Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
BykowinaHKS
Kontakt:

#91 Post autor: BykowinaHKS » 8 kwie 2007, o 19:36

mirek125 pisze:
BykowinaHKS pisze:juz sie nie chca czepiac ale wg mnie powinno byc "przy ul. cichej 6"... ;)
Tyś to jest dokladny :lol:
no te... jak jo coś robia to roz a dobrze, ale i tak szacunek ze ktos zrobil tako stronka informująco. Juz sie nie czepiom lepiej :lol: PozdRo
Niebiescy

K__
Kontakt:

#92 Post autor: K__ » 8 kwie 2007, o 19:59

BykowinaHKS pisze:
mirek125 pisze:
BykowinaHKS pisze:juz sie nie chca czepiac ale wg mnie powinno byc "przy ul. cichej 6"... ;)
Tyś to jest dokladny :lol:
no te... jak jo coś robia to roz a dobrze, ale i tak szacunek ze ktos zrobil tako stronka informująco. Juz sie nie czepiom lepiej :lol: PozdRo
jutro specjalnie do Ciebie wkleja mapka kaj je stadion 8)

PABLO,S

#93 Post autor: PABLO,S » 8 kwie 2007, o 20:15

NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB KS RUCH Chorzów
NASZĄ DUMĄ JEST NASZ KLUB KS RUCH Chorzów
NASZĄ WIARA JEST NASZ KLUB KS RUCH Chorzów
NASZĄ NADZIEJĄ JEST NASZ KLUB KS RUCH Chorzów
NASZĄ PRZYSZŁOŚCIĄ JEST NASZ KLUB KS RUCH Chorzów
NASZYM ŻYCIEM JEST NASZ KLUB KS RUCH Chorzów

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: west72 » 8 kwie 2007, o 21:07

PABLO,S pisze:NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB KS Ruch Chorzów
NASZĄ DUMĄ JEST NASZ KLUB KS Ruch Chorzów
NASZĄ WIARA JEST NASZ KLUB KS Ruch Chorzów
NASZĄ NADZIEJĄ JEST NASZ KLUB KS Ruch Chorzów
NASZĄ PRZYSZŁOŚCIĄ JEST NASZ KLUB KS Ruch Chorzów
NASZYM ŻYCIEM JEST NASZ KLUB KS Ruch Chorzów

TAKIE MOTTO POWINNO TOWARZYSZYĆ NASZYM PIŁKARZOM I TRENEROM A NIE INO KIBICOM :evil: :evil:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

buli1500

#95 Post autor: buli1500 » 8 kwie 2007, o 21:14

Jestem z Sosnowca ale znam wiele osob z Chorzowa szczegolnie z Batorego i z Rudy z Halemby a takze 1 goscia ze Świonow :wink: .Mam do nich duzy szacunek i wzajemnie ale jestem w stanie zrozumiec przerozne animozje zwlaszcza jesli chodzi o rywalizacje sportowa.Chcialbym aby na tym meczu bylo jak najwiecej ludzi bo mecz o taka stawke zasluguje na przynajmniej 20000 kibicow oraz na doping z obu stron co by bylo slychac nas pod spodkiem :wink: Niech ten mecz i ogolnie rywalizacja miedzy naszymi druzynami bedzie elektryzowala cala Polske i niech wygra lepszy najlepiej po meczu obfitujacym w gole.

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#96 Post autor: Bytom20 » 8 kwie 2007, o 21:17

zagłymbie przegrało z łomża i zremisowało z miedzią wiec nie są tacy straszni w tej rundzie.

Wystarczy poczytać ->>

" Już tydzień temu w Legnicy zagłębie zagrało słabo i słusznie zostało skrytykowanie za wywiezienie ze stadionu Miedzi tylko jednego punktu, ale w porównaniu z dzisiejszym spotkaniem ze spotkaniem z Łomżą, mecz z Miedzią można określić mianem dobrego. "

"Okazałe zwycięstwo nad Kmitą "poszło w świat", ale sosnowiczanie wcale nie zagrali wybitnego spotkania. Bywały już w tym sezonie mecze znacznie lepsze, które wcale nie kończyły się trzybramkowymi zwycięstwami. Nie chcemy tu w żaden sposób narzekać na drużynę i deprecjonować wagi tego zwycięstwa, ale "minusów" w grze wciąż jest zbyt wiele i warto, aby trener i piłkarze zdawali sobie z tego sprawę, bo już za tydzień mecz w Chorzowie - szlagierowo zapowiadające się starcie lidera i wicelidera II ligi - i taka gra, jak dzisiaj z Kmitą może nie wystarczyć na Ruch."

Chciałbym również nadmienić że rozeszło się już 600 biletów jakie Ruch Chorzów przeznaczył kibicom zagłymbia. Poprosili o dodatkową partie biletów.

Dlatego Każdy Nibieski Kibic mo sie stawić na tym bardzo ważnym ze względu spotowego i kibicowskiego meczu :!:

http://ruchzaglebie.republika.pl/ <<-- rozsyłać link i drukować plakaty tyla chyba można od Was oczekiwać ?
Ostatnio zmieniony 8 kwie 2007, o 21:22 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.

SODA's
Kontakt:

#97 Post autor: SODA's » 8 kwie 2007, o 21:20

te buli 1500 bydzie fol stadion ty sie niy starej ....

tak na spokojnie, wszyscy na RUCH i PRZYPOMINAM o NIEBIESKICH BARWACH !!!!!!!!!!!!

je*** zaglebie czerwone zreszta...
RUCH Chorzów Polska

Spali1920
Kontakt:

#98 Post autor: Spali1920 » 8 kwie 2007, o 21:37

Lukas Michalski pisze:
Stary kibic pisze:Czlowieku to jest przeciez normalne. Jak sa wyniki to jest frekfencja. jak jest widownia to sa zyski. A dlaczego negujesz ta prawde i narzekasz na piknikow? Przeciez oni tez przynosza wklad do kasy klubu. A jezeli zawodnicy maja kibicow w d.. to nie wyzywaj sie na innych kibicach.
ehh chyba zle to odczytujesz. nikt nie narzeka na piknikow czy innych grilowiczow bo sa, tylko chodzi o to ze nagle na trybunach jest kilka tysiecy ludzi co jeszcze dorbze nie nauczyli sie nazwisk pilkarzy ale po kilku nieudanych meczach chca protestowac, gwizdac i przepowiadac wyniki meczow na ktore prawdopodobnie za jakis czas przy tym co osiagaja 'niebiescy' wiosna przestana na mecze chodzic.

ja akurat do trenera to zastrzezen mam sporo ale nie mozna przed meczem druzyny skazywac na porazke! mnie tez zastanawia dlaczego druzyna ktora grala naprawde dobra pilke poszla do blaharza ktory wymienil dobre czesci na lekko bite, dlaczego z kolei ta druzyna ktora i tak wyniki miala - moze juz nie po pieknej grze ale to tez nastawienie rywali do nas bylo poniekad przyczyna - znowu zostaje uzupelniona 10 ludzmi, bo to jest trudna rzecz wkomponowac nagle do dobrze dzialajacej maszyny 10 nowych czesci.

i to sa dwie rozne rzeczy - mam wrazenie ze rozpadla sie jakis czas temu DRUZYNA, ale jednoczesnie ci zawodnicy ktorzy graja indywidualnie wkladaja maksimum wysilku w to co robia. moze czesc z nich nie dla nas, kibicow, tylko dla kasy, ale to tak samo jest na trybunach - czesc z nas przychodzi dla Ruchu (mam nadzieje ze wiekszosc) a czesc dla wynikow.

tak czy inaczej wierze w awans, a ludzie ktorzy juz sie poddaja, budza z reka w nachtopie sprawiaja wrazenie takich, ktorzy po prostu szybko sie poddaja. dobrze ze akurat nasi zawodnicy tak do tego nie podchodza.
Lukas widze ze mnie dobrze odebrols nie lazilo mi o to ze narzekam na piknikow bo to wiadomo ze przy wynikach oni zawsze bydom ale o to zeby przestali wypisywac pierdoly o protestach i o tyz ze niy przyjdom juz nigdy na szpil jak przegraja
UN'08

dookey

#99 Post autor: dookey » 8 kwie 2007, o 22:00

ja wierze, że wygrają i jak zwykle pojawie się na meczu. Jaworzno z Ruchem. Chociarz mam przeczucia, że przegrają.... wierze a wszystko jest mozliwe póki piłka w grze. Nie będzie problemu z biletami godzinę przed meczem ? bo dopiero wtedy na Batory pociąg przyjedzie

Darth Kabut

#100 Post autor: Darth Kabut » 8 kwie 2007, o 22:00

buger23 pisze:DOPIN full 90 min + 15 minut w przrewie co by nie starcic "vervy" na drugo polowa :evil::twisted::evil: Durch mo byc spiew, klaskanie, spiew, klaskanie i na zmiana!!! Gorole maja byc slsyzlani ino na rodzinnym i taki sie stawiejmy cel, a pilkarze to chyba iweddza co mama zrobic ! :evil:
No ja ino powiydz to temu szpikerowi kery bydzie komentowol mecze chopow we Gobo.
Puszczom Vendeta i Zagrejcie jak kiedys we tle co ni ch*** niy slychac.

Zamiast doje**c na ful glosniki te piesniczki co by fusbalery we szatnie slyszeli.

Ale jo niy byda wiyncyj truc bo to i tak nic niy zmieni i bydzie we przerwie jak belo.

kz

#101 Post autor: kz » 8 kwie 2007, o 22:06

Jademy od początku z całej pizdy żeby piłkarze nawet jak sie bydom przeblykać słyszeli że jesteśmy z nimi i żeby na boisko wyszli podbudowani i głodni zwycięstwa... muszemy im przekazać to w taki sposób jak sie godo psu "bierz go" i miejmy nadzieja że łoni ich wdupią na ty boisku !! Wraz z Syndzią i balem

Spali1920
Kontakt:

#102 Post autor: Spali1920 » 8 kwie 2007, o 22:17

dookey pisze:ja wierze, że wygrają i jak zwykle pojawie się na meczu. Jaworzno z Ruchem. Chociarz mam przeczucia, że przegrają.... wierze a wszystko jest mozliwe póki piłka w grze. Nie będzie problemu z biletami godzinę przed meczem ? bo dopiero wtedy na Batory pociąg przyjedzie
raczyj byda zalezy od zainteresowania
UN'08

SODA's
Kontakt:

#103 Post autor: SODA's » 8 kwie 2007, o 22:21

Spali1920 pisze:
malykrzys pisze:Jak tego szpilu nie wygrają już k...a na żaden szpil Ruchu w tym sezonie nie pójda. Coś tu nie gro 5 meczy 2 gole. Niech podwyższą jeszcze ceny biletów o 100 procent i będzie gitara. Wtedy nie pójda już nigdy na szpil. Szkoda nerwów i pieniędzy. Ale mom nadzieja że wygrają. Z Bytomiem wygrali tak, że chyba coś tam jeszcze potrafią.
to niy przylaz wogole ciekawe niy potrzeba nam takich ??kibicow?? jak ty
kajs byl jak Ruch grol o utrziymonie co na stadionie bylo po 1500 ludzi nie liczac barazowego szpilu ze Zniczem co byl za darmo i nagle sie ludziom o Ruchu przypomnialo
spali czym ty sie przejmujesz Pikniki to my a nie wy :lol:
RUCH Chorzów Polska

niebieskifanatyk
Kontakt:

#104 Post autor: niebieskifanatyk » 8 kwie 2007, o 22:47

Zainteresowanie tym meczem przinajmi mi sie tak wydowo jest dosc spore wieksze niz przed meczem z PB , dlatego niy byl bych takie pewien ze kupisz tyn bilet godzina przed meczem. ALE I TAK WSZYSCY WLEZA !! ;]

lojo
Kontakt:

#105 Post autor: lojo » 8 kwie 2007, o 22:48

CHOPCY ZNALOZŁEM TAKIE COŚ http://ruchzaglebie.republika.pl/ <<< POSYŁAĆ DALI NA GG UKULAĆ JAKIŚ ŁAŃCUSZEK
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Zablokowany