Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#451 Post autor: ch-R » 14 kwie 2007, o 09:02

Katowice19R20 pisze:radziłbym powstrzymac sie od spiewow Polska bez slaska poniewaz zrobimy w ten sposob sobie przypal ponadtko przynajlmiej 50% kibicow na jutrzejszym meczu to polacy i takich spiewow sobie nie rzycza...
Aleś synek dupnoł flek i zes mnie ruszol łokropnie :twisted:

aju
Kontakt:

#452 Post autor: aju » 14 kwie 2007, o 09:33

greps pisze:co to za bezsensowne pisanie zeby na goroli nie śpiewac
a pisanie zeby nie spiewac Polska bez Śląska bo to kogoś urazi na stadionie(kibiców ruchu)
kaj oni byli jak Ruch groł słabsze mecze przyda roz na mecz i sie beda obrazac
jak niechca niech siedzą w doma jak to wczesniej robili
nie chodzi by na nich nie spiewac tylko zeby sie skupic na dopingu NIEBIESKICH
jak stoja i widza jednego czy drugiego ze nie spiewo dla Ruchu a potem np...... jak jest gorole raus to ryczy ze prawie płuca na wierzch wychodzą to sie zastanawiam czy on przyszoł Ruch wspomagac czy słabosci leczyc :x
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#453 Post autor: swce » 14 kwie 2007, o 09:43

Ku*** ponoć już biletów brakło ktoś mi godoł :x :shock: Mom nadzieja że jeszcze wejda :? Odwołuja to co żech wcześnij godoł czyli o małej frekwencji :oops: :oops: :oops: Chyba bydzie podłaziła pod 15 000 :D :D :D
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Elmer
Kontakt:

#454 Post autor: Elmer » 14 kwie 2007, o 09:46

No, to czas się zbierać na... wesele @%^&*$(*%$%&*&** :(

Czekam na dobre wieści i mam nadzieję, że jak wrócę w niedzielę to Lutz już nie będzie Lutzem tylko "obrziganym świńskim ryjem" czy jakoś tak :wink:

$^%&%$&**(^$&^%**&%^($@!( wesele :( :( :( :( :(

Przy okazji:
Kluby, które mogą podzielić los Arki Gdynia i Górnika Łęczna:

Pogoń Szczecin:
Pod lupą śledczych znalazły się szczególnie mecze Portowców z sezonu 2003/2004, kiedy walczyli o awans do ekstraklasy. Plotka głosi, że właściciel zespołu nie przypadkiem nie pokazuje się w Polsce od ponad roku, zarządzając klubem z... Brazylii.

Zagłębie Sosnowiec:
Zarzuty dotyczące kupowania meczów w drugiej lidze ma postawionych trzech byłych piłkarzy sosnowieckiej drużyny. Chodzi m.in. o ustawienie meczu z Górnikiem Polkowice w marcu 2005 roku

Zagłębie Lubin:
Zarzuty o korupcję ma postawione były piłkarz Zagłębia Zbigniew M., który jest oskarżany o wręczenie ok. 25 tys. złotych Tomaszowi R. z Polaru Wrocław za odpuszczenie meczu w sezonie 2003/2004, w którym Zagłębie awansowało do ekstraklasy.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2007, o 09:50 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#455 Post autor: heli » 14 kwie 2007, o 09:46

19dżony R lancz20 pisze:Ku*** ponoć już biletów brakło ktoś mi godoł :x :shock: Mom nadzieja że jeszcze wejda :? Odwołuja to co żech wcześnij godoł czyli o małej frekwencji :oops: :oops: :oops: Chyba bydzie podłaziła pod 15 000 :D :D :D
ni eróbcie ludzi za bozna, bo jeszcze toś z kuli takich postów zrezygnuje z przyjścia na mecz, bo bedzie padoł, jak nie ma biletów a jest w tv to siedza w doma, skończcie te infa, że ktoś coś komuś pedzioł, dzisiej jeszcze dojdą zwroty z innych punktów sprzedaży, jak i ta część puli, kero została na dziś zostawione, poszło wiel biletów, ale jeszcze są.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#456 Post autor: swce » 14 kwie 2007, o 09:50

Tak mi ino godali to niewiem...Aha mom pytanie (ważne :!: ) jakim autobusem dojechać z Chorzowa Maciejkowic na Cicho :?: :?: :?:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Awatar użytkownika
ch-R

#457 Post autor: ch-R » 14 kwie 2007, o 09:50

Jak ktos sie napalo na mecz w TV to niech sie przygotuje na niespodzianki typu przerwa w transmisji bo kaczka godo albo jakis Jurek do dymisji sie podol wiec wszyscy na Cicha 6

dookey

#458 Post autor: dookey » 14 kwie 2007, o 09:51

a tam bilety.... bede sie darł z za bramy jakby co :wink:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#459 Post autor: wolfik » 14 kwie 2007, o 09:54

Elmer olej to wesele :lol:

Nie siac zametu, bilety sa
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#460 Post autor: heli » 14 kwie 2007, o 09:55

19dżony R lancz20 pisze:Tak mi ino godali to niewiem...Aha mom pytanie (ważne :!: ) jakim autobusem dojechać z Chorzowa Maciejkowic na Cicho :?: :?: :?:
np.22 i 98, a także 74
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

marcim

#461 Post autor: marcim » 14 kwie 2007, o 09:55

Biletów i może wczoraj brakło,ale tych które były przeznaczone na przedsprzedaż !!! I nie siać więcej zamętu że brakło biletów !!! A robią to wiecznie te same osoby,jak już nie macie co pisać na temat meczu to nie piszcie w ogóle w tym temacie Amen !!!
Kto dziś wygRa mecz ??? RUCH Kto ?? RUCH kto ? RUCH RUCH RUCH !!! :niebiescy: :niebiescy: :niebiescy:

Stary kibic

#462 Post autor: Stary kibic » 14 kwie 2007, o 10:07

o jej ojej mecz sie jeszcze nie zaczal a juz jest 24-ta strona . Co bedzie po meczu ? Mysla ze do 100 dojdzie. Ale mom wielgachno nadziejo ze to beda chymny pochwalne dlo naszych groczy. No chlopcy pokazcie ze kryzys juz za wami a przed wami awans . " K.S. Ruch - Chorzow "

siemadis
Kontakt:

#463 Post autor: siemadis » 14 kwie 2007, o 10:09

19dżony R lancz20 pisze:Tak mi ino godali to niewiem...Aha mom pytanie (ważne :!: ) jakim autobusem dojechać z Chorzowa Maciejkowic na Cicho :?: :?: :?:
to nie suchej tych co tak godajom, najlepi jedz 22 o calej (17;00) , jak jedziesz pierszy roz na szpil to mogesz jechac ze mna

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#464 Post autor: Ozor » 14 kwie 2007, o 10:12

Tym co piszą o braku biletów należy się ban,dosyc głupiego pierdolenia szykowac gardła.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#465 Post autor: Lutz » 14 kwie 2007, o 10:19

Stary kibic pisze:o jej ojej mecz sie jeszcze nie zaczal a juz jest 24-ta strona . Co bedzie po meczu ? Mysla ze do 100 dojdzie. Ale mom wielgachno nadziejo ze to beda chymny pochwalne dlo naszych groczy. No chlopcy pokazcie ze kryzys juz za wami a przed wami awans . " K.S. Ruch - Chorzow "
A wiela bydzie bluzganio i szkamranio jak wtopiymy. Ale niy wywołuja wilka z lasu bo jak niy dej Boże tak sie stanie oprócz Wleciała to jo byda tym gównym winnym :).
Elmer, skulie mie jak my tyn szpil wygromy a wlezymy do OE moga sie nazywać obrzigany świński ryj do potyngi enty :lol:

Zablokowany