Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak ten mecz przegromy mogemy sie juz polotac ze wlezymy do I - ligi
poleku widza ze grajkom sie w dupach poprzewracalo
po rundzie jesiennej
oni juz wygrali puchar po jesiennej liga tez to po co maja teraz grac i tak momy szczescie
ze inni tez h.ja graja bo bys my juz dawno byli za podjum do Orange
poleku widza ze grajkom sie w dupach poprzewracalo
po rundzie jesiennej
oni juz wygrali puchar po jesiennej liga tez to po co maja teraz grac i tak momy szczescie
ze inni tez h.ja graja bo bys my juz dawno byli za podjum do Orange
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w tamtej rundzie sosnowiec nom przerwoł passa 16 meczów bez porazki - jak dobrze patrza
teraz by warto z nimi wygrac i zacząć taka passa powtórzyć
czy to jest możliwe?
kibice musza wierzyć a zaowdnicy musza to wyszarpać
ps. może dyrektory przekonają trenera ze z Janoszki i Jezierskiego skrzydłowych nie bydzie
teraz by warto z nimi wygrac i zacząć taka passa powtórzyć

czy to jest możliwe?
kibice musza wierzyć a zaowdnicy musza to wyszarpać
ps. może dyrektory przekonają trenera ze z Janoszki i Jezierskiego skrzydłowych nie bydzie
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bilet juz dzisiej mozesz kupić na stronie www.kupbilet.pl z tego co zauwazyłem to na trybunie górnej 80% biletów juz jest sprzedanychmirek125 pisze:od piatkuczaReq pisze:Od kiedy jest przedsprzedarz biletow??
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Czytajac ten temat rozpiera mnie duma, na 6 ostatnich meczy przegrywamy 5, a tu taka mobilizacja. Mysle ze klub tez cos powinien zrobic, a nie liczyc tylko na kibicow, chocby rozpoczac przedsprzedaz dzien wczesniej, albo zrobic ja jeszcze w innych miejscach chocby na Wolce.
I tak jak pisze Simone, kto moze niech kupuje wczesniej bilet i na stadion niech wlazi godzine przed meczem, jak pilkarze wyjda na rozgrzewke to juz stadion powinien byc pelny
http://www.wojnaswiatow.home.pl/atm.htm
I tak jak pisze Simone, kto moze niech kupuje wczesniej bilet i na stadion niech wlazi godzine przed meczem, jak pilkarze wyjda na rozgrzewke to juz stadion powinien byc pelny
http://www.wojnaswiatow.home.pl/atm.htm
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.