przeca my niy wygrali a niy pamietom czy przy remisie tyz mo byc zmiana nickaLutz pisze:A niy ma łon przypadkiym od szczylania torów ?? Wiela to łon już razy trefioł do Ruchu że tak sie wom jego gra podobobardzo pozytywnie ucieszyła mnie gra młodego Ecika..dobrze chłopak gra..![]()
He ... i kaj je te zmian nicka ?
Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec
-
- Kontakt:
UN'08
-
Już żech niy wytrzymoł! Piłkarze nie chcą I ligi a przynajmni starszo gwardia. Ale z tego co żech słyszoł (info) od bracika Wleciała jestech w stanie uwiezyć. Szatnia je podzielono.Niy chciołech zakłodać nowygo mymatu ale...możecie mniy zabic ale czuja że bydzie płacz na koniec i larmo ze zajs ciul z tego. Wleciał godo non-stop "Mój zespół zagroł dobre spotkanie" Przeważali ale co z tego!! gorolstwo sie cieszy.Ja ftos powiy że my dali som na I placu... do nastympnyj kolejki.Chyba że bydzie cud. Cze!
- Simone
- Kontakt:
W tym meczu Lutz nie bardzo bo gral na skrzydle ... choc bramke wciepnac zawsze moze
W kazdym razie beda z niego ludzie ...
Szkoda , ale chlopkom trudno cos zarzucic Bardzo chcieli i to bylo widac
Nie mamy niestety rasowego napastnika i to widac
Jak ten zaglebiak dostal bala w leb choc sam nie wiedzial gdzie go ma i pilka wyszla na rog to sam myslalem ze wdupie lacie :roll:

W kazdym razie beda z niego ludzie ...
Szkoda , ale chlopkom trudno cos zarzucic Bardzo chcieli i to bylo widac
Nie mamy niestety rasowego napastnika i to widac
Jak ten zaglebiak dostal bala w leb choc sam nie wiedzial gdzie go ma i pilka wyszla na rog to sam myslalem ze wdupie lacie :roll:
-
- Kontakt:
Każdy ma prawo do własnego zdaniaLutz pisze:A niy ma łon przypadkiym od szczylania torów ?? Wiela to łon już razy trefioł do Ruchu że tak sie wom jego gra podobobardzo pozytywnie ucieszyła mnie gra młodego Ecika..dobrze chłopak gra..![]()

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2007, o 21:32 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Przede wszystkim Janoszka grol na boku pomocy w napadzie grol Miki.Lutz pisze:A niy ma łon przypadkiym od szczylania torów ?? Wiela to łon już razy trefioł do Ruchu że tak sie wom jego gra podobobardzo pozytywnie ucieszyła mnie gra młodego Ecika..dobrze chłopak gra..![]()
A co do sedziowanio to ino jedno ku*** I ZŁODZIEJE.
Czamu jak miol dac kartka gorolowi chyba to by byla drugo zolto to nagle doznol kontuzji.
pi***olone czorne złodzieje

Gorolom z Sosnowca: WIELASCIE DALI?
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przykro mi to mówić, ale można powiedzieć, że Ruch nie ma napastnika. Mikulenas nie strzela setek, Pepe odstawia balecik, a strzela jakby miał nogi z gumy, Łudziński przeciętnie.
ADAMSKI - nie było źle, natomiast to co raz zrobił (przepuścił piłkę, nie wiedząc, że za jego plecami jest Zagłębiak) woła o pomstę do nieba. Ale generalnie OK.
Podsumowując, zagrali dobre spotkanie, Sosnowiec z kolei jedno wielkie ZER0! Wystarczyło wykorzystać jedną z sytuacji i 3 punkty zostałyby w Chorzowie. Ale cóż, patrz wyżej...
Pozdrawiam
Rzeczywiście jest poprawa w porównaniu z tym co grał ostatnio, ale mnie to nadal nie zadowala.kamilos pisze:O dziwo pozytywnei zaskoczył mnie Bonk
Tu z kolei się nie zgadzam. Miał kilka powrotów do obrony, i to on w ostatniej chwili powstrzymał Folca, który szedł sam na sam z Mioduszewskim.kamilos pisze:Niestety Pulkowski dzisiej nic nie zagroł !!!
ADAMSKI - nie było źle, natomiast to co raz zrobił (przepuścił piłkę, nie wiedząc, że za jego plecami jest Zagłębiak) woła o pomstę do nieba. Ale generalnie OK.
Podsumowując, zagrali dobre spotkanie, Sosnowiec z kolei jedno wielkie ZER0! Wystarczyło wykorzystać jedną z sytuacji i 3 punkty zostałyby w Chorzowie. Ale cóż, patrz wyżej...
Pozdrawiam
-
- Kontakt: