Andruszczak jednak w Ruchu
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Andruszczak jednak w Ruchu
Rano w dzienniku zachodnim pojawila sie informacja o planowanym na dzis podpisaniu przez Artura Andruszczaka kontraktu z Ruchem Chorzow.
Az sie wierzyc nie chce , ze udalo nam sie kogos sciagnac . Moze jest to pomyslny prognostyk na przyszlosc ?
Mam na mysli udane pozyskanie takich graczy jak Zajdel , Bajera , Kundra , co w polaczeniu z transferem Andruszczaka i w kontrascie z dawniejszymi ruchami w skladzie wypada wcale obiecujaco...
Oby tylko najszumniejsze wzmocnienie nie okazalo sie tak jak dotychczas pare razy sie zdarzalo (np. Jaworek , Szeliga , Zaba , Matyja ) chybiona inwestycja . Pozdrawiam .
Az sie wierzyc nie chce , ze udalo nam sie kogos sciagnac . Moze jest to pomyslny prognostyk na przyszlosc ?
Mam na mysli udane pozyskanie takich graczy jak Zajdel , Bajera , Kundra , co w polaczeniu z transferem Andruszczaka i w kontrascie z dawniejszymi ruchami w skladzie wypada wcale obiecujaco...
Oby tylko najszumniejsze wzmocnienie nie okazalo sie tak jak dotychczas pare razy sie zdarzalo (np. Jaworek , Szeliga , Zaba , Matyja ) chybiona inwestycja . Pozdrawiam .
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy ma się co podniecać. Facet Ruchu niy zbawi, ale z pewnością coś wniesie. Trzeba pamiętać, że nie chcieli go w Lubinie (ani w I ani w II lidze), nie trenował przez dłuższy czas, a Lubin ma jeszcze czas na odwołanie. Tak więc jak wskoczy do składu, to może zacznie grać za kilka tygodni. Ławka u nas jest krótka, a młodzi nie spełniają pokładanych nadziei. Wyrobek stara się ich w miarę możliwości wpuszczać, ale nie jest samobójcą, stąd potrzeba doświadczonych zawodników w klubie. Mario swoim nazwiskiem już jest magnesem dla 2 obrońców, to samo Bizak. Ci zawodnicy grają inaczej niż w ubiegłych latach ale swoje robią. Widać było szczególnie w Szczecinie,naprawdę dobrą grę Maria, długie podania, dobry przegląd sytuacji, umiejętne włączanie do gry innych i absorbowanie obrońców. Myślę, że Andrut jak dojdzie do formy może pełnić podobną rolę. Spokój, doświadczenie ligowe, cwaniactwo. Przyszedł za darmo więc niewiele ryzykujemy. Do Szczecina pojechało tylko 15 zawodników (kartki, kontuzje), wiec każdy pomysł na łatanie dziury w kadrze jest dobry. Przed nami jeszcze sporo trudnych spotkań. Żeby się nie okazało, że z Jagą na koniec zagramy juniorami.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
andruszczak ?
Mnie wcale ten transfer nie cieszy !!! Dlaczego ? bo kojarzy się z brudasami z katowic - choć do nas przychodzi z Lubina .
Po drugie bardziej chciał grać w pogoni niż u nas (wg. jego wypowiedzi z
stron pogoni).
NIECH MNIE I MNIE PODOBNYCH PRZEKONA ŻE MOŻE NOSIĆ
PIĘKNĄ NIEBIESKĄ KOSZULKĘ !!!
Gwizdać nie będę ale na razie na brawa zmojej strony liczyć też nie może :shock:
Po drugie bardziej chciał grać w pogoni niż u nas (wg. jego wypowiedzi z
stron pogoni).
NIECH MNIE I MNIE PODOBNYCH PRZEKONA ŻE MOŻE NOSIĆ
PIĘKNĄ NIEBIESKĄ KOSZULKĘ !!!
Gwizdać nie będę ale na razie na brawa zmojej strony liczyć też nie może :shock:
- vahanara
- Kontakt:
GW :
"(...)W Chorzowie przebywał wczoraj Artur Andruszczak, do niedawna piłkarz Zagłębia Lubin. Jego transferowe rozmowy z prezesem Rogala zakończyły się fiaskiem.- Podpisując kontrakt na warunkach zaproponowanych przez Andruszczaka, bylibyśmy nie w porządku wobec tych piłkarzy Ruchu, którzy zgodzili się na obniżenie kontraktów - wyjaśnił Rogala."
Może i lepiej. Osobiście wole na prawej pomocy Bartosa do spółki z Zajdlem. Ruch jest w takiej sytuacji że powinni tu grać Ci co chcą walczyć dla Ruchu a nie Ci którzy chcą grosz zarobić i pobujać się do następnego okna transferowego.
"(...)W Chorzowie przebywał wczoraj Artur Andruszczak, do niedawna piłkarz Zagłębia Lubin. Jego transferowe rozmowy z prezesem Rogala zakończyły się fiaskiem.- Podpisując kontrakt na warunkach zaproponowanych przez Andruszczaka, bylibyśmy nie w porządku wobec tych piłkarzy Ruchu, którzy zgodzili się na obniżenie kontraktów - wyjaśnił Rogala."
Może i lepiej. Osobiście wole na prawej pomocy Bartosa do spółki z Zajdlem. Ruch jest w takiej sytuacji że powinni tu grać Ci co chcą walczyć dla Ruchu a nie Ci którzy chcą grosz zarobić i pobujać się do następnego okna transferowego.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
tak to jest jak sie opiera na informacjach prasy , swoja droga kawal barana z tego anduszczaka ile chcial zarabiac blazen nie chciany juz w innych klubach ! WON z CHORZOWA !!!!!!!!!!Trzeba szukac mlodych niezmaniwerowanych chlopow , dla ktorych gra w Ruchu bedezie nobilitacja i szansa nie na zapelnienie kont ale otwaciee kariery