22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Aaaa....szkoda godać...jo niewiem to sie zapomino jak sie gralo jesienią
15 złoty poszlo sie je***
Doping taki sobie...no ja ale jak niektorzy przylaza na szpil zeby ino z dziolchami pogodac to tak potem jest jedni to durch lazili po koronie a calo 2 polowa na schodach siedzieli :roll: Zas niektorzy za bardzo proboja prowadzic doping...chodzi mi o tego chopa z "7" :lol:

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- rubin
- Kontakt:
-
- waRan1920
- Kontakt:
tylko sie cieszyć z faktu że jesteśmy nadal w strefie awansu.
gra naszy ma wiele wad i nie może ich być jeżeli nadal chcemy walczyć o orange!
niech nasi grajkowie zaczną walczyć na boisku! bo obecny styl gry odbiega od formy z rundy jesiennej.
umiejętnosci im nie brakuje ... lecz wola walki w polskiej lidze to 90% sukcesu!!!!
gra naszy ma wiele wad i nie może ich być jeżeli nadal chcemy walczyć o orange!
niech nasi grajkowie zaczną walczyć na boisku! bo obecny styl gry odbiega od formy z rundy jesiennej.
umiejętnosci im nie brakuje ... lecz wola walki w polskiej lidze to 90% sukcesu!!!!
: : : Wielka Niebieska eRka : : :
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A JO POWIYM INO JEDNO PISOLECH JUZ TO 2 MIESIACE WCZESNIJ WLECIAL!!!!!! ROSPIEPRZYLES W ZIMA ( A MIOLES) DRUZYNA KUPIONYCH ZAWODNIKOW MIOLES POSADZIC NA LAWA A GRAC SKLADEYM Z JESIENI !!!!! TO DZISIEJ TO BYLA PARODZIA PILKI A GRZYBKOWI MIMO WSZYSTKO ZE JEST SERCEM Z RUCHEM POWIYM JEDNO ZASTANOW SIE CO POWIEDZIOLES PO MECZU Z SOSNOWCYM ??? I KOGO BY TU NAZWAC DRUZYNOM AKTOROW ))) WLECIAL JAK TO CZYTOSZ TO USTAW ZESPOL TRAK JAK NA JESIEN TZN. NOWAK MAKUCH BARAN KLACZKA OSINSKI (NYKIEL) SOKOL LEWO POMOC PULKOWSKI BONK GRZYB PRAWO POMOC I ATAK MIKI I PEPE ( LUDZINSKI) I WTEDY JAK KTOS ZLE GRO ROBIC ZMIANY CHOPIE ZLITUJ SIE LUDZINSKI NA PRWEJ POMOCY MO SAME STRATY LON MO GRAC W ATAKU !!!!! PRZEMYSL TO BO INACZYJ MOGYMY ZAPOMNIEC O 1 LIDZE NAWET POLONIA BYTOM NOS PRZEGONI ))))
-
- Kontakt:
Za cały komentarz wystarczy tekst starszego gościa, który siedział obok mnie na meczu :
"... to nie chodzi o to, że oni bramek nie potrafią strzelać,
im się po prostu grać nie chce"
"... to nie chodzi o to, że oni bramek nie potrafią strzelać,
im się po prostu grać nie chce"

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
art82 pisze:buger23 pisze:ku*** mac:/ tyle mom do powiedzenia, ludzie przylaza tak licznie, placa te 15 zeta za bilet a grajki leca w ch*** !
piszcie pismo o obnizka biletow do konca sezonu! za 5 zeta :lol:
z powodu "spadku atrakcyjnosci kupowanego towaru/uslugi"
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu jest (R)uch! i na dobre i na złe....
I TO SIE NAZYWA ODWRÓCENIE KOTA OGONEM.buger23 pisze:art82 - nie fandzol, pozatym nie afiszuj sie z tym "czy mnie kochosz czy niy" bo to jest chyba jasne co nie zmienio faktu ze grajki leca w ch***...! Pozatym to tys pisol o obnizce wiec rozumia ze godosz sam do siebie! 8) I zas zaczyno sie pomeczowe pi***ole***
TO JA NICZEGO NIE ZACZĄŁEM I NA PEWNO NIE FANDZOLE - TYLKO PATRZE W PRZYSZŁOŚĆ.
BEZ NAPINKI :roll:
:flaga:
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.