Pogoń - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

#16 Post autor: AndRe » 5 wrz 2003, o 14:19

PAPRYKARZ pisze:pana Ptaka
Czlowieku nie ma takiego pojecia jak "PAN PTAK"

Jest Ptak -jedna z najwiekszych zakal polskiego futbolu ,pseudodzialacz ktory doprowadzil do upadku LKS , zlikwidowal (przeniosl) klub w Piotrkowie.

Zobaczymy za kilka lat jak bedziecie zalowali za Ptak zaczal dzialac w Szczecinie.Zreszta macie pecha do dzialaczy (prezesow) :Bekdas , Gondor teraz Ptak.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

WOJTEKK

#17 Post autor: WOJTEKK » 5 wrz 2003, o 14:24

Róznica pomiedzy wykształoconym a takim jak ty polega natym,ze pisze, ze ukonczył nauke w szkole lub na studiach a nie tak jak ty ze przestałes sie uczyc moze spowrotem wróc do nauki.Jezeli juz cie to boli jestem po studiach ukonczonych.Druga sprawa odpi...ol sie od hanysów po widac ze dawno od hanysa nie dostałes.A jezeli juz bedziecie do nas przyjezdzac to przyjezdzajcie sami a nie z tymi gorolami sosnowieckimi -czyzbyscie sie az tak bali ze wam dupska przetrzepiemy ??

AndRe
Kontakt:

#18 Post autor: AndRe » 5 wrz 2003, o 14:24

A bo nie doczytalem

Za tego "tepego hanysa'' i Chorzowskiego Pi..." -
wy***rdalaj Z TEGO FORUM :evil:

Dla mnie E.O.T.

Qwa widac ze sie szkola zaczela i dzieci maja dostep do neta
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#19 Post autor: Simone » 5 wrz 2003, o 14:28

Paprykarz ... albo zaczniesz mowic normalnie albo sp***rzaj z tego forum ... kim i Twoj klub jest zeby sie tutaj nam odgrazac ... nie zapominaj ze to Nasz klub zwabi na Wasz stadion te hipotetyczne 15 tys wiec to o czyms swiadczy ... aha ... co do tego awansu ... moje typy to Ruch i Belchatow w tym sezonie ... wiec nie badz sledziku taki pewny ... bo sie mozesz jeszcze zdziwic ... a wiesz ze brak awansu bedzie oznaczal brak Ptaka ... i beda dwie Pogonie w 4 lidze ... ale tego Wam nie zycze ... :wink:

volek
Kontakt:

#20 Post autor: volek » 5 wrz 2003, o 14:47

Ten pseudoredaktorek GW chyba nigdy nie widział Niebieskich w akcji,ale w niedziele będzie miał okazje i po meczu odszczeka swoje.
A ty sardynko czy inny mintaju zamknij morde bo podobno dzieci i ryby głosu nie mają.

PAPRYKARZ

#21 Post autor: PAPRYKARZ » 5 wrz 2003, o 14:55

Do AndRe: "Pan Ptak" to nie ja wymyśliłem tylko niejaki "fuhr" i niestety niemieliśmy innej możliwości niż związanie się z Ptakiem lecz problem polega nie w szczecińskich prezesach lecz władażach miasta którzy doprowadzają do tego gówna które dzieje się w Szczecinie.
Do Wojtusia: Tak się akurta składa chłopcze że też jestem po studiach jak to powiedziałeś "ukończonych" i nikt się nie boi do was przyjeżdżać.
PS. AndRe co się tak denerwujesz chyba nie czytałeś wcześniejszych postów Wojtusia???

WOJTEKK

#22 Post autor: WOJTEKK » 5 wrz 2003, o 15:00

nie zdrabniaj mojego imienia bo pomysle zes jakis pedałowaty jestes sledziu i niewiem czy ci gratulowac ukonczenia studiów czy nie ale napisze tak jestem pod wrazeniem ze u was tez sa ludzie po studiach

PAPRYKARZ

#23 Post autor: PAPRYKARZ » 5 wrz 2003, o 15:12

Simone o tych "hipotetycznych" 15 tysiącach to bedziesz mógł lub mogła przeczytać w poniedziałkowych gazetach i powodem tego nie będzie to że Ruch to super ekipa pokazująca piłkę na najwyższym poziomie tylko fakt że grają dwie ekipy pretendujące do I ligi i spragnieni dobrej piłki szczecińscy fani którą prezentuje aktualnie POGOŃ SZCZECIN

PAPRYKARZ

#24 Post autor: PAPRYKARZ » 5 wrz 2003, o 15:24

Na marginesie Simone :
» Klub › Rekordy › Sezon 2003/2004
Ruch Chożów

› Najwyższa frekwencja:
- 5.500; z Piastem Gliwice (W); 13.08.2003
› Najniższa frekwencja:
- 3.000; z GKS Bełchatów (D); 03.09.2003
Możesz porównać to z Pogonią polecam www.pogon.v.pl

PAPRYKARZ

#25 Post autor: PAPRYKARZ » 5 wrz 2003, o 15:31

Wiedziałem że Cięto zdenerwuje Wojtuś TWARDZIELU.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#26 Post autor: radzion » 5 wrz 2003, o 15:55

› Najwyższa frekwencja:
- 5.500; z Piastem Gliwice (W); 13.08.2003
› Najniższa frekwencja:
- 3.000; z GKS Bełchatów (D); 03.09.2003
te sledz:
a napisz jeszcze mi wela bolo u wos ludzina sotatnich szpilach w poprzednim sezonie??my jak slatywali to i tak bylo po 3-4 tysiace ludzi
a uwos? juz na naszym meczu z wami jeszcze w rundzie jesiennej bylo jakies 1000
to chyba swiadczy ze tyz macie niedzielnych kibicow,co laza na szpile ino jak zespol gro dobrze!!
zreszta zoboczymy tyz ilu nas przyjedzie do was a ilu was do nas!!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: Konrad » 5 wrz 2003, o 16:02

Śledziu - skoro, jak to określiłeś, skończyłeś się uczyć i ukończyłeś studia, to można by powiedzieć że jesteś "inteligencja". Jeśli jesteś "inteligencja" to zachowuj się inteligentnie i nie wpierdalaj się tu na forum, żeby prowokować. Ciekawy jestem co chcesz tym tym osiągnąć, bo pomimo, że skończyłeś się uczyć, to poziomem umysłowym nie odbiegasz niektórym panienkom wystającym pod Radissonem, czy Neptunem.
Tak więc proponuje Ci zacząć drugi fakultet, albo iść na studia podyplomowe - może wtedy nabierzesz troszkę ogłady.
Pozdro dla wszystkich Niebieskich.
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

PAPRYKARZ

#28 Post autor: PAPRYKARZ » 5 wrz 2003, o 16:27

Radzion ciekawe ile ludzi by u was chodziło na mecze gdyby przez całą rundę ujżeli 1 strzeloną bramkę i doznali największych porażek w historii klubu i gdyby wasz prezesunio powiedział wam że kibiców to on ma ale w du***.
PS. Ja nie prowokuje próbuje wam jedynie uzmysłowić zebyście przygotowali się na wielką porażkę

niebieski78

#29 Post autor: niebieski78 » 5 wrz 2003, o 16:35

PAPRYKARZ pisze: PS. Ja nie prowokuje próbuje wam jedynie uzmysłowić zebyście przygotowali się na wielką porażkę
uzmyslow sobie ze podobnie jak wasz prezes my tez mamy centralnie w du*** was i to co wy sobie tam myslicie

macie 15 tys ludzi na szpilach ? a powiedz mi wiela mocie mistrzow?
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2003, o 16:39 przez niebieski78, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: Konrad » 5 wrz 2003, o 16:35

To uzmysłów sobie, ze takie bajki i marzenia to są dobre, ale w przedszkolu i nie przystoją komuś kto "skończył się już uczyć". ;)
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

ODPOWIEDZ