Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Buger

#136 Post autor: Buger » 9 kwie 2007, o 14:02

bo wierza że te szpile ze Śląskiem i Odrą to był przypadek przy pracy i przejściowy spadek formy
obys miol racja, choc jo mysla ze bardzij w ich mentalnosci siedzi i psychice...

Spali1920
Kontakt:

#137 Post autor: Spali1920 » 9 kwie 2007, o 14:06

malykrzys pisze:To jest najważniejszy szpil od kilku lot. Niedojrzy że gromy na odwiecznego rywala to jeszcze mecz total na szczycie. Lider z wiceliderem. Napisoł żech że jak tego meczu nie wygrają to już więcej w tym sezonie nie pójda na szpil Ruchu, ale nie dlatego że foch czy coś tylko dlatego że po prostu żygać mi się chce już tą 2 ligą a porażka niestety może się skończyć w ostateczności na pozostaniu w tej lidze. Miejsce niebieskich jest w 1 lidze i dlatego MUSIMY udowodnić że nie przypadkiem jesteśmy liderem i pokazać miejsce goroli w szyku. W przeciwnym razie cały sezon może na końcu wyjść na marne. Teroz łazi na szpile Ruchu więcej kibiców niż przez ostatnie kilka czy kilkanaście ładnych lat nawet jak my byli w 1 lidze i mom nadzieja że Nasi pupile chcą awansować do 1 ligi bo niekiedy mom wrażenie że niektórzy tam w zarządzie myślą że pozostanie w 2 lidze bardzij się Ruchowi opłaco. Mom nadzieja że pokażą że tak nie jest i przy Naszym nieustającym dopingu przy pełnym stadionie my kibice domy z siebie wszystko ale Nasi piłkarze też i wszyscy po szpilu będą zadowoleni. Spali1920 napisoł kaj żech boł jak Ruch walczył o pozostanie w 2 lidze kaj było ino półtora kobla kibiców i kaj byli inni. Jo powiem tyla, że był żech na szpilu kiedyś z Polonią Warszawa u siebie i było ino 800 kibiców mecz był fes nudny zakończył się wynikiem bezbramkowym i pizgało wtedy niemiłosiernie. I żech nie żałowoł. W 1 lidze beda na każdym szpilu Ruchu (przynajmniej u siebie) tylko wszyscy muszą sobie zadać pytanie czy my chcemy tej 1 ligi :?: Okaże się to już za 5 dni bo wierza że te szpile ze Śląskiem i Odrą to był przypadek przy pracy i przejściowy spadek formy kery już za Nami co się chyba okazało w meczu z Bytomiem. A więc wszyscy na szpil bo TEN MECZ MUSIMY WYGRAĆ.
moze bylzes ale jakos po twojej wypowiedzi trudno sie bylo powstrzymac od niy powiedzenio tego
UN'08

Godzilla
Kontakt:

#138 Post autor: Godzilla » 9 kwie 2007, o 14:54

Mialem dzisaj sen, ze wygralismy 3-1 po fantastycznym widowisku ... niesamowity doping i scisk jak za starych dobrych lat ... Sosnowiec przez pierwsze 30 minut nie wiedzial co sie dzieje sparalizowany naszym fanatcznym dopingiem .... ale to nie musi byc tylko sen, wystarczy ze kazdy kto byl na meczu z Polonia namowi jedna osobe i mamy pewne 16 000 ( ja mam juz trzech ) i jazda od samej rozgrzewki ... wierze, ze nasi pilkarze zrobia to samo - dla przypomnienia o co nam chodzi niech zobacza sobie mecz z Hydrobudowa z jesieni ....

Buger

#139 Post autor: Buger » 9 kwie 2007, o 15:27

oby, oby tak bylo... ;) Jo namowil juz dziadka, wujka i bracika kery sie bala nie interesuje, oczywiscie wszyscy na prosta sie ida do piknikow... ;)

Paweł 19R20
Kontakt:

#140 Post autor: Paweł 19R20 » 9 kwie 2007, o 15:50

Obrazek

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#141 Post autor: swce » 9 kwie 2007, o 15:57

fajny plakat :wink: Jo już namówił opy, wujka i nawet ciotka łone sie pudom na trybuna a jo z kolegami na młyn :D
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#142 Post autor: wolfik » 9 kwie 2007, o 16:24

Rufus, Blaszany, Paweł - Rewelacja :shock: 8)

Stronka http://www.wojnaswiatow.home.pl/ uaktualniona o wszystkie dziela które sie tu pojawily i dodalem ulotki w Wordzie autorstwa Blaszanego http://www.wojnaswiatow.home.pl/ulotki.htm
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Spali1920
Kontakt:

#143 Post autor: Spali1920 » 9 kwie 2007, o 16:59

jo sie wzial za ciecie konfetti i wydrukowalech pora plakatow co je jutro skseruja i kajs rozwiesza
UN'08

BykowinaHKS
Kontakt:

#144 Post autor: BykowinaHKS » 9 kwie 2007, o 17:43

wolfik pisze:Rufus, Blaszany, Paweł - Rewelacja :shock: 8)

Stronka http://www.wojnaswiatow.home.pl/ uaktualniona o wszystkie dziela które sie tu pojawily i dodalem ulotki w Wordzie autorstwa Blaszanego http://www.wojnaswiatow.home.pl/ulotki.htm
napisz w zbiórkach że Ruda Śląska zbiero sie o 16:30 pod cyRoniem na Wirku :wink:
Niebiescy

Blue Mic
Kontakt:

#145 Post autor: Blue Mic » 9 kwie 2007, o 18:41

Jo byda na pierwszym szpilu w tej rundzie bo mi robota nie pasowała, ale za to jakim. Wierza że chopcy się przebudzą, a Grzybek strzeli brama.
Byda z bracikiem.
Sercem i Duchem z CHORZOWSKIM RUCHEM

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#146 Post autor: wolfik » 9 kwie 2007, o 19:07

BykowinaHKS pisze: napisz w zbiórkach że Ruda Śląska zbiero sie o 16:30 pod cyRoniem na Wirku :wink:
zrobione, a macie jakis plakat o tej zbiorce?

Grzybek godoł przed sezonem, ze bramke na Cichej zdobedzie z Altreichem :twisted:
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2007, o 19:10 przez wolfik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

bluefans
Kontakt:

#147 Post autor: bluefans » 9 kwie 2007, o 19:10

żeby wygrali to trza im w tym pomóc a nie narzekać ku*** na necie jesteś prawdziwym kibicem to przyjdź na szpil a nie ino narezkać że hu** grajom takie moje zdanie podRo

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: gerhat » 9 kwie 2007, o 19:17

Niech kożdy mamlas wysłucho Niebieskiej vendetty i juz nie bydzie narzekać

Wyrwiemy im to zwycięstwo z gardła !!!!
:flaga: NIEBIEEEEESCYYYY :flaga:

COBRA

#149 Post autor: COBRA » 9 kwie 2007, o 19:20

szpil jest w sobota albo piatek?bo czytalem w paru serwisach ze przez relacje tv ma byc w pt oby nie!

WSZYSCY NA SZPIL

BykowinaHKS
Kontakt:

#150 Post autor: BykowinaHKS » 9 kwie 2007, o 19:22

COBRA pisze:szpil jest w sobota albo piatek?bo czytalem w paru serwisach ze przez relacje tv ma byc w pt oby nie!

WSZYSCY NA SZPIL
w sobota
i na niebiesko!!![/b]
Niebiescy

Zablokowany