autor: MKS_miłośnik » 7 wrz 2003, o 22:43
oczywiście byłem na meczu....40 kibiców Ruchu??powiedziałbym,że 2o z groszami...i to cichych jak nazwa ulicy przy której znajduje sie stadion Ruchu.....
wasz Matuszek dostal żółtą kartke za to,że jest babą....jakiś gościu od was udawal że go bola jaja,a wszyscy grali na czas już od 46 minuty....no po prostu beznadzieja...zawiodłem sie na Ruchu....
udawali,wykładali sie,wołali masazystów przy złamanym paznokciu...no po prostu faceci bez jaj....ktos pisał,że lepsy był Ruch...ciekawe.....
Pogoń miała kilka sytuacji bramkowych,Ruch dwie,z czego pierwsza nie powinna być uznana...i wogóle-Drumlak mieszał jak chciał,wasi dostali dwa razy za mao żółtych kartek.....
i jeszcze na deser wypowiedz Mariusza Śrutwy-to dla tych,którzy twierdzą,że karny został podyktowany niesłusznie:
,,Karny został podyktowany niesłusznie,bo jak siedziałem na ziemi,to piłka dotknęła mnie w ręke...."
hahahahahahahaha....czy ten cżłowiek zna sie na piłce,czy tylko przez całą kariere nauczył sie trafiać z 5 metrów do pustej bramki?!
zreszta niektórzy z was tez sie gówno znaja na gałce,a sie przechwalają....viva Pogoń!!Duma Pomorza pokazała niesamowity charakter....ALLELUJA!!!!!