Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec
Do meczu 8godz 30min !!! juz nie moga sie doczekac!!! My bydemy we trojka moja, jo i jeszcze nienarodzony a juz wielki fan Ruchu bo tej rundu opuscil ino jedyn szpil z polonia wa-wa!!! Co do dopingu to "aju" mo racja , jak jest doping do naszych to stoja i patrza na spiewajacych jak na wariatow, a jak wtos zacznie "golole raus..." abo" legia to .." to nawet te dziadki ryca i to az caly sektor faluje i jak sie patrzy w tv naszpil Ruchu na Cichej to mozna odnies wrazenie ze piosenek na Ruch niewielu ludzi zna ale w/w wszyscy, trocha to smutne!!!
pozdrawiam normalnych Niebieskich
pozdrawiam normalnych Niebieskich
- swce
- Kontakt:
Nie dzieki, nie jada 1 roz. Zawsze jeżdza ze Świon ino teroz wyjatkowo jada z Maciejkowic bo z ogródka.siemadis pisze:to nie suchej tych co tak godajom, najlepi jedz 22 o calej (17;00) , jak jedziesz pierszy roz na szpil to mogesz jechac ze mna19dżony R lancz20 pisze:Tak mi ino godali to niewiem...Aha mom pytanie (ważne) jakim autobusem dojechać z Chorzowa Maciejkowic na Cicho
![]()
![]()
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19krz20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kamilos
- Kontakt: