czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wraz z podpisaniym bez All... shit umowy z żabolami kończa ubezpieczac auto u nich, a dwa jak niy podpiszom to za to co pedzieli tyz skończa ale wtedy kiedy obecno polisa mi sie skonczy
Jak łoni som takie dupne fachopwce jak yn gość sie wypowiado to joniy chca ich fachowości jakby mi sie z autym niy dej Pon Boczku coś sie stanyło...
Jak łoni som takie dupne fachopwce jak yn gość sie wypowiado to joniy chca ich fachowości jakby mi sie z autym niy dej Pon Boczku coś sie stanyło...
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy powiym nic nowego ale najlepszym sponsorem (oprócz p. Klimka) som my sami - płacąc kartą Ruchu, kupując oficjalne gadżety i gwarantując na każdym meczu nadkomplet. Co mo być to bydzie, jak widać idzie ku lepszymu a te słynne 14 dni to jednak inno epoka, inni ludzie.
PS Jakieś demony przeszłości po dolnyj lotały w sobota :-) Dobrze, że ino w charakterze widza bo chyba niy na nowego członka rady nadzorczyj
PS Jakieś demony przeszłości po dolnyj lotały w sobota :-) Dobrze, że ino w charakterze widza bo chyba niy na nowego członka rady nadzorczyj
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!