Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów(07.04.2007; godzina 18:30)
-
- Kontakt:
kto pamieta moje wczesniejsze posty wie ze zawsze bronilem wleciala. bronie i teraz, gadanie wlecial raus albo wlecial winny porazce bo to on ustala sklad jest wielka paranoja.
jedno chce zaznaczyc, nie nalezy ciagle zyc historia to fakt, ale nie musze chyba przypominac za jakiego trenera ruch zaczal w koncu grac i wygrywac i za jakiego trenera jestesmy na 1 miejscu w tabeli.
co do pomeczowych konferencji, rzeznicza metoda jebania zawodnikow na konferencjach prasowych chyba nie jest dobrym powodem. od razu mowie, ze trener powinien miec autorytet i umiec uderzyc w stol, ale nie oczekujmy tego w mediach!! daje glowe ze takcih rozmow w szatni nie ma, bo sa to gadki ktore zostaja wlasnie w szatni i na wierzch nie wychodza.
zgadzam sie, ze wyglada to jak gadka bez snesu, ze ciagle jest dobrze i robi przez to kibicow za idiote, ale wlecial to dobry psycholog wyksztalcony chlop i nie gadajcie, ze gada takie rzeczy bo uwaza ze wszystko jest wporzadku. dobrze wie ze zespolowi nie idzie i cos jest nie tak, po prostu sie rozni i dobrze ze nie ma zamiaru je*** na zawodnikow wjakis mediach.
ile ludzi sie plulo ze nie stawia mikiego i ludzinskiego. w koncu postawil i co? grali cos? gowno grali, mikiemu bala na gowa wpadla i do bramy wlecialo w meczu z polonia a pozostale 90minut gral padline, tak samo co ludzinski. adamski gra fatalnie, juz gadalem po meczu z lechia ubieglej rundy ze chop sie nie nadaje (a po tym meczu wielu gadalo ze zagral jak profesor) teraz okazuje sie ze mialem racje, ale moze klaczka jest jeszcze slabszy?
duzo zawdzieczamy wlecialowskiemu i nikt tego nie podwazy, ludzi plujacych nie rozumiem w ogole, dla mnie to jakas paranoja i kpina, zatrudnijcie mandrysza, fornalaka albo wyrobka? przeca byli my z nimi na 1 miejscu nie? ale chyba od konca. szkoda gadac, nic wam nie dogodzi. porazki bola i nikogo to nie zadawala ale tych ci co ino umieja narzekac nie powinno byc wsrod kibicow. jak stare baby majace ciote. tu chocby byla liga mistrzow to i tak cos nie bedzie pasowac.
bledy wlecialowi sie zdarzaja na pewno, nie rozumiem zmian chocby z polonia, jest 0:2 to sciagam obronce i gram 3 napastnikami czego nigdy nie robil i uwazam za wielki blad, ale nei jet to powod by wieszac psy. mam nadzieje ze marek nie czyta tego forum bo jakby czytal te niektore wypowiedzi to chyba by poczul ze trenuje klub ktorego kibice sa idiotami.
wywiescie transparent na zaglebiu zeby wrocil srutwa i namalaujcie sprajem srutwa krol bo przeca to umiecie. WYPOMINAC BLEDY I BESZTAC.
jak z zaglebiem nie pojdzie to wlecial moze niesety w koncu odejsc, ale kto przyjdzie? chyba jedynie Lorens
jedno chce zaznaczyc, nie nalezy ciagle zyc historia to fakt, ale nie musze chyba przypominac za jakiego trenera ruch zaczal w koncu grac i wygrywac i za jakiego trenera jestesmy na 1 miejscu w tabeli.
co do pomeczowych konferencji, rzeznicza metoda jebania zawodnikow na konferencjach prasowych chyba nie jest dobrym powodem. od razu mowie, ze trener powinien miec autorytet i umiec uderzyc w stol, ale nie oczekujmy tego w mediach!! daje glowe ze takcih rozmow w szatni nie ma, bo sa to gadki ktore zostaja wlasnie w szatni i na wierzch nie wychodza.
zgadzam sie, ze wyglada to jak gadka bez snesu, ze ciagle jest dobrze i robi przez to kibicow za idiote, ale wlecial to dobry psycholog wyksztalcony chlop i nie gadajcie, ze gada takie rzeczy bo uwaza ze wszystko jest wporzadku. dobrze wie ze zespolowi nie idzie i cos jest nie tak, po prostu sie rozni i dobrze ze nie ma zamiaru je*** na zawodnikow wjakis mediach.
ile ludzi sie plulo ze nie stawia mikiego i ludzinskiego. w koncu postawil i co? grali cos? gowno grali, mikiemu bala na gowa wpadla i do bramy wlecialo w meczu z polonia a pozostale 90minut gral padline, tak samo co ludzinski. adamski gra fatalnie, juz gadalem po meczu z lechia ubieglej rundy ze chop sie nie nadaje (a po tym meczu wielu gadalo ze zagral jak profesor) teraz okazuje sie ze mialem racje, ale moze klaczka jest jeszcze slabszy?
duzo zawdzieczamy wlecialowskiemu i nikt tego nie podwazy, ludzi plujacych nie rozumiem w ogole, dla mnie to jakas paranoja i kpina, zatrudnijcie mandrysza, fornalaka albo wyrobka? przeca byli my z nimi na 1 miejscu nie? ale chyba od konca. szkoda gadac, nic wam nie dogodzi. porazki bola i nikogo to nie zadawala ale tych ci co ino umieja narzekac nie powinno byc wsrod kibicow. jak stare baby majace ciote. tu chocby byla liga mistrzow to i tak cos nie bedzie pasowac.
bledy wlecialowi sie zdarzaja na pewno, nie rozumiem zmian chocby z polonia, jest 0:2 to sciagam obronce i gram 3 napastnikami czego nigdy nie robil i uwazam za wielki blad, ale nei jet to powod by wieszac psy. mam nadzieje ze marek nie czyta tego forum bo jakby czytal te niektore wypowiedzi to chyba by poczul ze trenuje klub ktorego kibice sa idiotami.
wywiescie transparent na zaglebiu zeby wrocil srutwa i namalaujcie sprajem srutwa krol bo przeca to umiecie. WYPOMINAC BLEDY I BESZTAC.
jak z zaglebiem nie pojdzie to wlecial moze niesety w koncu odejsc, ale kto przyjdzie? chyba jedynie Lorens

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Na SF jest kilka zdań z jego wypowiedzi, a powiedział sporo więcej. Ten fragment tak akurat wygląda, jednak to, co się w nim znalazło, wyszło z jego ust. W całości było to mniej "drastyczne"hanys1920 pisze:uważam że Jezierski po wypowiedziach po meczu ze Śląskiem (nie mam powodu sadzic, że wypowiedź jego umieszcona chociażby na SF była fałszywa)..nie powinien juz zakładać niebieskiej koszulki...niech wraca do Wrocławia

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie bede sie odnosił do całego postu , bo uważam, że szkoda sie produkować, ale jakbyś nie wiedział to póki co o wiele, wiele więcej zawdzięczamy Wyrobkowi i postawienie go na równo z Wleciałowskim było by póki co dużym nadużyciem a już nie mówie w takim kontekście jak Ty to zrobiłeś, a wstawienie go w jednym szeregu z Mandryszem lepiej przemilcze, no, ale cóż czego sie spodziewać po nie których.kadett pisze: duzo zawdzieczamy wlecialowskiemu i nikt tego nie podwazy, ludzi plujacych nie rozumiem w ogole, dla mnie to jakas paranoja i kpina, zatrudnijcie mandrysza, fornalaka albo wyrobka? przeca byli my z nimi na 1 miejscu nie?
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
Czy Ruch wejdzie do OE czy nie, to jedno się nie zmieni: piłkarze Ruchu mają pana Wleciałowskiego za totalnego idiotę. Nigdy na oficjalnych konferencjach w wywiadach tego nie powiedzą ale tak jest. Mam nadzieję że nie wpłynie to na awans, choć początek rundy wiosennej jest fatalny: przejebany puchar, dwie szczęśliwe wygrane (przypuszczalnie jakby pierwsi stracili bramę to też by je przegrali) i reszta porażki.
Dla właściciela klubu trener wleciałowski jest nie do ruszenia, gdyby takie wyniki (styl też pozostawia wiele do życzenia) osiągnął kto kolwiek inny już by go nie było. Dla wleciałowskiego wszystko jest o.k. i drużyna rozgrywa dobre spotkania. Byłem na wszystkich meczach w tej rundzie i nie widziałem dobrego spotkania w wykonaniu naszej drużyny ale ja nie jestem takim fachurą jak wleciał, więc czekam na pierwsze dobre spotkanie w wykonaniu mojej drużyny........ :ruch_gool: oby nie nadeszło ono za późno.
Dla właściciela klubu trener wleciałowski jest nie do ruszenia, gdyby takie wyniki (styl też pozostawia wiele do życzenia) osiągnął kto kolwiek inny już by go nie było. Dla wleciałowskiego wszystko jest o.k. i drużyna rozgrywa dobre spotkania. Byłem na wszystkich meczach w tej rundzie i nie widziałem dobrego spotkania w wykonaniu naszej drużyny ale ja nie jestem takim fachurą jak wleciał, więc czekam na pierwsze dobre spotkanie w wykonaniu mojej drużyny........ :ruch_gool: oby nie nadeszło ono za późno.
-
- Kontakt:
Kolejny "specjalista" i wszystkowiedzący "kibic"J. Stroop pisze:Czy Ruch wejdzie do OE czy nie, to jedno się nie zmieni: piłkarze Ruchu mają pana Wleciałowskiego za totalnego idiotę. Nigdy na oficjalnych konferencjach w wywiadach tego nie powiedzą ale tak jest. Mam nadzieję że nie wpłynie to na awans, choć początek rundy wiosennej jest fatalny: przejebany puchar, dwie szczęśliwe wygrane (przypuszczalnie jakby pierwsi stracili bramę to też by je przegrali) i reszta porażki.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
no wlasnie jak do tej pory za jakiego trenera byl ostatni majster??heli pisze:Nie bede sie odnosił do całego postu , bo uważam, że szkoda sie produkować, ale jakbyś nie wiedział to póki co o wiele, wiele więcej zawdzięczamy Wyrobkowi i postawienie go na równo z Wleciałowskim było by póki co dużym nadużyciem a już nie mówie w takim kontekście jak Ty to zrobiłeś, a wstawienie go w jednym szeregu z Mandryszem lepiej przemilcze, no, ale cóż czego sie spodziewać po nie których.kadett pisze: duzo zawdzieczamy wlecialowskiemu i nikt tego nie podwazy, ludzi plujacych nie rozumiem w ogole, dla mnie to jakas paranoja i kpina, zatrudnijcie mandrysza, fornalaka albo wyrobka? przeca byli my z nimi na 1 miejscu nie?
za Wyrobka oczywiscie
UN'08
Spali1920 pisze:no wlasnie jak do tej pory za jakiego trenera byl ostatni majster??heli pisze:Nie bede sie odnosił do całego postu , bo uważam, że szkoda sie produkować, ale jakbyś nie wiedział to póki co o wiele, wiele więcej zawdzięczamy Wyrobkowi i postawienie go na równo z Wleciałowskim było by póki co dużym nadużyciem a już nie mówie w takim kontekście jak Ty to zrobiłeś, a wstawienie go w jednym szeregu z Mandryszem lepiej przemilcze, no, ale cóż czego sie spodziewać po nie których.kadett pisze: duzo zawdzieczamy wlecialowskiemu i nikt tego nie podwazy, ludzi plujacych nie rozumiem w ogole, dla mnie to jakas paranoja i kpina, zatrudnijcie mandrysza, fornalaka albo wyrobka? przeca byli my z nimi na 1 miejscu nie?
za Wyrobka oczywiscie
nie chodzilo o postawienie na rowni wyrobka z wlecialowskim tym bardzije mandryszem. chodzilo o to ze jak wyrobek ostatnio trenowal to jakos nic nie zdzialal w ruchu, poza tym nie ma snesu tlumaczyc, dobrze wiadomo o co chodzi. to za wlecialwskiego w koncu cos ruszylo.
i nie jarze co ma do tego ostatni majster. takze zyjmy przeszloscia dalej. jeest rok 2007 a nie 1989, po ktorym ogolnie mowiac bylo marnie. nie mowiac o ostatnich kilku latach kiedy prawie spadlismy do 3 ligi, za jakiego trenera?
z calym szacunkiem do wyrobka, bo niech nikt nie wciska mi ze uznaje go na rowni z mandryszem, to za wlecialowskiego cos ruszylo
i tyla w temacie, bo zaczyna sie znow gadanie typu czego sie mozna spodziewac po niektorych hehe, no masz racje szkoda ze wiekszosc nie umie dyskutowac, takze pozdrawiam ;]
-
- Kontakt:
I być może w tym problem. Zamiast mędrkować powinni wykonywać swoje zadania na boisku i gryźć trawa a nie wymyślać własne gwiazdorskie koncepcje. KOżdy jest mądry ino niech wpierw pokorze zaangażowanie i poświęcenie a potym krytykuje trenera. Nojlepiej przełazić cały mecz i pedzieć, że to wina trenera.J. Stroop pisze:Czy Ruch wejdzie do OE czy nie, to jedno się nie zmieni: piłkarze Ruchu mają pana Wleciałowskiego za totalnego idiotę. Nigdy na oficjalnych konferencjach w wywiadach tego nie powiedzą ale tak jest.
-
- Kontakt:
wydaje mi sie ze wlecial to dobry trener, bo przypomnijcie sobie gre chocby z hydrobudowa, ktora chwalila cala Polska.
z drugiej strony pamietam wleciala w gorniku, tez jakis czsa bylo pieknie mial wyniki i w ogole, a potem cos sie zacielo i polecial.
nie wiem, jestem wdzieczny ze za klimka i wleciala cos zaczelo sie w tym ruchu dziac i wychodzi na prosta, ale z 2 strony tak jak pisalem wyzej,
nie mozna zyc ciagle przeszloscia, powinni sie po prostu obudzic, czas pokaze jak bedzie, w razie czego to kto moze przyjsc? Lorens ?
z drugiej strony pamietam wleciala w gorniku, tez jakis czsa bylo pieknie mial wyniki i w ogole, a potem cos sie zacielo i polecial.
nie wiem, jestem wdzieczny ze za klimka i wleciala cos zaczelo sie w tym ruchu dziac i wychodzi na prosta, ale z 2 strony tak jak pisalem wyzej,
nie mozna zyc ciagle przeszloscia, powinni sie po prostu obudzic, czas pokaze jak bedzie, w razie czego to kto moze przyjsc? Lorens ?