
Odpowiadom mu ze niy.
On mi odpowiado:
...Wez siy leksykon lub encyklopedio i poszukej pod literom "S"
To mosz sprawiedliwosc.

CyBoRg88

#72 Post autor: CyBoRg88 » 26 kwie 2007, o 07:30

Absurdalna decyzja WD PZPN

Kolejny raz Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej wyk0azał się. Nałożył na chorzowski Ruch karę zamknięcia stadionu dla publiczności na jeden mecz. Powodem karencji jest użycie środków pirotechnicznych przez kibiców podczas meczu z Polonią Bytom. Wyrok WD jest nieprawomocny, klubowi przysługuje prawo odwołania, z którego działacze zamierzają skorzystać.

Kolejny raz okazało się, że w Polsce są równi i równiejsi. Kilka tygodni temu Legia Warszawa została ukarana grzywną finansową w wysokości 3000 złotych za brak należytego zabezpieczenia porządku na stadionie poprzez dopuszczenie do przerwania zawodów oraz za używanie przez kibiców mistrzów Polski podczas spotkania z ŁKS Łódź środków pirotechnicznych.

Chorzowski klub kolejny raz potraktowany został dużo bardziej surowo niż inne kluby. Działacze Niebieskich zapowiadają, że od decyzji Wydziału Dyscypliny będą się odwoływać.

Należy sobie zadać pytanie czy aktualne działanie PZPN polegające na zamykaniu stadionów ma spowodować zrobienie z kibiców "krawaciarzy w garniturkach", czy też może w Warszawie nie podoba się wielu, że Niebiescy zmierzają do Orange Ekstraklasy, a stadion przy ulicy Cichej od bardzo dawna w końcu zaczyna odwiedzać średnio 8000 kibiców na mecz. Panowie działacze z PZPN powinni dogłębnie zastanowić się co czynią, bowiem swoim bezmyślnym zachowaniem niszczą futbol!

zrodlo sportowefakty.pl

Awatar użytkownika
ch-R

#73 Post autor: ch-R » 26 kwie 2007, o 09:07

:shoot: PZPN Dla mnie nawet jak ta kara odwiesza to i tak sam fakt ze ktos wpod na taki pomysl zasluguje na :killed:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Ganol
Kontakt:

#74 Post autor: Ganol » 26 kwie 2007, o 09:17

jeba.ać jeb.ać pzpn
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

aju
Kontakt:

#75 Post autor: aju » 26 kwie 2007, o 10:05

jedno słowo i wszystko jasne: ku***
MŁODZI TRENUJCIE!!!

ODPOWIEDZ