22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice
- L.G
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Może zamieńmy się trenerami
.Wleciałowski do Zagłębia. Dworczyk do Ruchu.
Z zespołami z którymi powinni grając na pół gwizdka wygrywać 3-4:0 ledwie remisują bądź przypadkiem wygrywają. Czyżby jedne z najbardziej zasłużonych klubów wypinały się na awans bo w II lidze jest wygodnie , milutko ,cieplutko???

- Bytom20
- Kontakt:
Ja ino kto układał te klocki jak non stop wygrywaliśmy w poprzedniej rundzie wtedy dla wszystkich Wleciał był Bogiem ale był Bogiem dlatego bo zawodnicy grali i się ruszli po boisku jak należyJ. Stroop pisze:Ja pi***ole... jak tu ktoś pisze że z tych zawodników to inny trener nic by nie zrobił to chyba jest nieźle jebnięty bo nie przypominam sobie żeby w przerwie zimowej ktoś odszedł a z tego co pamiętom to w poprzedniej rundzie pod względem gry wszystko było o.k., ale super trener-menadżer postanowił poukładać klocki po swojemu (do czego oczywiście ma prawo) i ch** mu z tego wyszło

Teraz Wleciał dalej układa te klocki ino że zawodnicy co ponie którzy mają to w głębokim poważaniu. Bo niektórzy są już myślami w innych klubach. Zrozum w końcu że dla niektórych ten klub jest tylko przystankiem w dalszje karierze. My zostaniemy a piłkarze, trenerzy się zmieniają.
Jeszcze tego "sreciała" będziesz całować na koniec sezonu. Ja ale wszystko wian Wleciała bo on taktyke źle ułożył, bo nie zachęcił piłkarzy do bieagnia, bo paralotniarz latał ad płytą boiska to też wina Wleciała

Srecial raus ten idiota chyba pomylil profesje zamiast zostac misjonarzem wzial sie za trenerke idiota .
Lowca goroli ewidentnie cisnie sie na wstrzas mozgu
A jak czytam wypowiedzi tego pajaca to mi sie nie dobrze robi: "Chciałbym zwrócić uwagę na kilka ważnych spraw. Pierwszą jest to, że przyjechała tutaj bardzo dobra drużyna i dobrze zorganizowana szczególnie w defensywie. Uważam, że mimo tej dobrej organizacji my w pierwszej połowie stworzyliśmy sobie możliwość zdobycia bramki" Co mecz to zwraca na cos uwage !!!! niech sie moze wezmie za organizowanie pielgrzymek bedzi emial mniejszy klopot
Siemace Fans
A jak czytam wypowiedzi tego pajaca to mi sie nie dobrze robi: "Chciałbym zwrócić uwagę na kilka ważnych spraw. Pierwszą jest to, że przyjechała tutaj bardzo dobra drużyna i dobrze zorganizowana szczególnie w defensywie. Uważam, że mimo tej dobrej organizacji my w pierwszej połowie stworzyliśmy sobie możliwość zdobycia bramki" Co mecz to zwraca na cos uwage !!!! niech sie moze wezmie za organizowanie pielgrzymek bedzi emial mniejszy klopot
Siemace Fans
- L.G
- Kontakt:
no to pojawioł się i drugi troll przidupas, do kompletu brakuje jeszcze ino trzeciego pachołka - oak'a82R pisze:Srecial raus ten idiota chyba pomylil profesje zamiast zostac misjonarzem wzial sie za trenerke idiota .
Siemace Fans
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ludzie bluzganiem na siebie nawzajem czy na Wlecialowskiego nic nie zmienicie. Jeśli faktycznie jest konflikt w szatni to trener powinien sobie z nim poradzić. Poradzil sobie latem to czemu teraz sie nie da??? Za chwilę się tu pozagryzacie i co to da???
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, o 10:55 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie
:shock:
, jo jednak wola być pachołkiem idei, która okazuje się nie jest tak do końca upadła, ty za to już do końca istnienia tego forum zostajesz konfiturą...sam wybrałeś, mam tylko nadzieję że twój faworyt super trener menadżer do końca nie sp***doli tego co udało się zbudować przez te kilkanaście miesięcy a do czego przyczyniło się wielu ludzi nie tylko on, święty Klimek i gorole z zagłębia dąbrowskiego.

- L.G
- Kontakt:
twoja opinia odbiyro mi ochota do życia, chyba sie zapłacza. :lol: :lol:J. Stroop pisze:Fajnie:shock:
, jo jednak wola być pachołkiem idei, która okazuje się nie jest tak do końca upadła
chłe, chłe, chłe
, ty za to już do końca istnienia tego forum zostajesz konfiturą...sam wybrałeś, mam tylko nadzieję że twój faworyt super trener menadżer do końca nie sp***doli tego co udało się zbudować przez te kilkanaście miesięcy a do czego przyczyniło się wielu ludzi nie tylko on, święty Klimek i gorole z zagłębia dąbrowskiego.
Może przeciep sie na Rozwój wazelino, płaci ci w to za to, abo ino sprzedowosz sie za konsek "podwawelski" z grila na Rozbarku.
ps. acha i rozjasnij może wszyskim kretynie, w jaki to sposób idzie zakapować coś co jest napisane łotwartym tekstym ? Może ty mosz schizofrynie i wydowo ci sie, zes to napisoł "po cichu" :-). Ale sie niy boj mody udowają że niy widzą "sreciałów", łoni ino w moich postach dopatrują się "łobrazy wszyskich kibiców", nawet jesli ino łobrażom take gówno jak ty.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, o 11:04 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To niech teraz też to zrobią. czym predzej tym lepiej. Naprawdę nieważne jak , ważne żeby sie poprawilo i szlo do przodu z dobrym efektem.Ozor pisze:Poprzedni konflikt zażegnali sami zawodnicy!.A trenerów połowy sezonu było u nas co najmniej kilku tak ze płakac po nim nie będziemy ,przynajmniej nie wszyscy.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, o 11:08 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bytom20
- Kontakt:
To że są myślami w innych klubach to jest wina tego przydupa pana sreciałowskiego z nim nikt normalny nie chce współpracować. Zawodnicy nawet jak awansują to chcą sp***dalać z Ruchu bo z tym debilem nie wytrzymują psychicznie to jest smutna prawda i jak ktoś tego nie chce przyjąć do wiadomości to mi go po prostu żal.