Pogoń - Ruch
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja tam stawiam Pogon - Ruch 3:1
Chyba te przepychanki nie za bardzo maja sens... Gadacie, jakby to bylo forum na zkspolar.w.pl.
Kibice Ruchu, uwierzcie mi, ze naprawde nie wiecie co dzialo sie u nas w poprzednim sezonie. Macie tylko pobierzne informacje z PS lub telewizji. Ta fatalna frekwencja w koncowce poprzedniego sezonu (i mowie w koncowce, bo wczesniej tez bylo po 3, 4 tys) byla spowodowana tym, ze w Pogoni dzialo sie cos, co zakrawalo na kabaret. I nie bylo tego wczesniej w zadnym innym klubie. Naprawde.
Poza tym wlasnie gadalem z kumplem ze wy zawsze macie takiego pecha, ze akurat jak do nas przyjezdzacie, to jest malo ludzi bo akurat w poprzedniej kolejce byla jakas kompromitacja, prezes powiedzial ze ma nas w du*** lub z innych powodow. Teraz jest dokladnie odwrotnie, bo akurat Pogon jest na fali i powinno byc niezle widowisko. Wiec do zobaczenia!
PS Paprykarz, daj sobie spokoj...
Chyba te przepychanki nie za bardzo maja sens... Gadacie, jakby to bylo forum na zkspolar.w.pl.
Kibice Ruchu, uwierzcie mi, ze naprawde nie wiecie co dzialo sie u nas w poprzednim sezonie. Macie tylko pobierzne informacje z PS lub telewizji. Ta fatalna frekwencja w koncowce poprzedniego sezonu (i mowie w koncowce, bo wczesniej tez bylo po 3, 4 tys) byla spowodowana tym, ze w Pogoni dzialo sie cos, co zakrawalo na kabaret. I nie bylo tego wczesniej w zadnym innym klubie. Naprawde.
Poza tym wlasnie gadalem z kumplem ze wy zawsze macie takiego pecha, ze akurat jak do nas przyjezdzacie, to jest malo ludzi bo akurat w poprzedniej kolejce byla jakas kompromitacja, prezes powiedzial ze ma nas w du*** lub z innych powodow. Teraz jest dokladnie odwrotnie, bo akurat Pogon jest na fali i powinno byc niezle widowisko. Wiec do zobaczenia!
PS Paprykarz, daj sobie spokoj...
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pogoń - Ruch
Witam kibiców Ruchu Chorzów!
Moim zdaniem Pogon powinna minimalnie ale wygrac z Ruchem.
Nie widzialem Was jeszcze w tym sezonei i nie wiem jaki reprezentujecie poziom jednakże z Waszych wypowiedzi mozna wywnioskowac ze tylko nie liczni sa optymistami przed tym meczem
Mam nadzieje ze w Szczecinie frekwencja i pogoda dopisze a takze ze kibice Ruchu stawia sie o 17 na twardowskiego by wraz z nami ogladac to widowisko i wspierac dopingiem swoich pilkarzy
Co do watpliwosci wysnuwanych przez niektórych kibiców Ruchu jakoby w Szczecinie nie było Pogoni a Piotrcovia mam informacje ze sa w bledzie. Stowarzyszenie MKS powstalo w 1948 a wiec wraz z klubem. To ono ma prawo do nazwy i herbu klubu. Tak wiec w poprzednim sezonie rozwiazalo ono umowe z SSA Pogon Szczecin Lesa Gondora i podpisalo ja z zespolem Ptaka. Tym samym Potrcovia przestala istniec a Pogon po prostu zmienila prezesa. Po drugie w zespole gra kilku pilkarzy ktorzy grali w niej rowniez wczesniej np. Pawel Drumlak, Radoslaw Bilinski itd. Nie wspomne juz o tym ze klub pilkarski tworza kibice. A skoro wszyscy kibice Pogoni utozsamiaja sie z tym klubem to chyba jest to jednak Pogon Szczecin. Jesli macie inne zdanie czekam az je tu wyglosicie. Mam nadzieje ze Wasze wypowiedzi beda konstruktywne; bluzgow nawet nie bede czytal
Pozdrawiam.
Moim zdaniem Pogon powinna minimalnie ale wygrac z Ruchem.
Nie widzialem Was jeszcze w tym sezonei i nie wiem jaki reprezentujecie poziom jednakże z Waszych wypowiedzi mozna wywnioskowac ze tylko nie liczni sa optymistami przed tym meczem
Mam nadzieje ze w Szczecinie frekwencja i pogoda dopisze a takze ze kibice Ruchu stawia sie o 17 na twardowskiego by wraz z nami ogladac to widowisko i wspierac dopingiem swoich pilkarzy
Co do watpliwosci wysnuwanych przez niektórych kibiców Ruchu jakoby w Szczecinie nie było Pogoni a Piotrcovia mam informacje ze sa w bledzie. Stowarzyszenie MKS powstalo w 1948 a wiec wraz z klubem. To ono ma prawo do nazwy i herbu klubu. Tak wiec w poprzednim sezonie rozwiazalo ono umowe z SSA Pogon Szczecin Lesa Gondora i podpisalo ja z zespolem Ptaka. Tym samym Potrcovia przestala istniec a Pogon po prostu zmienila prezesa. Po drugie w zespole gra kilku pilkarzy ktorzy grali w niej rowniez wczesniej np. Pawel Drumlak, Radoslaw Bilinski itd. Nie wspomne juz o tym ze klub pilkarski tworza kibice. A skoro wszyscy kibice Pogoni utozsamiaja sie z tym klubem to chyba jest to jednak Pogon Szczecin. Jesli macie inne zdanie czekam az je tu wyglosicie. Mam nadzieje ze Wasze wypowiedzi beda konstruktywne; bluzgow nawet nie bede czytal
Pozdrawiam.
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Pogoń - Ruch
czy na pewno wszyscy ,raczej wątpie ,moze mnie ktoś uświadomi?modafi pisze:[. A skoro wszyscy kibice Pogoni utozsamiaja sie z tym klubem to chyba jest to jednak Pogon Szczecin.
]
O jezu, Jezu...co to bedzie...15000 ludzi na szpilu !! To juz lepiej od razu sie poddac
Naprawde, smieszni sa ci ze Sczczecina: frekwencja,frekwencja i co z tego??!?!? Bedzie 0:2 i tyle.
A znajac liczbe mieszkancow Szczecina to te slawne 15000 to rzeczywiscie baaaaardzo duzo :shock:
Acha, a co sie stalo z wasza jedna trybuna za bramka?? :o Zajeb...y obiekt: 3/4 stadionu....no i ja na pewno do Was nie przyjade, bo akurat UWIELBIAM siedziec po tej stronie , ktorej u Was brakuje
Niezlescie nas urzadzily.....siostry !
A w ogole zglaszam oficjalny protest przeciwko umiejscowieniu klubu Piotrkovia/Pogon 500 km od mojego miejsca zamieszkania. :lol:

A znajac liczbe mieszkancow Szczecina to te slawne 15000 to rzeczywiscie baaaaardzo duzo :shock:
Acha, a co sie stalo z wasza jedna trybuna za bramka?? :o Zajeb...y obiekt: 3/4 stadionu....no i ja na pewno do Was nie przyjade, bo akurat UWIELBIAM siedziec po tej stronie , ktorej u Was brakuje

A w ogole zglaszam oficjalny protest przeciwko umiejscowieniu klubu Piotrkovia/Pogon 500 km od mojego miejsca zamieszkania. :lol:
jestem kibicem Pogoni Szczecin i kocham ją ,to nasza wszystkich Duma Pomorza.Wy jesteście kibicami Ruchu Chorzów,klubu legendy,Waszych ukochanych ,,niebieskich".Dlaczego mamy sie qr** kłócić???!
wiem,że zaraz sie zacznie-to paprykarz zaczął,paprykarz napisze,że to Wy....
tak sie składa,że na 100% będę na meczu ....i na tyle samo procent nie będę krzyczał,że Ruch to chorzowskie chu...czy jakiś inny gówniarski text.
Kibice naszych klubów powinni sie szanować...łączy nas miedzy innymi
legenda związana z nazwiskiem jednego z najlepszych fachowców w kraju-Jerzego Wyrobka.Piszecie,że Ptak to zakała polskiego futblou??
A kto ten ŁKS do tego mistrzostwa Polski 1998 w końcu doprowadził?Rogala?nie,Antoni Ptak-człowiek któremu na piłce zalezy nie mniej niz Wam.Do tego gościa,który napisał,że ,,po co jechac do Szczecina żeby zobaczyc Piotrcovie...."......no brak mi słów....idiotyczny text kompletnie...
w Szczecinie jest Pogoń!!!!nawet jakby Ptak nie uratował nas i gralibyśmy w jakiejś zasranej czwartej lidze,i tak chodziłbym na mecze i kochał Dumę Pomorza tak samo...i czekałbym na powrót,a kiedy już by sie to zdarzyło,byłbym in seven heaven...
swoją drogą ciekawi mnie,jakbyście reagowali,jakby to Wam sie zdarzyło to co nam....Ruch dostaje w dupe w każdym meczu,spada do drugiej ligi,nic nie zanosi sie na poprawe....aż tu nagle pojawia sie Antoni Ptak,
robi swietna drużynę,są aspiracje na wysokie lokaty.....
ciekawe,czy nie podpisalibyście sie pod tą druzyną...............
wiem,że zaraz sie zacznie-to paprykarz zaczął,paprykarz napisze,że to Wy....
tak sie składa,że na 100% będę na meczu ....i na tyle samo procent nie będę krzyczał,że Ruch to chorzowskie chu...czy jakiś inny gówniarski text.
Kibice naszych klubów powinni sie szanować...łączy nas miedzy innymi
legenda związana z nazwiskiem jednego z najlepszych fachowców w kraju-Jerzego Wyrobka.Piszecie,że Ptak to zakała polskiego futblou??
A kto ten ŁKS do tego mistrzostwa Polski 1998 w końcu doprowadził?Rogala?nie,Antoni Ptak-człowiek któremu na piłce zalezy nie mniej niz Wam.Do tego gościa,który napisał,że ,,po co jechac do Szczecina żeby zobaczyc Piotrcovie...."......no brak mi słów....idiotyczny text kompletnie...
w Szczecinie jest Pogoń!!!!nawet jakby Ptak nie uratował nas i gralibyśmy w jakiejś zasranej czwartej lidze,i tak chodziłbym na mecze i kochał Dumę Pomorza tak samo...i czekałbym na powrót,a kiedy już by sie to zdarzyło,byłbym in seven heaven...
swoją drogą ciekawi mnie,jakbyście reagowali,jakby to Wam sie zdarzyło to co nam....Ruch dostaje w dupe w każdym meczu,spada do drugiej ligi,nic nie zanosi sie na poprawe....aż tu nagle pojawia sie Antoni Ptak,
robi swietna drużynę,są aspiracje na wysokie lokaty.....
ciekawe,czy nie podpisalibyście sie pod tą druzyną...............
Wydaje mi się Miłośniku_MKS ze kibice Ruchu i tak nie zrozumieja co znaczy porazka za porazką, beznadziejna sytuacja w klubie, prezes, który mówi ze ma kibicow w dupe itp.
Chorzowianie - jak byscie przyjeli porazke 0:9 z Górnikiem Zabrze? Nie wierze, ze na nastepnym meczu bylyby tłumy. Najwierniejsi kibice Pogoni chodzili do konca a po meczu ze Szczakowianką (ostatnim w Szczecinie w I lidze) mimo wszystko dziękowali piłkarzom za grę.
Glosy jakoby Ptak po ewentualnym nieudanym sezonie miał "odfrunąć" są oparte tylko na własnych refleksjach a nie na faktach. Ptak nie moze przeniesc zespolu bez zgody wszystkich włodarzy, czy tez udziałowców (nie wiem dokladnie). Wśród nich są także przedstawiciele kibiców.
Co do frekwencji to Pogon o ile byla zdrowa sytuacja w klubie i gdy szanowano kibiców zawsze była duza.
Nie wiem jak mam Was, drodzy kibice, przekonywac ze to nie Piotrcovia. Wszak sport istnieje tylko dzięki kibicom. Bez nich szybko by upadł. Skoro natomiast szczecinski kibice na meczu spiewaja "Pogon Szczecin" to do diabla - chyba jest to Pogon prawda? Co do prawnych aspektów to opisałem je w poprzednim poście powyzej.
Mam nadzieje, ze choc niektórych kibiców Ruchu przekonałem do tego iż Pogon to Pogon - klub z tradycja i wiernymi kibicami.
Do zobaczenia na meczu.
p.s w Szczecinie świeci słonce - zapowiada sie swietny mecz. jaki wynik by nie padl bedzie to pilkarskie swieto.
Pozdrawiam
Chorzowianie - jak byscie przyjeli porazke 0:9 z Górnikiem Zabrze? Nie wierze, ze na nastepnym meczu bylyby tłumy. Najwierniejsi kibice Pogoni chodzili do konca a po meczu ze Szczakowianką (ostatnim w Szczecinie w I lidze) mimo wszystko dziękowali piłkarzom za grę.
Glosy jakoby Ptak po ewentualnym nieudanym sezonie miał "odfrunąć" są oparte tylko na własnych refleksjach a nie na faktach. Ptak nie moze przeniesc zespolu bez zgody wszystkich włodarzy, czy tez udziałowców (nie wiem dokladnie). Wśród nich są także przedstawiciele kibiców.
Co do frekwencji to Pogon o ile byla zdrowa sytuacja w klubie i gdy szanowano kibiców zawsze była duza.
Nie wiem jak mam Was, drodzy kibice, przekonywac ze to nie Piotrcovia. Wszak sport istnieje tylko dzięki kibicom. Bez nich szybko by upadł. Skoro natomiast szczecinski kibice na meczu spiewaja "Pogon Szczecin" to do diabla - chyba jest to Pogon prawda? Co do prawnych aspektów to opisałem je w poprzednim poście powyzej.
Mam nadzieje, ze choc niektórych kibiców Ruchu przekonałem do tego iż Pogon to Pogon - klub z tradycja i wiernymi kibicami.
Do zobaczenia na meczu.
p.s w Szczecinie świeci słonce - zapowiada sie swietny mecz. jaki wynik by nie padl bedzie to pilkarskie swieto.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
:shock: :shock: :hehe: :hehe:MKS_miłośnik pisze:.Piszecie,że Ptak to zakała polskiego futblou??
A kto ten ŁKS do tego mistrzostwa Polski 1998 w końcu doprowadził?Rogala?nie,Antoni Ptak-człowiek któremu na piłce zalezy nie mniej niz Wam...........
Jedno z najwiekszych bzdur jakie w zyciu przeczytalem.Albo jestes bardzo mlodym kibicem , albo bardzo naiwnym ( jeszcze trzecia opcja kompletnym laikiem ale po reszcie postu wnioskuje ze conieco wiesz o pilce)
Tak wiec dla Twojej informacji.Tak to Ptak doprowadzil do mistrzostwa LKS.Ale jakim kosztem.Takim ze zlikwidowal LKS powolujac do zycia LKS -PTAK Lodz , takim ze zlikwidowano herb (tradycyjna flaga bialo-czerwono-biala) , takim ze Ptak eksperementowal na tej druzynie kazac poszczegolnym trenerom "wstawiac" wynazki ze swojej nieudanej szkolki.
Przyklad??
Prosze bardzo .Kiedys reszta pilkarzy miala pretensje ze do skladu wstawiani sa Brazyliczyk Mauro i Nigeryjczyk HAMLET chociaz grali slabiej niz slabeusze na polskich boiskach.I w pozniejszym wywiadzie na pytanie reportera dlaczego tacy pilkarze jak Hamlet i Mauro sa wystawiani w pierwszym skladzie M.Dziuba odpowiedzial "A co ja moge. Ja tu nie rzadze"
To ze zmieniam co kilka kolejek trenerow.Raz Dziuba , raz Polak znow Dziuba etc.
To ze zmarnowal talent takich pilkarzy jak Saganowski objezdzajac z nim pol Europy aby go gdzies upchac i zarobic kase
To ze zrobil obciach wszystkim Polakom (dobrze ze jestem Slazakiem :mrgreen: ) proponujac dzialaczom Realu Madryt Boguslawa Wyparle .(smiech na sali )
Teraz niszczy kariere innego mega talentu -Rafala Grzelaka , ktory rekami i nogami chce sie od niego uwolnic.
Tak to wlasnie Ptak zlikwidowal futbol w Piotrkowie.Za kilka lat (moze miesiecy ) jak sie okaze ze nie zarobi nic w Szczecinie przeniesie swoja trupe gdzie indziej. A gdzie ?? to sie jeszcze okaze.Moim faworytem jest Gdansk.)Tego Wam jednak nie zycze bo wole Pogon w 1 lidze niz jakies Swity , Szczakowianki etc.
Moglbym jeszcze wiele wiecej napisac (ale szczerze mi sie nie chce i to nie moj interes)
Teraz widzisz jaka gafe napisalem piszac w/w slowa.Czasami lepiej sie dwa razy zastanowic niz napisac glupote.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- radzion
- Kontakt:
hmm pytasz sie co trzeba bylo wtedy zrobic??który mówi ze ma kibicow w dupe itp.
kopnac tego prezesa w ta jego dupe :lol: ale mocno zeby bolalo!!
pamietam wasza manifestacje,pol maista rozjebane!ale co to dalo?nic!!trzeba bylo dzialac inaczej ,na samej gorze!!skoro przes mowil ze ma was w du*** to tzra bylo mu w te du9sko klepnac!!
niestety to jednak bylapiotrcovia,i w sumie jest dalej!!wasza pogon nie przystapila do rozgrywek,wasza pogon gra teraz w 4 lidze!!Nie wiem jak mam Was, drodzy kibice, przekonywac ze to nie Piotrcovia
hm i pomysl jak sie czuja ludzie,kibice w piotrcovie,mnoze to i jest wiocha kibicowska typu wronki itd,lae to tez sa kibice,kibice ktorym jakis pseudodzialacz,bo dla mnie takim jest ptak, ukradl klub,moze jedyna forme rozrywki!!!
teraz sie cieszycie ze macie ptaka!!sam chyba napsiales ze to ptak doprowadzil lks do mistrzostwa,zgoda,ale powiedz mi gdzie teraz jest lks???
nie zcze wam tego ale zobaczysz ze bedzie tak ze moze i wedziecie do 1 ligi,ale rownie szybko z jiej zlecicie bo pan ptak was zostawi,sprzeda ,tak samo jak sprzedal lks, jak zniszyczyl i sprzedal piotrcovie a i taki klub jak polonia gdansk go nie wspomina go zbyt dobrze!!
tak wiec moje zdnaiejest takie ze tam gdzie ejst ptak tam sa klopoty!!i ptak jako prezes na dluzsza mete nie jest dobrym rozwiazaniem!!
pozdro
-
- Kontakt:
z tego calego zdziwienia slowami jakoby Ptak kochal futbol porabalem personalia :mrgreen:
Chodzilo o Brazylijczyka Saullo a nie Mauro.Chociaz Mauro to tez byl ciekawy wynalazek Ptak.On chyba bral tych ludzi z plaz Copacabana
Chodzilo o Brazylijczyka Saullo a nie Mauro.Chociaz Mauro to tez byl ciekawy wynalazek Ptak.On chyba bral tych ludzi z plaz Copacabana

My name is prince and i'm funky
Wiec ja proponuje stawic sie na meczu w niedziele.
Zobaczymy kto wygra ( zapewne lepszy ) ja stawiam na Pogon wy na Ruch i kazdy jest szczesliwy i od razu lepiej spi w nocy
PS AndRe i inni narodowosci Slaskiej: To proponuje sie odlaczyc od Polski stworzyc nowe Europejskie zaglebie gornicze ( Dobre wzorce mozna w Afryce zlanezc ,stworzcie wlasna lige parlament -obowiazkowo gorniczy przeciez doplaty musza byc
).Odetchniecie wy i odetchniemy my nie bedzie wiecej strajkow w TV nie bede mowili o kopalniach i tuzinach innych nierentownych zakladow .Ja jestem z wami Pomoge wam nawet okopac granice w nowym panstwie Slaskim ,dajac jakis datek (Prosze o numer konta )
PS 2 Cyctat wywiadu z Andruszczakiem :
Andruszczak stwierdził, że chiałby grać w Pogoni. Szanse na przyjście do Szczecina ocenił na większe niż do Ruch, bo grając tyle lat w Katowicach nie przechodzi się do Ruchu czy Legii.
BTW Jak sam napisal z Zaglebiu go ZMUSZALI do cwiczenia 3 razy dziennie wiec widac ze sumienny z niego zawodnik . :shock:
Calosc wywiadu jest tutaj :
http://www.pogon.v.pl/news.phtml?id=4460#comments
Zobaczymy kto wygra ( zapewne lepszy ) ja stawiam na Pogon wy na Ruch i kazdy jest szczesliwy i od razu lepiej spi w nocy
PS AndRe i inni narodowosci Slaskiej: To proponuje sie odlaczyc od Polski stworzyc nowe Europejskie zaglebie gornicze ( Dobre wzorce mozna w Afryce zlanezc ,stworzcie wlasna lige parlament -obowiazkowo gorniczy przeciez doplaty musza byc

PS 2 Cyctat wywiadu z Andruszczakiem :
Andruszczak stwierdził, że chiałby grać w Pogoni. Szanse na przyjście do Szczecina ocenił na większe niż do Ruch, bo grając tyle lat w Katowicach nie przechodzi się do Ruchu czy Legii.
BTW Jak sam napisal z Zaglebiu go ZMUSZALI do cwiczenia 3 razy dziennie wiec widac ze sumienny z niego zawodnik . :shock:
Calosc wywiadu jest tutaj :
http://www.pogon.v.pl/news.phtml?id=4460#comments
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2003, o 16:04 przez Baal, łącznie zmieniany 2 razy.