CO SIĘ DZIEJE Z FORMĄ NIEBIESKICH???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
J. Stroop

#31 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 07:38

Problem jest jeden:

DRUŻYNA CAŁKOWICIE NIE AKCEPTUJE TRENERA I JEGO POSTAWY KTÓRA DOPROWADZA WIĘKSZOŚĆ PIŁKARZY DO FRUSTRACJI I ODBIERA IM CHĘCI DO CZEGOKOLWIEK.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: jalboss » 24 kwie 2007, o 07:51

Do J.Stroop:
W Krakowie co chwilę zmieniali trenerów, przychodzili tacy z uznanym warsztatem i dobrym nazwiskiem, ale jak do tej pory niewiele to dało... nadal mają duże straty do czołówki.

Wg mnie problemem jest to, że mamy lidera. Gdybyśmy byli na 3 -4 miejscu i walczyli o fotel lidera to inaczej by się każdy nastawiał. Wiadomo, że większa mobilizacja nastęuje jak się o coś gra, a nie jak się czegos broni.

Wiem, wiem, gramy o OE ale to jest jeszcze daleka droga, a co niektórzy mają krótki wzrok :) I to nie tylko szkoleniowcy, ale przede wszystkim piłkarze.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: AdiC » 24 kwie 2007, o 08:54

J. Stroop pisze:Problem jest jeden:

DRUŻYNA CAŁKOWICIE NIE AKCEPTUJE TRENERA I JEGO POSTAWY KTÓRA DOPROWADZA WIĘKSZOŚĆ PIŁKARZY DO FRUSTRACJI I ODBIERA IM CHĘCI DO CZEGOKOLWIEK.
Ty chyba jakoś krucjata anty wleciałowsko prowadzisz. Co on Ci zrobiył? Dziołcha podebroł czy gruszki z działki pozbiyroł...
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
ch-R

#34 Post autor: ch-R » 24 kwie 2007, o 09:02

On tak mo od wczorej :wink:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

kz

#35 Post autor: kz » 24 kwie 2007, o 09:23

A skąd wy ku*** możecie wiedzeć że piłkarze nie akceptują trenera i mają z nim konflikt?? ku*** MAĆ Śpicie z nimi i siedzicie w szatni przed meczem ?? Robicie z siebie takich kumatych i wszystko wiedzących a ch** same bery ciśniecie... co najwyżej to dwie-trzy osoby gadają tu od rzeczy...

Jeszcze są dwa miesiące i kupa meczy więc swoje mądrości życiowe zostawcie na potem

Pyrsk.

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#36 Post autor: rubin » 24 kwie 2007, o 09:26

PIŁKARZYKI = PAJACYKI, ZAMIAST WŁOSY ŻELOWAĆ NA SZPILU HAROWAĆ

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#37 Post autor: wolfik » 24 kwie 2007, o 09:46

A nie wspieramy pilkarzy? od poczatku rundy graja padline( juz 10 spotkan) i caly czas maja nasze wsparcie, a na ostanich 3 meczach nawet nadkomplet widzow. Dostali na wiosne ogromny kredyt zaufania, ale cierpliwosc juz sie konczy, czemu zreszta dala wyraz Dziesiona po ostatnim meczu. nie bedziemy ich glaskac po kazdym nieudanym meczu, gra w Ruchu do czegos zobowiazuje. Dostaja za to wcale niemala kase, warunki do przygotowan maja idealne, wiec maja grac, a jak nie potrafia to chociaz walczyc do upadlego, a jak to wygladalo z Piastem kazdy widzial.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

J. Stroop

#38 Post autor: J. Stroop » 24 kwie 2007, o 10:32

Pisza to co piłkarze godają nieoficjalnie, a co mi zrobił wleciałowski? po raz drugi rozdupił dobro gra i drużyna z charakterem, bo tylko w tym jest mistrzem.

Lukas89
Kontakt:

#39 Post autor: Lukas89 » 24 kwie 2007, o 10:38

J. Stroop pisze:Pisza to co piłkarze godają nieoficjalnie, a co mi zrobił wleciałowski? po raz drugi rozdupił dobro gra i drużyna z charakterem, bo tylko w tym jest mistrzem.
Jeszcze będziesz Mu dziękować na koniec sezonu :?

scanerboy

#40 Post autor: scanerboy » 24 kwie 2007, o 10:46

J. Stroop pisze:Pisza to co piłkarze godają nieoficjalnie, a co mi zrobił wleciałowski? po raz drugi rozdupił dobro gra i drużyna z charakterem, bo tylko w tym jest mistrzem.

Skąd to wszystko wiesz? Sypiasz z nimi? Na piwko chodzisz? Jesteś farorzem i Ci się spowiadają? Skąd to wiesz? Kim jesteś, że w ten sposób mówisz o trenerze, który od 11 roku życia uczył się piłki nożnej?

Masz na wszystko łatwą odpowiedź? Pewnie jesteś najmądrzejszy z nas, najbogatszy i dupisz najgryfniejsze frelki? Jak jesteś taki Rockefeler to kup od Klimka akcję klubu i pokaż "głupkowi" jak się robi profesjonalny futbol - bo on się nie zna - Ty wydupisz Wleciała z klubu i będzie gicio - zgadza się???

aju
Kontakt:

#41 Post autor: aju » 24 kwie 2007, o 12:26

w dzisiejszej wyborczej mozna sie doczytac ze zarząd klubu planuje zrobic maly wstrząs
ma dojsc do spotkania udziałowców,sponsorów trenera....etc
zobaczymy jakie podejmą kroki
do skladu wraca Ariel Jakubowski :)
MŁODZI TRENUJCIE!!!

scanerboy

#42 Post autor: scanerboy » 24 kwie 2007, o 12:29

aju pisze:w dzisiejszej wyborczej mozna sie doczytac ze zarząd klubu planuje zrobic maly wstrząs
Oto tekst:
http://www.sport.pl/pilka/1,65063,4083460.html

proponuje dystans, dziennikarze też lubią poplotkować

aju
Kontakt:

#43 Post autor: aju » 24 kwie 2007, o 12:33

scanerboy pisze:
aju pisze:w dzisiejszej wyborczej mozna sie doczytac ze zarząd klubu planuje zrobic maly wstrząs
Oto tekst:
http://www.sport.pl/pilka/1,65063,4083460.html

proponuje dystans, dziennikarze też lubią poplotkować
pewnie ze tak ale te ich plotki by sie przydały bowiem stoicki spokój nie zawsze jest dobry
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Elmer
Kontakt:

#44 Post autor: Elmer » 24 kwie 2007, o 13:24

W meczu z Piastem zabrakło mi jednak walki, charakteru. Dopadł nas jakiś marazm - podkreśla Krzysztof Ziętek, dyrektor klubu.
zgadzam się w pełni
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

gregor
Kontakt:

#45 Post autor: gregor » 24 kwie 2007, o 13:27

Mie sie wydaje ze za dużo eksperymentów sie robi, zmienio sie pozycje zawodnikom co nie wychodzi najlepiej np. Grzyb po jego zagraniach padały bramy teroz gro na obronie itd. Na takie eksperymenty to są sparingi teraz cza grać sprawdzonym w poprzedniej rundzie ustawieniem i taktykom. A to ze pozyskani piłkarze chcą grać to muszą po prosty być lepsi od tych co grali jesienią .Podobo mi sie Krzysztof Nykiel i tylko na tym powinny polegać rotacje .Jo dali wieża ze nie zaprzepaszczą tego co momy i awans bydzie. Ino mniej kombinacji a więcej gry
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ODPOWIEDZ