22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice
- Kirek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O poziomie naszych piłkarzy powiedziano już wystarczająco,ja chce poruszyć sprawe sektora nr 10 tam się robi piknik jak na jedynce dlaczego tam jest tak dużo kobiet !!!!! .Dlaczego nikt nie sprawdza biletów przy wejściu na "10"tam chyba nie obowiązuje bilet za 2 zł.Doping na dziesionie był tak daremny jak gra Ruchu a dlaczego ? bo co drugi z laską woli sie pogodać i poszkubać słoniol niż kibicować
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grzyb na prawej obronie,Łudzinski na prawej pomocy,Bonk w środku pomocy ! WLECIAŁ z taka taktyka nie bydzie grania :?
oglnie szpil DNo brak pomyslu n aakcje ale wsumie z tych sytuacji co my mieli szpil szlo by wygrac ale jak sie nie strzela z 5 m. tak jak Bonk... to z czym do ludzi !!!
teraz musza wygrac na Miedzi
oglnie szpil DNo brak pomyslu n aakcje ale wsumie z tych sytuacji co my mieli szpil szlo by wygrac ale jak sie nie strzela z 5 m. tak jak Bonk... to z czym do ludzi !!!
teraz musza wygrac na Miedzi

-
- Kontakt:
Niystety nie bylech na szpilu ale z tego co godocie to widza ze fest kiepsko grali... tera zostaje sprawa awansu do OE czy ftos z wos sie zastanawiol jak to bedzie wyglondalo jesli wlezymy ? Co spadnemy od razu ? Jesli nie to co trza kupic 8 czy 9 chopa do podstawowego skladu i dotego jescze rezerwowi... Oni za darmo nie przyjdom i moze to niy ciekawie wyglondac chyba ze p. Klimek mo kilka pojemnych kont w szwajcarii o kerych nie wiemy
Jesieniom pokozali ze som w stanie w tym skladzie nawet sie utrzymac w OE niystety jesli nie potrafiymy wygrywac z 2 ligowcami to co dopiyro z 1...

----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jakby nie nisko latający paralotniarz to bym usnął, tak "ciekawie" juz dawno nie było. Wcale się nie dziwie, że doping był taki słaby bo mi się po takiej grze wszystkiego odechciewa. Poziom gry: A-klasa, możemy się tylko cieszyć, że Piast reprezentował dzisiaj taki sam poziom jak my. Kolejny mecz w którym nie ma kto dobić do pustej bramki i pokonać bramkarza sam na sam.

:brawa: :brawa:

:brawa: :brawa:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wypowie Wleciała:
"- Przyjechała tutaj bardzo dobra drużyna, dobrze zorganizowana - szczególnie w defensywie."
- "W miarę upływu czasu szukaliśmy różnych środków, ale przy tej konsekwentnej grze w defensywie Piasta było coraz trudniej. Na pewno w którymś momencie zabrakło szaleństwa, by móc przechylić szalę na własną korzyść."
Jo sie pytom Kiedy piłkarzyki zaszalejom i zaztakują od pierwszej do ostatniej minuty?
Już mi sie rzygać chce jak czytom takie teksty:
"Wojtek Grzyb ma zadania gry po prawej stronie i jego zadania się nie zmieniły. On często się włącza do akcji ofensywnych. Po tej stronie swoją rolę pełni także Przemek Łudziński, który zaznaczył się szczególnie w pierwszej połowie kilkoma groźnymi dośrodkowaniami. Razem nieźle współpracowali, ale zdajemy sobie z tego sprawę, że może być jeszcze lepiej wyglądać.
Jo chyba łaża na inne mecze,bo co mecz to samo pi***oli a nic z tego nie wyniko!
W zeszłyj rundzie jedynym naszym problemem był ELEKTRYCZNY Jaro,a reszta bez wiekszych zstrzeżeń,a teraz?Najlepszy bramkarz drugiej ligi paru średniaków i cienie Gwiazd.
Do mie to niepojęte,że od paru meczy,najlepszym zawodnikiem jest Krzysiu Nykiel.
"- Przyjechała tutaj bardzo dobra drużyna, dobrze zorganizowana - szczególnie w defensywie."
- "W miarę upływu czasu szukaliśmy różnych środków, ale przy tej konsekwentnej grze w defensywie Piasta było coraz trudniej. Na pewno w którymś momencie zabrakło szaleństwa, by móc przechylić szalę na własną korzyść."
Jo sie pytom Kiedy piłkarzyki zaszalejom i zaztakują od pierwszej do ostatniej minuty?
Już mi sie rzygać chce jak czytom takie teksty:
"Wojtek Grzyb ma zadania gry po prawej stronie i jego zadania się nie zmieniły. On często się włącza do akcji ofensywnych. Po tej stronie swoją rolę pełni także Przemek Łudziński, który zaznaczył się szczególnie w pierwszej połowie kilkoma groźnymi dośrodkowaniami. Razem nieźle współpracowali, ale zdajemy sobie z tego sprawę, że może być jeszcze lepiej wyglądać.
Jo chyba łaża na inne mecze,bo co mecz to samo pi***oli a nic z tego nie wyniko!
W zeszłyj rundzie jedynym naszym problemem był ELEKTRYCZNY Jaro,a reszta bez wiekszych zstrzeżeń,a teraz?Najlepszy bramkarz drugiej ligi paru średniaków i cienie Gwiazd.
Do mie to niepojęte,że od paru meczy,najlepszym zawodnikiem jest Krzysiu Nykiel.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Kibice wypełniają trybuny, robią oprawy, założyli radio, nagrali płyte, momy krzesełka na całym stadionie, momy niebieski sklep na Batorym i ciągle lidera. Niby wszystko super, a tak h..owo. Nie wiem co jest grane, może nie chcą 1 ligi w Chorzowie, może za dużo było tych wzmocnień.
Nasze grajki i działacze są jak Kopel który chce ME na śląskim, ale ino tak godo i nic nie robi by tak było. Oby się nie obudzili jak bydzie za późno.
Dzisiej najciekawszo akcje- akcja paralotniarza i finał gry o x-boxsa w przerwie, a uwieńczeniem gry piłkarzy był kiks Haftkowskiego- jak se omało nóg nie połomoł. :shock:
Ciągle wieRza kiedyś musi być lepiej.
Nasze grajki i działacze są jak Kopel który chce ME na śląskim, ale ino tak godo i nic nie robi by tak było. Oby się nie obudzili jak bydzie za późno.
Dzisiej najciekawszo akcje- akcja paralotniarza i finał gry o x-boxsa w przerwie, a uwieńczeniem gry piłkarzy był kiks Haftkowskiego- jak se omało nóg nie połomoł. :shock:
Ciągle wieRza kiedyś musi być lepiej.
- Kirek
- Kontakt:
Po przeczytaniu wypowiedzi bonka na temat Pulkowskiego zwątpiłem.... Jednym słowem zabrakło chlopa ktory by wylotol szpil za niego... DO REZERW!!
Grzegorz Bonk pisze:Może i nie mieliśmy tak wiele okazji do zdobycia gola, ale ten mecz i tak powinniśmy wygrać! Nie zdobyliśmy punktu, tylko straciliśmy dwa. Przy moim pierwszym strzale trochę się odchyliłem, bo Adam Kompała trzymał mnie za koszulkę. Przy drugiej okazji powinienem trafić. Miałem idealną wrzutkę od "Ecika", ale źle ją uderzyłem. Było ciężko grać bez Michała Pulkowskiego. On walczy i biega zawsze za dwóch.
- Lutz
- Kontakt:
Z całym szacunkiym Simone, ale jo sie powtórza - co bydzie jak jakim zufalym wlezymy jednak do ty OE ??Rozdupia mnie rozkminka co bedzie jak bedzie OE
Z tego co czytom po tych ostatnich szpilach to jak nos Bełchatów abo Lubin dorwie to momy szmary podug lot .
Nu chyba że z Janoszki bydzie jednak tyn Christiano Ronaldo( za kerego już go sam coniekere okrzyknyli) a z Pepka wyrośnie nom drugi Gucio to niy bydymy musieli połowa ligi wykupić co by sie w i tak już słabiutki OE utrzimać.
Pytanie za co momy ich kupić , nu chyba że za dwa tydnie przidzie sponsor !! :lol:
W Legnicy momy BANIA !! Miłość, wiara, przywionzanie niy majom nic wspólnego z reliami ( co by mi zaś żodyn niy pedziou że jo je ciul niy kibic).
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2007, o 23:42 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Padlina i jeszcze roz padlina.Dzisioj nawet do kawiarynki żech nie poszoł po szpilu żeby nie patrzeć na uśmiechnięte pyski naszych grajków bo mogbych nie wytrzymać.Wiadomo ze dzisioj my som wkur...ni a od jutra bydymy czekać na następny szpil,taki już nasz los Kibica.Chciołech jeszcze dodać że nadchodzi 31 kwiecień dzień w którym Ruch mo sie rozliczyć z kolejnej raty długu,a z przecieków wiem że bedzie gorąco.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
dejcie spokoj Wlecialowi bo mimo wszystko robi kawal dobrej roboty, byc moze gdyby nie on to Ruch po raz kolejny walczyłby o utrzymanie i potem groł w barażach z jakimiś wsiokami z pruszkowa albo rzeszowa, walka trwa, nasi glowni rywale tez zaliczaja potkniecia no i poza tyn dalij momy lidera. a i jeszzce jedno swoimi spiewkami na stadione co wy robicie? i kur*a mac chorzow grac na pewno im nie pomagocie w grze
Tragedia ale jo widza ino jednego winnego. PANIE WLECIAŁOWSKI jak można ku..a rozpierd...ć skład przed kożdym meczem. Jo sie pytom co robi Łudziński w pomocy skoro nie od dziś wiadomo że to typowy napastnik na szpica i tyla. Co do cholery robi Baran w pomocy jeśli momy poustawiano obrona a na środku pomocy może zagrać od początku i Mikulenas i Sokołowski i Jezierski. Do jasnej cholery PANIE TRENERZE zwykły kibic widzi że trzeba grać jednym składem żeby sie chopy zgrali a niy miyszać co mecz. Momy dosyć zawodników na każdo pozycja i nie trzeba nikomu szukać miejsca na gwołt. Jo sie pytom co do cholery robi Grzyb na prawej obronie skoro wszyscy wiedzą że Makuch tam powinien grać a Grzybek w pomocy na prawej bo to jedyny człowiek co umie dośrodkować celnie. Wleciałowski chłopie obudź się i nie rozpier....j składu co mecz ino dej im sie zgrać. Twe decyzje personalne są nietrafione i co mecz to samo!!! Jak dali bydziesz tak uparty to sie obudzymy w czerwcu na 5, 6, 7 miejscu. Chłopie pomyśl trocha.