22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#151 Post autor: viktor » 22 kwie 2007, o 22:08

psycha mi juz poleku siado...
Nykiel jedyny chop ktory coś potrafi w tym momyncie ,reszta ch***ia z widiom
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#152 Post autor: Patton » 22 kwie 2007, o 22:09

Co to ma byc? Gdzie ja bylem? Dno... :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Harpo

#153 Post autor: Harpo » 22 kwie 2007, o 22:09

W sumie to jestem spokojny i raczej optymistycznie patrze na to wszystko... Do dzisiaj.

K...A!!!! ZENADA, grajki, gwiazdory! Pepe RAUS na rezerwy, jedyny co ty umiesz to lotac przez caly szpil z wyciagnieta koszulka! Stracisz pilke i zamiast wrocic, walczyc to obrazasz sie na innych - RAUSS!
Pytanie do przeciwnikow Wleciala: faktycznie to JEGO wina, ze chopy nie strzelaja, to JEGO wina, ze chopy nie walcza i to JEGO wina, ze zenujaco niecelnie podaja! Puknijcie sie w leb :roll:
Jedynie Nykiel, Sokol cos grali..

PS.1 ODPIER...LCIE sie od Adamskiego! Facet to trzon obrony razem z BAranem, a co niektorzy je*** go jakby im staro przeleciol :evil:

PS2. Jaka gra taki doping...

PS.3 pozdrawiam tego pana , ktory ze 20 razy ryknal : "Wlecial ty ryży chooju, wypier...aj !!!" Kuzwa gosciu, doigrasz sie w koncu. Co robia "sluzby porzadkowe" ??? Dookola bajtle, kulturalni, starsi panowie a tem k...a ryczy, a na moja uwage, zeby sie zamknal ryknal jeszcze raz - debil!

PS4. mysle, ze dzisiaj panowie w niebiesko-bialych strojach skutecznie zniechecili do przychodzenia na mecze jakies pare tys. ludzi.
Mnie rowniez.

Buger

#154 Post autor: Buger » 22 kwie 2007, o 22:11

art - w watku o cenie chodzilo mi o to ze wciul ludzi szporowalo pewnie na tyn szpil, widziol jak bajtle z radocha ze dozbieraly te 15 zeta polecialy po bilet, widizol tyz 4 bajtli z powstancow kere ne codzien laza ze zlomem i jak widac uzbierali sie na szpil, a tu nie dosc ze gra byla chu**** to jeszcze wynik nie tyn i w ogole szkoda mi slow... Koniec watku, jak sie chcesz pogodac to na priv, ino nie dzis bo dzis niy mom nerwow...!

AdasLaziska
Kontakt:

#155 Post autor: AdasLaziska » 22 kwie 2007, o 22:14

kaszana jak ch** www.kaj jo był .com.pl szkoda godac

kto był na 7 i widzioł tego pyndzla co tak chcioł prowadzic doping wyzywoł od ciot pedałów itd stalowe nerwy my mieli do tego najebanca dziwiłech sie ze pora klapsów od kogos nie dostoł juz mało brakowało ale zwatpił :lol: STOP TAKIM PAJACOM NA STADIONE!
BYŁO NAS WIELU... ZOSTALI NAJWIERNIEJSI FANATYZMU NIE MA KONCA

http://www.niebiescy.pl/video.php?id=40

http://i14.tinypic.com/4d3jdib.jpg

Kicol
Kontakt:

#156 Post autor: Kicol » 22 kwie 2007, o 22:17

Gra beznadziejno nie byda wiyncyj komyntowol.....
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]

PsychoFan14

#157 Post autor: PsychoFan14 » 22 kwie 2007, o 22:19

Jak kibice maja miec siły na dopiing jak oni u siebie nie umieja strzelic bramki od 4 meczów...?

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#158 Post autor: art82 » 22 kwie 2007, o 22:19

buger23 pisze:art - w watku o cenie chodzilo mi o to ze wciul ludzi szporowalo pewnie na tyn szpil, widziol jak bajtle z radocha ze dozbieraly te 15 zeta polecialy po bilet, widizol tyz 4 bajtli z powstancow kere ne codzien laza ze zlomem i jak widac uzbierali sie na szpil, a tu nie dosc ze gra byla chu**** to jeszcze wynik nie tyn i w ogole szkoda mi slow... Koniec watku, jak sie chcesz pogodac to na priv, ino nie dzis bo dzis niy mom nerwow...!
NIE no spoko stary. rozumia twoje zażenowanie tym szpilem. bo mam to samo.
pOzdro.

:flaga: :faja: :flaga: :faja:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

tuszus

#159 Post autor: tuszus » 22 kwie 2007, o 22:20

A ja troche inaczej, spotkanie każdy widział jakie było, mi tylko żal Haftkowskiego. Widać, że chłopak się spalił, bo jak inaczej można tłumaczyć fakt, że przegrał trzykrotnie pojedynek główkowy z kolesiami którzy byli o głowe od niego mniejsi. No i jescze ten kiks, po którym prawie się nie przewrócił. Mam nadzieje, że kibice którzy już przylepili sobie do niego odpowiednie etykiety dadzą sobie na wstrzymanie. Crouch też nie miał łatwych początków w Liverpoolu a teraz? Każdy widzi jak gra.
pozdRo

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#160 Post autor: swce » 22 kwie 2007, o 22:22

AdasLaziska pisze:kaszana jak ch** www.kaj jo był .com.pl szkoda godac

kto był na 7 i widzioł tego pyndzla co tak chcioł prowadzic doping wyzywoł od ciot pedałów itd stalowe nerwy my mieli do tego najebanca dziwiłech sie ze pora klapsów od kogos nie dostoł juz mało brakowało ale zwatpił :lol: STOP TAKIM PAJACOM NA STADIONE!
Jo go widziol :roll: Przez takich debilow ludzie nie bydom przyłazić...wokol pelno bajtli a on co drugie slowo to przeklenstwo :roll: A szkoda godac...najgorszy szpil od meczu z Polonia wawa.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

SODA's
Kontakt:

#161 Post autor: SODA's » 22 kwie 2007, o 22:23

a ten Klimek to tez jakis boos
jak ja bym byl glownym kasodajcom to polowe wypierdole na zbity pysk albo, sie bardziej interesuje ta druzyna (czytaj kasa)
RUCH Chorzów Polska

Lukas89
Kontakt:

#162 Post autor: Lukas89 » 22 kwie 2007, o 22:32

Teraz sie zacznie narzekanie na Wleciałowskiego,na Klimka...

BEZ NAPINKI ale....

Panowie...Wleciał i Klimek nie grają..i nie Oni są winni takiej gry jaką teraz prezentuja Nam Niebiescy..Za gre odpowiadają PIŁKARZE a Wleciał odpowiada tylko za błędy w doborze składu i taktyki...I za to możemy go krytykować...a Klimka nie mieszajmy w to...

Wg mnie..Ćwielong do rezerwy,Janoszka z Haftkowskim do pierwszej jedenastki,Miki do rezerwy wchodzić z ławki...

a Pepe niech posiedzi jeden może dwa mecze na ławce...wtedy niech sie obudzi..i zacznie grać..bo chyba faktycznie za dużo myśli o sprawach pozameczowych...a mało skupia sie na grze...

stan01
Kontakt:

#163 Post autor: stan01 » 22 kwie 2007, o 22:34

Chciołech tyż coś napisać na tymat dzisijszego szpila, ale tu już napisano chyba nawet za dużo. Czekom ino jeszcze na wypowiydź naszego Pana trynera, wtory po szpilu z KSZO miyndzy innymi pedzioł: "Pomału łapiemy wiatr w żagle, zawodnicy cały czas wierzą w to, że mogą grać podobnie jak jesienią, a nawet jeszcze lepiej." Podobno wiara czyni cuda. Mojym zdaniem za dzisiejszy szpil należy winić pogoda, nasze grajki czekały na ten wiater co mioł walić w ich żagle, a tu kurde jak na złość, ani grama wiatru przez cały szpil. No i jak tu k.... m.. wygrać??????

KacoR
Kontakt:

#164 Post autor: KacoR » 22 kwie 2007, o 22:34

19dżony R lancz20 pisze:
AdasLaziska pisze:kaszana jak ch** www.kaj jo był .com.pl szkoda godac

Jo go widziol :roll: Przez takich debilow ludzie nie bydom przyłazić...wokol pelno bajtli a on co drugie slowo to przeklenstwo :roll: A szkoda godac...najgorszy szpil od meczu z Polonia wawa.
o tym chopie mi nie godejcie ani bo stol nademnom i mi rycol do ucha...takich ludzi nie powinno sie wpuszczac na szpile...:/
PS Haftkowski nojwyzszy na boisku a ani jednyj gornyj bali nie wygrol...
tak jak ftos pisol : musi grac skald z jesieni!!!
Adamski - trocha blyndow ale na szczynscie sie obylo bez straty tora
Nykiel - calkiem niezle
Cwielong - co lon robi w pirwszysm skladzie??
Janoszka - seta prosto w tormana...
Sokol - tyla strat ze szook

jednym slowem mniej niz ZERO
Z E R 0

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#165 Post autor: vinc84 » 22 kwie 2007, o 22:34

wiecej % korwa!!!
GŮRNY ŚLŮNSK

Zablokowany