Jak z tych kolybioncych sie na lewo i prawo świyczków skoczysz to sie nojwyży noga złomiesz - som te dziady tego wert ? Tela bólu za psinco ? Jak już sie chcesz umbringen , to sie załotw od Al Kaidy 2 kilo TNT i wysodź w luft siebie cało ta banda co mie i wos za ciuli mo, już 15 lot !! ( jak niy wiyncy) .19dżony R lancz20 pisze:Wiysz...kiedys to na bank wlyzomAle jak terozki przegrajom z altreichym to bydzie fest fest i jeszcze roz fest ciynżko
Jo mom podobno frustracja :x Jak niy wlyzom do OE to skokom na kepa z jupitera od strony "dziesiony".
Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów(07.04.2007; godzina 18:30)
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prawie w ogole nie pisze na forum, tylko je czytam kilka razy dziennie, ale musze dodac do siebie, ze juz dawo nei bylem tak sfustrowany i rozzalony na swoja druzyne :(ale mimo wszytsko bede na kazdym meczu do konca rundy!!!-oto chodzi w kibicowaniu
P.S.
mam nadzieje, ze z Zaglebiem chlopcy jak i my kibice pokazemy klase na miare OE i bedzie widac walke na boisku!!!
P.S.
mam nadzieje, ze z Zaglebiem chlopcy jak i my kibice pokazemy klase na miare OE i bedzie widac walke na boisku!!!
- Lutz
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19krz20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ten sam problem co ja.Mialem plan taki ze przylece na 4 dni do Polski specjalnie na mecz z Podbeskidziem swietujacy awans.Mam dogadane z zona ze na te 4 dni zostawie ja i syna samych tutaj bo musze byc na tym meczu.Na moje szczescie jeszcze nie zamowilem biletu na samolot i wolnego w robocie nie zaklepalem bo widzac to co sie dzieje to smiem watpic w awans.Lutz pisze:No i ciul i po urolpie 09. czyrwca - a jo sie już tak cieszoł na pora dni na ślonsku i na szpil ze Podkarpaciym czy jak sie te mamlasy z Bielska nazywajom , a tu psinco. Chopcy z FCD te spotkanie pod kawiarynkom 09. czyrwca niy dojdzei do skutku , bo jo na szpil o 7 plac niy byda dupioł 1000 km.
Czlowiek poswieca wiele zeby wkoncu przezyc ten upragniony awans nawet zona juz nie marudzi bo wie jak mi zalezy jechac ,ja jestem w stanie poswiec kase na samolot odpuscic pare dni roboty ale przydalo by sie zeby pilkarze zaczeli robic swoje oni chyba nie wiedza jak bardzo wszyscy oczekujemy tego awansu.
wszystkim emigrantom mimo wszystko zycze tego abysmy byli tego 9go czerwca na meczu z Podbeskidziem i swietowali ten pierolony awans tam gdzie jest nasze miejsce
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
Jak przegramy z Sosnowcem to nie bedzie ciezko kolego tylko bedzie po zawodach.Jezeli chcemy sie liczyc o awans nie mozemy przegrywac u SIEBIE z druzynami walczacymi o awans tym bardziej ze meczy coraz mniej.Ten mecz to teraz najwazniejszy mecz sezonu dla pilkarzy jak przejebia to orange mamy z glowy19krz20 pisze:przegrali my trudno jak przegromy z sosnowcym to bydzie ciezko
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Tomek , a od kiedy tyś je qwa taki optymista ? Mie sie zawsze zdowało że ochotniki i optymisty we Wietnamie polegli : ty zaglondej lepi na swoje śmiyszne Bochum co byście za 2 lata niy kopali "nasz plac na wasz plac" ze Holstein Kiel IV :lol: bo sie poleku na to zanosi. Jak wlezymy to prześla Ci osobiście moja Visa z pin numerym i z tym sollym co na niy mom :lol: :lol: :lol:VFLTHOMYBOCHUM pisze:Lutz przespi noc nopszod, nawdupiej sie jajec z laciami :lol: i bydom jeszcze udane sfiynta, wiadomo ze kozdy z nos niy je z taki sytuacji zdowolony, a geltag mogesz mi juz na kto. przeloc
- Lutz
- Kontakt:
simonsays - ty mosz dwa prawa trzimać pysk i przyłazić na szpile ... no i monyj jescze jedno ....... trzimać pysk
:!: Kibic kibicym , wiara wiarom , ale jak nos terozki za ciula zrobiom ( po telu latch) to pi***ola cały fussbal żeby niy pedzieć ............ bo jo je tako ciyrpliwo świnia, ale nawet wieprz wszyskiego niy strowi.......... i kiedyś rzygnie na tyn caly szajs.

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja już tak zupełnie na spokojnie i świątecznie
wielu pisze, że nie jest źle bo dobrze grają ino nie ma skuteczności, ale czy ktoś z was nie zastanowił się, że ta gra wyglądo jako tako ino dlaego, że w 20min już momy brama w plecy (Polonia 27' dwie, Odra 17', Śląsk 23'), a wiadomo jak jest w naszej piłce, że zreguły jak ktoś prowadzi i to szczególnie z papierowym faworytem to od razu sie cofie i oddaje gra. Ale nawet jak nie gro sie z faworytem to i tak sie nagle cofie i stąd czasami ta godka trenerów jak to sie zasługije przynajmniej na remis, bo od straty bramki sie miało przewage.
Optymistycznie to jedynie pragne zauważyć, że w zeszłym sezonie po równie wspaniałym przygotowaniu do sezonu po zimie przebudziliśmy sie dopiero na poważnie 29 kwietnia, bo mimo wszystko jedna jaskółka (Lechia 7-04) wiosny nie czyniła. Z drugiej strony czy nie bedzie to już za późno. A może Wleciałowski jednak wyciągnoł jakiekolwiek wnioski z zeszłego sezony i zaskoczymy przynajmniej tydzień wcześnij, jo już tak po prowdzie to z remisu byda zadowolony z Zagłębiem (choć mimo tego co nom serfują piłkarze i trener, wierza w zwycięstwo). Ale kolejne mecze (Kszo(w), Piast, Miedź(w), ŁKS, Kmita) bedą kluczowe i z nimi trzeba wszystko u siebie wygrać, a i z wyjazdów mieć ak najwiecej punktów, bo myśmy już niestety stracili za dużo.
Wesołych Świąt
wielu pisze, że nie jest źle bo dobrze grają ino nie ma skuteczności, ale czy ktoś z was nie zastanowił się, że ta gra wyglądo jako tako ino dlaego, że w 20min już momy brama w plecy (Polonia 27' dwie, Odra 17', Śląsk 23'), a wiadomo jak jest w naszej piłce, że zreguły jak ktoś prowadzi i to szczególnie z papierowym faworytem to od razu sie cofie i oddaje gra. Ale nawet jak nie gro sie z faworytem to i tak sie nagle cofie i stąd czasami ta godka trenerów jak to sie zasługije przynajmniej na remis, bo od straty bramki sie miało przewage.
Optymistycznie to jedynie pragne zauważyć, że w zeszłym sezonie po równie wspaniałym przygotowaniu do sezonu po zimie przebudziliśmy sie dopiero na poważnie 29 kwietnia, bo mimo wszystko jedna jaskółka (Lechia 7-04) wiosny nie czyniła. Z drugiej strony czy nie bedzie to już za późno. A może Wleciałowski jednak wyciągnoł jakiekolwiek wnioski z zeszłego sezony i zaskoczymy przynajmniej tydzień wcześnij, jo już tak po prowdzie to z remisu byda zadowolony z Zagłębiem (choć mimo tego co nom serfują piłkarze i trener, wierza w zwycięstwo). Ale kolejne mecze (Kszo(w), Piast, Miedź(w), ŁKS, Kmita) bedą kluczowe i z nimi trzeba wszystko u siebie wygrać, a i z wyjazdów mieć ak najwiecej punktów, bo myśmy już niestety stracili za dużo.
Wesołych Świąt
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
jak nie wejda to sie ich pogoni wchuj wszystkich od prezesowej po pilkarzy trenerow i masazystow nie bedzie zrzucania winy jeden na drugiego tylko odpowiedzialnosc grupowa !!! mogli by ku*** chociaz finansowac czesc wyjazdow tak jak wszystkie inne kluby tylko u nas o nic nie dbaja , zreszta jak juz mowilem kiedys JEZDZE DLA SIEBIE NIE DLA NICH
Śmierć Konfidentom