Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów(07.04.2007; godzina 18:30)
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo ino mom pytanie . Kaj jest tyn rozum o kerym wleciał godoł na prezentacji
Jakoś nie widza żeby co kolwiek było lepi gromy padlina i niechca zmiany trynera ino gry i awansu bo już 2 taki szansy mogiemy gipko nie mieć. Momy lidera i mecz o 9 punktów i prestiż. Nadszedł cas na rozum.

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
Tego już jest za wiele!!!!!!
Ja tam nie narzekam, na wleciała, bo on już pokazał, że jest dobrym szkoleniowcem, tylko piłkarze chyba przechodzą koło meczu, zaczęło się od Polkowic tam też grali jak niedorajdy, ale udało się jakoś pokonać słabeuszy, potem awaria w meczu z polonią, odrą opole i teraz ten Śląsk, to jest jakaś katastrofa, oni próbują grac na pamięc i podają przeciwnikowi, nie widać ich wcale w środku pola bo oddaja rywalowi piłke dobrowolnie, ja już nie wiem co mam o tym myśleć bo nasz awans idzie gdzieś w dupe jeża i zanosi się na to że zaprzepaścimy szanse, a awansuje zasrana polonia wa-wa która się rozpędziła.. szkoda gadać!!!!a Adamski to jest takie drewno, że na stolarnie....
Ruch Ruch HKS!
- swce
- Kontakt:
Re: rr
wiem widziołech to...to bylo kolo mnie w swionach kolo "plusa"...oj te warszawioki :roll:albina pisze:przed chwila kibice legi jechali przez caly Chorzów batory i chyba świony banami bo jak wracali z zabrza podpalili cug i psy ich wsadzili do bany i jechali9 na berzna do katowic szkoda ze nie wiedzielismy o tym tak by te gorole nie dojechali nawet 1 przystanek
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- Simone
- Kontakt:
Ja odpoczatku mowilem ze Wleciala , zawodnikow itd bedzie mozna chwalic dopiero jak wywalcza awans ...
Narazie Wlecial spierdolil to co zbudowal na wiosne i nie mowcie ze to tylko wina pilkarzy
Jak wywalczy awans moge go a te slowa przeprosic ale juz nie moge patrzec na frajersko przegrane mecze z impotentami pilkarskimi jak Odra czy Slask
Na gre bez ambicji jak panienki ktorym sie wszystko nalezy
Co mamy sie zachwycac ladnym operowaniem pilka z ktorego nic nie wynika ? W du*** TO MAM
Jak nie zaczna gryzc trawy zamiast gwiazdorzyc to powinien KTOS z nimi powaznie porozmawiac bo brak awansu moze byc koncem klubu w tej lidze
Na koniec , nie moge sluchac ze Adamski zawalil ale dobrze pozniej gral caly mecz To ja wole zeby chooja gral caly mecz a bramki przeciwnikowi nie podarowal
A Ci co maja cos do Barana niech sie zastanowia jak mu sie gra z tak beznadziejnym zawodnikiem i jak sie naprawia jego bledy
Narazie Wlecial spierdolil to co zbudowal na wiosne i nie mowcie ze to tylko wina pilkarzy
Jak wywalczy awans moge go a te slowa przeprosic ale juz nie moge patrzec na frajersko przegrane mecze z impotentami pilkarskimi jak Odra czy Slask
Co mamy sie zachwycac ladnym operowaniem pilka z ktorego nic nie wynika ? W du*** TO MAM
Jak nie zaczna gryzc trawy zamiast gwiazdorzyc to powinien KTOS z nimi powaznie porozmawiac bo brak awansu moze byc koncem klubu w tej lidze
Na koniec , nie moge sluchac ze Adamski zawalil ale dobrze pozniej gral caly mecz To ja wole zeby chooja gral caly mecz a bramki przeciwnikowi nie podarowal
A Ci co maja cos do Barana niech sie zastanowia jak mu sie gra z tak beznadziejnym zawodnikiem i jak sie naprawia jego bledy
-
- Kontakt:
od czasow SibikaGoscioo pisze:mirek 125 ?Lysy pisze:Tylko ,że Klaczka to chop z charakterem a Super Wizjoner Wleciał ludzi z charakterem nie toleruje. Wódz Pan i Władca nie pozwoli na indywidualnośći ,które mogą podważyć jego Wielki Autorytet.mirek125 pisze:Adamski wy***rdalaj z Chorzowa juz 2 mecz ku*** poszol sie je*** z jego winy. To samo co na odrze brama stracono na poczatku meczu i potem bicie glowa w mur. Wlecial slepy jestes przeciez na lawce jest Klaczka ktory w zeszlej rundzie bardzo dobrze grol.
Soda.,myśla ,że mosz racja tylko szkoda mi jest najprawdopodobniej straconego bezpowrotnie awansu.Mom nadzieja ,że zdajecie sie sprawa co sie stanie z Ruchem jak nie awansujemy w tym sezonie.
No dobra na dziś starczy.W Polsacie leci Armagedon .to bardziej optymistyczny scenariusz niż ten który jest ew. przed nami.
jaki drugi mecz,
-pierwszy szpil z polonia jedna brama Adamskiego, nawet osmiesze sie pedziec ze przy dwóch zawalil zle pokryl, nie przerwal akcji,
-drugi szpil z odra wciepuja mu za kragiel
-trzeci szpil z groclinem daj sie zrobic jak jakies jajo przez swierczewskiego
-czwarty szpil dzisiej ?
tak daremnego chopa my dawno nie mieli w obronie, szkoda ze Balul sie kulo kajs po b klasach, i dziwi ze Klakier grzeje dalej lawe....
Wlecial dzialej a nie fandzol ze zagrali my kolejny raz dobry mecz, w ktorym bylo duzo ladnych akcji po 2 stronach
i jak juz kiedys pisalem najglupszo rzecz z okresu zimowego transferowego oddanie Tomka Balula
UN'08
-
- Kontakt:
Dokladnie.Simone pisze:Ja odpoczatku mowilem ze Wleciala , zawodnikow itd bedzie mozna chwalic dopiero jak wywalcza awans ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trochę lepsza gra niż w poprzednich meczach - ale i tak za słabo na słabiutki Śląsk
Znowu zostaje nadzieja, że w meczu z Zagłębiem zagrają tak jak na jesień.
Nie chce krakać ale mi się wydaję, że coś jest nie tak w drużynie - choć nie wiem co to może być.

Znowu zostaje nadzieja, że w meczu z Zagłębiem zagrają tak jak na jesień.
Nie chce krakać ale mi się wydaję, że coś jest nie tak w drużynie - choć nie wiem co to może być.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- anyfor
- Kontakt: