22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już niy moga strzimać jak widza jak wom nerwy puszczajom. Nie wpadom w samozadowolenie, ale dejcie sie spokój z tym czarnowidztwem. Póki co momy 1szy platz, i cały czos szanse na awans - i jest to jasne jak trzi słońca, chyba że ktoś pije ino bryna i mu sie ciymno robi. Skoro szatnia jest tako mocno i do sie rada bez Wleciała to niych to udowodni.... jakoś tego niy widza. Moja prognoza - następne 3 kolejki - 9 punktów.... i potym zaś Wleciał bydzie cacy a my bydymy szykować feta z okazji awansu. Wiyncyj optymizmu.... malkontenty
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
Ja tylko powiem starą piłkarską prawdę : Jak zespół wygrywa to są głosy : zasługa piłkarzy. Jak przegrywa - zawsze wina jest trenera. Bo łatwiej zwolnić 1 trenera niż dwudziestu paru kopaczy co?? Prawda jest taka że niektorzy nasi piłkarze (może nawet 95%) nie są w formie z jesieni i to już na pewno nie wróci. Nie będzie już takiej formy! Cięzko taką utrzymać przez cały sezon, zwłaszcza że niektórzy nasi mają naprawdę już swoje lata (Bonk, Sokół, itd). Teraz tylko pytanie czy uda nam się z taką nijaką formą awansowac?
Zmiana trenera na tym etapie na prawdę niewiela da Panowie, a jeszcze pogorszy sprawę.
Jeżeli chodzi o konflikt to nie chce mi się wierzyć że taki teraz istnieje. Jakby miał wierzyć w to - to jedynie taki że oni grają przeciwko trenerowi, ale niby dlaczego tak miało teraz być? w takim momencie?
Zmiana trenera na tym etapie na prawdę niewiela da Panowie, a jeszcze pogorszy sprawę.
Jeżeli chodzi o konflikt to nie chce mi się wierzyć że taki teraz istnieje. Jakby miał wierzyć w to - to jedynie taki że oni grają przeciwko trenerowi, ale niby dlaczego tak miało teraz być? w takim momencie?
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chyba coś w tym jest co mówisz. Już zimowe wzmocnienia dały wyraźny sygnał, że niektórzy po ewentualnym awansie nie będą w klubie potrzebni, więc po co mają się wysilać, a inni później będą grali w OE. Dla nich mał ważne jest chyba to, że pozostaną w historii jako ci ktorzy wywalczyli awans. Dziwna mentalność. Ale tak bywa często z najemnikami (oczywiście nie chodzi mi o wszystkich).heli pisze:jo już nie wiem, ale mnie już różne rzeczy przychodzą do głowy, może piłkarze pierd@@@ awans bo wiedzą, że 3/4 z nich sie nie nadaje do pierwszej ligi i nie bedą mieli najmniejszych szans by zostać w składzie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"{Cięzko taką utrzymać przez cały sezon, zwłaszcza że niektórzy nasi mają naprawdę już swoje lata (Bonk, Sokół, itd). ]"
No z tym Bonkiem tos przesadził chop mo 30 lot rocznik 1977. Tu jest ważny styl prowadzenia się i treningi popatrz na ligi zachodnie 30 lat to najlepszy wiek. Jo jest rok starszy ale czuja ze od Bonka szybciej i napewneo z wieksza determinacja biegał bym po boisku. Przykład piłki wybitej na aut w stronę TG kiedy Grzegorz juz po 4 krokach odpuśił sobie "sprint" gdyby nie reakcja trybun pewnie by stanął w miejscu.
No z tym Bonkiem tos przesadził chop mo 30 lot rocznik 1977. Tu jest ważny styl prowadzenia się i treningi popatrz na ligi zachodnie 30 lat to najlepszy wiek. Jo jest rok starszy ale czuja ze od Bonka szybciej i napewneo z wieksza determinacja biegał bym po boisku. Przykład piłki wybitej na aut w stronę TG kiedy Grzegorz juz po 4 krokach odpuśił sobie "sprint" gdyby nie reakcja trybun pewnie by stanął w miejscu.
- art82
- Kontakt:
tu masz rację, z tym Bonkiem to przesada, ale jak na niego patrza - (forma obecna a forma z jesienie jakby porównac) - to on tak jakby teraz miał 50 lat... Zresztą Panie Grzegorzu - jak Pan mnie czyta teraz - to te słowa tylko powinny Pana zmotywować do Pracywojt pisze:Cięzko taką utrzymać przez cały sezon, zwłaszcza że niektórzy nasi mają naprawdę już swoje lata (Bonk, Sokół, itd). ]

Bierzmy przykład z kameruńskiego zawodnika - bodajże się nazywał Roger Mila

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lidera mamy za ch... go nie oddamy, to motto ze wczoraj.
Widza że żałoba tu straszno zapanowała, wiadome czynniki rozsiewają zaś czarnowidztwo i inne tego typu czarne wróżbiarstwo rodem z babskiego magla, że to niby już jak słońce jest jasne że nie awansujymy, że Klimek nie mo pieniędzy, że jakies zawodniki lotają specjalnie do zadku a nie do przodku, że tryner do dupy, że nie ma zgody w druzynie, że plujom se do zupy, przed meczym odebroł nom punkty arbiter z sosonowca (po meczu zapomnieli że napewno mioł nos skroić), że jedyn ktoś puściył bonka (na boisko), że Pepe gro po cichu dla Wisły z .. Płocka, że Grzyb skroił adamsowi meter kartofli z pywnicy itp itd
8)
Łoczywiście jo to wiym bo pedzioł mi to tyn co wie, bo jest blisko, ino łon mi to pedzioł żebych nikomu nie pedzioł że on mio to pedzioł, ba jakbych to wom pedzioł że łon to pedzioł to łon już nigdy by mi nie pedzioł, :roll:
Co do wczorajszego meczu uważom że chopcy zagrali równie fatalnie jak z Polonią Warszawa, nerwujom mie te same nic nie dające zmiany i to że Pepe gro co 30 min na innyj pozycji, to samo Janoszka, Miki i Jezierski tyż nie szczylajom, Grzyb nie powinien byc obrońcom, a Łudziński pomocnikiem, z Croucha śmieje się 8 tys ludzi bo za dugi, a z Domżalskiego tyla samo bo za krótki, słabo gro Bonk, ale bez niego jeszcze gorzyj, bez Pula nieciekawie to wyglondo ale Pulo był nojsłabszy z altraichym, na dodatek SóperSokół jest ciynim SuperSokoła, ale nie przezywom, nie zwolniom, nie pluja z tego powodu na Marka Wleciałowskiego bo jo tych grajków zapewno lepij bych nie poskłodoł, a najważniejsze, że Lidera mamy za ch... go nie oddamy, to motto ze wczoraj.
ps
8) ... to nie jo, ale podpisuja się pod tym co pisze tyn gość łobioma rynkami i lewom nogom, prawo noga rezerwuja sie po to żeby kopnąć cie w :dupa:
Widza że żałoba tu straszno zapanowała, wiadome czynniki rozsiewają zaś czarnowidztwo i inne tego typu czarne wróżbiarstwo rodem z babskiego magla, że to niby już jak słońce jest jasne że nie awansujymy, że Klimek nie mo pieniędzy, że jakies zawodniki lotają specjalnie do zadku a nie do przodku, że tryner do dupy, że nie ma zgody w druzynie, że plujom se do zupy, przed meczym odebroł nom punkty arbiter z sosonowca (po meczu zapomnieli że napewno mioł nos skroić), że jedyn ktoś puściył bonka (na boisko), że Pepe gro po cichu dla Wisły z .. Płocka, że Grzyb skroił adamsowi meter kartofli z pywnicy itp itd
8)
Łoczywiście jo to wiym bo pedzioł mi to tyn co wie, bo jest blisko, ino łon mi to pedzioł żebych nikomu nie pedzioł że on mio to pedzioł, ba jakbych to wom pedzioł że łon to pedzioł to łon już nigdy by mi nie pedzioł, :roll:
Co do wczorajszego meczu uważom że chopcy zagrali równie fatalnie jak z Polonią Warszawa, nerwujom mie te same nic nie dające zmiany i to że Pepe gro co 30 min na innyj pozycji, to samo Janoszka, Miki i Jezierski tyż nie szczylajom, Grzyb nie powinien byc obrońcom, a Łudziński pomocnikiem, z Croucha śmieje się 8 tys ludzi bo za dugi, a z Domżalskiego tyla samo bo za krótki, słabo gro Bonk, ale bez niego jeszcze gorzyj, bez Pula nieciekawie to wyglondo ale Pulo był nojsłabszy z altraichym, na dodatek SóperSokół jest ciynim SuperSokoła, ale nie przezywom, nie zwolniom, nie pluja z tego powodu na Marka Wleciałowskiego bo jo tych grajków zapewno lepij bych nie poskłodoł, a najważniejsze, że Lidera mamy za ch... go nie oddamy, to motto ze wczoraj.
ps
8) ... to nie jo, ale podpisuja się pod tym co pisze tyn gość łobioma rynkami i lewom nogom, prawo noga rezerwuja sie po to żeby kopnąć cie w :dupa:

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Niy zalezy na awansie...N i y z a l e z y!!!!..to je moj tekst po szpilu z goralami...((((Już żech niy wytrzymoł! Piłkarze nie chcą I ligi a przynajmni starszo gwardia. Ale z tego co żech słyszoł (info) od bracika Wleciała jestech w stanie uwiezyć. Szatnia je podzielono.Niy chciołech zakłodać nowygo mymatu ale...możecie mniy zabic ale czuja że bydzie płacz na koniec i larmo ze zajs ciul z tego. Wleciał godo non-stop "Mój zespół zagroł dobre spotkanie" Przeważali ale co z tego!! gorolstwo sie cieszy.Ja ftos powiy że my dali som na I placu... do nastympnyj kolejki.Chyba że bydzie cud. Cze!))))Morris pisze:a może niykerym grajkom niy zależy po prostu na awansie?
w Białymstoku o Jagiellonii mówią to wprost, może i u nos coś jest na rzeczy?
to niby teoria spiskowo, ale... czy jo wiym?
drużyna gro piach, jedyny pozytyw w tyj ekipie to Nykiel (bardzo dobry grajek) reszta dno.
jedne szczynście że cało liga bardzo słabo, stąd somy w tym a niy innym miejscu tabeli.
I grajom dali swoje czyli NUL. Jak by chcieli to tym piast dostoł by ze 5 torów.....Lepi zostać w II lidzie i sie niy wysilac.
- Simone
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Simone pisze:Tak szybko sobie ostatnie posty przejzalem ...
Jakby nasi pilkarze tak grali jak co niektorzy tutaj pi***ola to szczyt naszych marzen to A - klasa
:brawa: :brawa: :brawa:
Forumowicze jak nasze grajki, przychodzą i odchodzą, więc tym dobrym cza bić brawa póki są, a tych słabych trza przetrzymać.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- art82
- Kontakt:
Jalboss to sie Ciebie głownie dotyczy - to z czego się śmiejesz? :lol: :lol: :lol: hahahajalboss pisze:Simone pisze:Tak szybko sobie ostatnie posty przejzalem ...
Jakby nasi pilkarze tak grali jak co niektorzy tutaj pi***ola to szczyt naszych marzen to A - klasa
:brawa: :brawa: :brawa:
Forumowicze jak nasze grajki, przychodzą i odchodzą, więc tym dobrym cza bić brawa póki są, a tych słabych trza przetrzymać.