22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#196 Post autor: Simone » 22 kwie 2007, o 23:59

Lutz a co da teraz myslenie o Lubinie albo o Legii czy Koronie

Ty myslales ze po wejsciu do OE o majstra bedziemy walczyc ? Jak tak to gratuluje optymizmu

Jak wejdziemy do OE to w pierwszym sezonie trzeba sie utrzymac i jest to spokojnie do zrobienia

Problemem jest to ze nasza druzyna przestala walczyc i rzrec trawe bo umiejetnosciami widac ze odstaja co nie znaczy ze maja je wysokie

Dzisiaj na stojaco stworzyli z 4-5 swietnych sytuacji do zdobycia bramki a Piast jedna po rogu i kiksie bramkarza

To pokazuje co by bylo gdyby wzieli sie za gre

Nie mam pojecia dlaczego to tak wyglada i pilkarze odpuscili Dowiedziec sie i cos z tym zrobic powinien wiadomo kto

Na koniec nasze wzmocnienia przed ta runda okazaly sie jednym wzmocnieniem - Nykiel

Janoszki nie licze bo to byl nasz zawodnik To tez porazka

baxsio
Kontakt:

#197 Post autor: baxsio » 23 kwie 2007, o 00:07

Wiesz co @Lutz zawzy sie juz lepij!!!
Siedza tu na forum juz trocha ale z tego co widza i czytom nojlepij ci wylazi wpierdalanie laci.Czepiosz sie za kozdym razym ludzi jak cos napiszom ,szukosz ino dziury w calym abo jakichs niekonsekwyncji.
Siedzis se w raichu to siedz a lo meczach naszyj Niebieskij Druzyny sie nie wypowiadej.bo za przeproszyniym wiesz tyla co jo o meczach hamburga, tyla co wyczytosz abo lobejzysz po 4 dniach na Comtv
Bo jak ktos pochwoli dejmy na to Ecika abo Pepka za konkretny szpil to umisz obrzygany swinski ryju wypomniec to ze za pora dni jak im nie idzie . Ty bys sie nadol do lozy szydercow .Nie wiem czy pamiyntosz w Mupet Show takich dwoch zgredow na balkonie ty bys do nich pasowol genau.
Jo bylech na tym szpilu tak samo jak na wszystkich u siebie o downa i jo by miol prawo cos napisac ale nie ty.
Pyrsk
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#198 Post autor: Lutz » 23 kwie 2007, o 00:15

Lutz a co da teraz myslenie o Lubinie albo o Legii czy Koronie

Ty myslales ze po wejsciu do OE o majstra bedziemy walczyc ? Jak tak to gratuluje optymizmu

Jak wejdziemy do OE to w pierwszym sezonie trzeba sie utrzymac i jest to spokojnie do zrobienia

Problemem jest to ze nasza druzyna przestala walczyc i rzrec trawe bo umiejetnosciami widac ze odstaja co nie znaczy ze maja je wysokie
A czymu niy ??????!!!!!! Niy wiym jak Ty ale jo pamiyntom jeszcze te czasy jak tak boło ---> awans i zaroz Meister , czymu teroz miało by tak niy być ? Drużyna przestała walczyć ? A o co w fussbalu chodzi ? Jak już teroz niy walczom to co bydzie jak bydymy w OE na 13 placu ?
Niy chca pochopnie oceniać ani Janoszki ani Pepka , ale jo już niy roz pedzioł jak z nich bydom zawodniki ....choby krajowy klasy to mie zamist ciulika radiska wyrośnie, terozki wiycie czymu Wisła sie z Cwielongiym dogodać niy poradziła, jak u nos waszym zdaniym mo plac ino w rezerwach.
Ale nic je zu trotzt dali my som na piyrszym placu i jak pon Bócek do to i tak łostanie - ino co dali ?? Hanbalistki tyż jakimś cudym wlazły do I ligi , i.......................................... .

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#199 Post autor: ruchowiec71 » 23 kwie 2007, o 00:23

Brak słow ale co zrobic. Oby jednak był ten awans bpo jak nie to ....
I co mnie najbardziej wku.. to 10 po co oni tam przyszli w 1 polowie normalnie 0 w kosciele im pedzieli ze trza siedziec cicho czy jak?? w 2 polowie lepij to ruszyło a potem zrezygnownaie czymu sie nie dziwia
pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#200 Post autor: Simone » 23 kwie 2007, o 00:24

No bo Wisla to rzeczywiscie autorytet w kwestii umiejetnosci pilkarzy :lol:

Chlopie troche realizmu , spoko ze jestes optymista i uwazasz ze mozna walczyc odrazu o majstra ale to tak naprawde utopia

Tutaj ludzie walcza zeby w Chorzowie byla Ekstraklasa i choc 4 czy 5 druzyn w 2 lidze maja dwa razy wiekszy od nas budzet i nie maja dlugow sa za nami w tabeli juz 25 kolejek

Wiec naprawde skupmy sie na tym zeby tak bylo do konca rozgrywek a o ekstraklasie snij sobie po cichutku

O wyniki w niej bedziesz mial jeszcze okazje sie pomartwic zapewniam

ZIBI13
Kontakt:

#201 Post autor: ZIBI13 » 23 kwie 2007, o 00:34

Trzeba zapomniec o tym meczu, :oops: :oops: :oops:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#202 Post autor: Lutz » 23 kwie 2007, o 00:35

baxsio pisze:Wiesz co @Lutz zawzy sie juz lepij!!!
Siedza tu na forum juz trocha ale z tego co widza i czytom nojlepij ci wylazi wpierdalanie laci.Czepiosz sie za kozdym razym ludzi jak cos napiszom ,szukosz ino dziury w calym abo jakichs niekonsekwyncji.
Siedzis se w raichu to siedz a lo meczach naszyj Niebieskij Druzyny sie nie wypowiadej.bo za przeproszyniym wiesz tyla co jo o meczach hamburga, tyla co wyczytosz abo lobejzysz po 4 dniach na Comtv
Bo jak ktos pochwoli dejmy na to Ecika abo Pepka za konkretny szpil to umisz obrzygany swinski ryju wypomniec to ze za pora dni jak im nie idzie . Ty bys sie nadol do lozy szydercow .Nie wiem czy pamiyntosz w Mupet Show takich dwoch zgredow na balkonie ty bys do nich pasowol genau.
Jo bylech na tym szpilu tak samo jak na wszystkich u siebie o downa i jo by miol prawo cos napisac ale nie ty.
Pyrsk
I co teroz mom ci laurka namalować , abo napisać że jak jo meistry na Ruchu widzioł to tyż jeszcze w flanelowe pieluchy sroł ? Kiedy jo sie mom zawżeć to roztrzygom ino jo , napwno niy Ty !! ( ewentualnie administratory forum), jak żeś zauważył ( w co wontpia) niy wypowiadom sie o samych szpilach ( uszło to twoi uwadze??) , komentuja jedynie WASZE posty i opisy szpili. Widza tyż że z forum żeś na bieżonco niy ma "obrzigany świnski ryj" miołech być po wygrany z altreichym. hmmmmm noch fragen ?? Wiysz, mie je szajs egal na wielu szpilach żeś boł kaj i kiedy - a do czego jo mom prawo chopek to ty mosz keine Ahnung. Powtarzom napewno niy Ty bydziesz mi sam godoł do czego jo mom prawo a do czego niy !! W sumie żeś mie rozbawioł , a podejrzewom nawet żeó Ty niy ma baxio ino................ som sie dopisz.

staRvin
Kontakt:

#203 Post autor: staRvin » 23 kwie 2007, o 00:37

szpil tragedio dobrze ze mom karnet bo tak bych zajs godol ze wydol 15zl i sie wkur...

PS Pozdro do tych chopow z 5 co byli w 2 polowie :D Adolfa i tego w czerwonyj kurtce :D co tancowol i spiewol "a mi sie d...chce" przynajmij z tego sie posmiol :D

KIJOP_EK

#204 Post autor: KIJOP_EK » 23 kwie 2007, o 00:52

mi sie wydowo ze szpil byl dogodany na rymis,bo nad poloniom jest trocha przewagi,a piastowi som poczebne punkty,zaklodajonc ze w nastympnych 3 szpilach zrobiymy 9 pkt!!to jest moje zdanie odnosnie taki slaby gry!!

bogas1985

#205 Post autor: bogas1985 » 23 kwie 2007, o 01:17

Dwa anstepne mecze trzeba BEZWZGLEDNIE wygrac. Rywale sa mimo wszystko duzo slabsi od nas - Miedz i Lomza. Pozniej bedzie walkower za Zawisze, ktory moze byc kulminacyjnym punktem sezonu.

Dzisiejsza gra wolala o pomste do nieba. Pilkarze zostali w pelni zasluzenie wygwizdani. Uwazam nawet ze gwizdy ktore uslyszeli byly zbyt slabe.

Z tego meczu widze dwa plusy. Pierwszy to Krzysiek Nykiel, drugi troszke naciagany, ale mam nadzieje ze nasi pilkarze zrozumieli ze ta I liga sama do nich nie przyjdzie, tylko trzeba ja wybiegac i wywalczyc.

Minusow jest mnostwo, ale postaram sie ocenic pilkarzy

Moduszewski - pewny, nie mial duzo szans na wykazanie sie...
Grzyb - prawa obrona to nie jego pozycja...
Adamski - kilka mniejszych bledow ale ogolnie czyscil. Nie mam zastrzezen
Klaczka - nie mam zastrzezen wiekszych
Nykiel - najlepszy pilkarz na boisku. Brawo Krzysiek
Ludzinski - ch*** gral
Bonk - j.w
Baran - coraz slabiej....
Ludzinski - nic ciekawego
Cwielong - chu** gral, chu** strzelil, dzien jak co dzien
Sokolowski - gdzie ten Sokol z jesienii???

Jezierski - :roll:
Haftkowski - :roll:
Mikulenas - niewidoczny, bezuzyteczny....

Dzisiaj stracilismy okolo 2-3 tys ludzi na anstepnym meczu....

Co do kibicow...
N?iech ktos wypier*** ta dzieciarnie i laski z mlyna. Moj kumpel skwitowal mlun tak: "Jakbym wszedl tam w szaliku Legii to chu** by mi zrobili"

ishateR

#206 Post autor: ishateR » 23 kwie 2007, o 06:21

bogas1985 pisze:Dwa anstepne mecze trzeba BEZWZGLEDNIE wygrac. Rywale sa mimo wszystko duzo slabsi od nas - Miedz i Lomza. Pozniej bedzie walkower za Zawisze, ktory moze byc kulminacyjnym punktem sezonu.

Dzisiejsza gra wolala o pomste do nieba. Pilkarze zostali w pelni zasluzenie wygwizdani. Uwazam nawet ze gwizdy ktore uslyszeli byly zbyt slabe.

Z tego meczu widze dwa plusy. Pierwszy to Krzysiek Nykiel, drugi troszke naciagany, ale mam nadzieje ze nasi pilkarze zrozumieli ze ta I liga sama do nich nie przyjdzie, tylko trzeba ja wybiegac i wywalczyc.

Minusow jest mnostwo, ale postaram sie ocenic pilkarzy

Moduszewski - pewny, nie mial duzo szans na wykazanie sie...
Grzyb - prawa obrona to nie jego pozycja...
Adamski - kilka mniejszych bledow ale ogolnie czyscil. Nie mam zastrzezen
Klaczka - nie mam zastrzezen wiekszych
Nykiel - najlepszy pilkarz na boisku. Brawo Krzysiek
Ludzinski - ch*** gral
Bonk - j.w
Baran - coraz slabiej....
Ludzinski - nic ciekawego
Cwielong - chu** gral, chu** strzelil, dzien jak co dzien
Sokolowski - gdzie ten Sokol z jesienii???

Jezierski - :roll:
Haftkowski - :roll:
Mikulenas - niewidoczny, bezuzyteczny....

Dzisiaj stracilismy okolo 2-3 tys ludzi na anstepnym meczu....

Co do kibicow...
N?iech ktos wypier*** ta dzieciarnie i laski z mlyna. Moj kumpel skwitowal mlun tak: "Jakbym wszedl tam w szaliku Legii to chu** by mi zrobili"

:wink:

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#207 Post autor: Mirek » 23 kwie 2007, o 07:39

Rozumiem kurtuazję w wypowiedzi B. Pietrzaka, ale naprawdę on a zwłaszcza nasz trener chyba byli na innym meczu. Wleciałowski mówi, że zawsze może byc lepiej to fakt bo po wczorajszym meczu gorzej byc niestety nie może. Mnie jest jedno czy awansujemy z pierwszego czy drugiego miejsca, ale chce żeby awansowali. Tylko tyle i aż tyle. Oby tak było...

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#208 Post autor: kibol-siem-ce » 23 kwie 2007, o 08:09

Szkoda sie rozpisywać :evil: Ćwielonga proponuja oddać za darmo do Wisły bo po sezonie cza bydzie jeszcze dopłacić żeby go wzieli. Z taką grą nie ma co szukać w ekstraklasie zresztą najpierw cza by tam wejść a odnosza wrażenie że na ta wiosna to już niy chcemy
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#209 Post autor: Ozor » 23 kwie 2007, o 08:18

Poziom meczu żenada
Poziom dopingu dno.
Sektor 10 dno.
Trener choc to chyba za dużo powiedziane miernota zadufana w sobie kolejny raz sprzedaje nam w wypowiedzi swoje stare kity tylko że nie jestesmy slepi :twisted:
Liczba widzów jak na poziom jaki prezentują zadziwiajaco dobra ale to chyba powoli dobiega konca.
Liczba Piasta jak najbardziej na + wstyd tylko za tych ciuli z sektora obok sektora gosci, na***ane żule i tyle.

CyBoRg88

#210 Post autor: CyBoRg88 » 23 kwie 2007, o 08:28

W 16 minucie bardzo słaby sędzia Mariusz Żak powinien podyktować dla gospodarzy rzut karny za ewidentne zagranie ręką jednego z zawodników Piasta, ale nie uczynił tego tylko z sobie znanych powodów. My mamy nadzieję, że arbitrem nie kierował fakt, że jest on rodem z Sosnowca, a tamtejszy klub aktualnie rywalizuje z Ruchem o awans do Orange Ekstraklasy.

Zablokowany