Składka na opRawe
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
ok,kasa bedzie na sektorowke!!!
do reszty osob ktora wplacila jakas kase albe bedzie chciala cos wplacic!!
mamy w planach zrobienie nowej sektorowki,ktora swoj debiut mialaby w rundzie wiosennej!!jednakze do tego jest potzrebna spora kasA!!!jak jzu bedziemy miec wszystko dograne zostanie podany numer 2 konta na ktory bedzie mozna wplacac kase wlasnie na sektorowke!!!
podobnie robia wszystkie kluby!!!te sektorowki sa po czesci kazdego z nich!!
mam nadzieje ze u nas tez cos takiego wypali!!a przyznam ze pomysl jest bardzo dobry!!narazie jednak nie bedziemy tutaj dawac projektu!!!
do reszty osob ktora wplacila jakas kase albe bedzie chciala cos wplacic!!
mamy w planach zrobienie nowej sektorowki,ktora swoj debiut mialaby w rundzie wiosennej!!jednakze do tego jest potzrebna spora kasA!!!jak jzu bedziemy miec wszystko dograne zostanie podany numer 2 konta na ktory bedzie mozna wplacac kase wlasnie na sektorowke!!!
podobnie robia wszystkie kluby!!!te sektorowki sa po czesci kazdego z nich!!
mam nadzieje ze u nas tez cos takiego wypali!!a przyznam ze pomysl jest bardzo dobry!!narazie jednak nie bedziemy tutaj dawac projektu!!!
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Właśnie znalazłem fajną stronkie są tam do na byci race(czerwone,białe,żółte) świece dymne itp . niewiem gdzie wy się zaopatrzacie w pirotechnike ale warto zobaczyć . http://www.race.of.pl/
pozdR i powodzenie
pozdR i powodzenie

- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No wlasnie Niebieski nie ma sensu. Fajnie ze umiesz wklejac takie ladne kolorowe gif-y. Nie mam zamiaru sie z Toba klucic ani Cie obrazac. Ale to wolne forum wiec mam prawo do wypowiedzi. Ja poprostu pasjami nienawidze faszystowskiego scierwa,( tak samo jak nienawidze gowna spod znaku sierpa i mlota) i ta twoja swastyka obraza mnie jako kibica i czlowieka. Niestety niemam mozliwosci na nia nie patrzec bo przegladam regularnie to forum. Ale nie mnie o tym dyskutowac jakie symbole sa tu tolerowane. Od tego jest Admin i moderatorzy. Ale qr** zbyt wielu ludzi zostalo przez hitlerowcow zamordowanych ( w tym moj pradziadek - Niemiec) zeby ich symbolami sie bawic. To tyle. WSTYD MI ZE NA TYM FORUM POJAWIAJA SIE TAKIE SYMBOLE!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt: