Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów(07.04.2007; godzina 18:30)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
SODA's
Kontakt:

#196 Post autor: SODA's » 7 kwie 2007, o 21:30

Patton pisze:Byla juz murawa, byli lepsi przeciwnicy, zaczynaja byc winni pilkarze. Co nastepne? :/
TY...
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#197 Post autor: spyru » 7 kwie 2007, o 21:31

Lysy widze że w tym wszystkim najbardziej przeszkadza Wleciał. :roll:
Wleciałowski nie kazał im ( do k**** nędzy ) grać jak paraolimpijczycy.
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2007, o 21:35 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

lojo
Kontakt:

#198 Post autor: lojo » 7 kwie 2007, o 21:32

A Tera Wleciałowski na konferencji powie to co zawsze czyli że było to fascynujonce i piękne widowisko szkoda że my nieywgrali bo.... łon lepi niech sie zastanowi jak poukładać ta drużyna od nowa... a nie walić farmazony a potym skutki som 7 meczuw i 5 przegranych asz beczeć mi sie chce
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

niebieskifanatyk
Kontakt:

#199 Post autor: niebieskifanatyk » 7 kwie 2007, o 21:32

spyru pisze:Lysy widze że w tym wszystkim najbardziej przeszkadza Wleciał. :roll:
Wleciałowski nie kazał im ( do ku*** nędzy ) grać jak paraolimpijczycy.
Widza zes na mecz nie patrzol

staRvin
Kontakt:

#200 Post autor: staRvin » 7 kwie 2007, o 21:34

lojo pisze:A Tera Wleciałowski na konferencji powie to co zawsze czyli że było to fascynujonce i piękne widowisko szkoda że my nieywgrali bo.... łon lepi niech sie zastanowi jak poukładać ta drużyna od nowa... a nie walić farmazony a potym skutki som 7 meczuw i 5 przegranych asz beczeć mi sie chce
jeszcze o murawie powiy :P

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: spyru » 7 kwie 2007, o 21:37

Mirek patrzyłem na mecz. Widziałem jakie robił trener zmiany i widziałem jak grali piłkarze.
Jak masz inne zdanie to chętnie sie z nim zapoznam.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: Goscioo » 7 kwie 2007, o 21:38

Lysy pisze:
mirek125 pisze:Adamski wy***rdalaj z Chorzowa juz 2 mecz ku*** poszol sie je*** z jego winy. To samo co na odrze brama stracono na poczatku meczu i potem bicie glowa w mur. Wlecial slepy jestes przeciez na lawce jest Klaczka ktory w zeszlej rundzie bardzo dobrze grol.
Tylko ,że Klaczka to chop z charakterem a Super Wizjoner Wleciał ludzi z charakterem nie toleruje. Wódz Pan i Władca nie pozwoli na indywidualnośći ,które mogą podważyć jego Wielki Autorytet.
Soda.,myśla ,że mosz racja tylko szkoda mi jest najprawdopodobniej straconego bezpowrotnie awansu.Mom nadzieja ,że zdajecie sie sprawa co sie stanie z Ruchem jak nie awansujemy w tym sezonie.
No dobra na dziś starczy.W Polsacie leci Armagedon .to bardziej optymistyczny scenariusz niż ten który jest ew. przed nami.
mirek 125 ?
jaki drugi mecz,
-pierwszy szpil z polonia jedna brama Adamskiego, nawet osmiesze sie pedziec ze przy dwóch zawalil zle pokryl, nie przerwal akcji,
-drugi szpil z odra wciepuja mu za kragiel
-trzeci szpil z groclinem daj sie zrobic jak jakies jajo przez swierczewskiego
-czwarty szpil dzisiej ?

tak daremnego chopa my dawno nie mieli w obronie, szkoda ze Balul sie kulo kajs po b klasach, i dziwi ze Klakier grzeje dalej lawe....

Wlecial dzialej a nie fandzol ze zagrali my kolejny raz dobry mecz, w ktorym bylo duzo ladnych akcji po 2 stronach

SODA's
Kontakt:

#203 Post autor: SODA's » 7 kwie 2007, o 21:44

spyru pisze:Lysy widze że w tym wszystkim najbardziej przeszkadza Wleciał. :roll:
Wleciałowski nie kazał im ( do k**** nędzy ) grać jak paraolimpijczycy.
a kto mial cala runde zimowa na przygotowanie i ponoc 2 kadre kupili
spyru niy pi***ol
RUCH Chorzów Polska

ishateR

#204 Post autor: ishateR » 7 kwie 2007, o 21:45

Adamski = Sibik

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#205 Post autor: Mirek » 7 kwie 2007, o 21:50

spyru pisze:Mirek patrzyłem na mecz. Widziałem jakie robił trener zmiany i widziałem jak grali piłkarze.
To do mnie?

KIJOP_EK

#206 Post autor: KIJOP_EK » 7 kwie 2007, o 21:52

jus zech kiedys pedziol i to potwierdzom.....dobrze ze my na jesiyn zrobiyli trocha punktof,bo tera mogymy spokojnie myslec o utrzimaniu!!

Awatar użytkownika
micholp
Kontakt:

#207 Post autor: micholp » 7 kwie 2007, o 21:52

Prowda jest tako ze to boł nojlepszy szpil Ruchu na wiosna, bo grajki przinajmnij walczyły. Wleciała to bych tak łod razu niy besztoł, bo dziynki niymu wogóle momy szansa na awans. Mimo wszystko cołki czas my som na szpicy i styknie rozklupac goroli w nastympnym szpilu i bydzie git

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#208 Post autor: Mirek » 7 kwie 2007, o 21:54

spyru pisze:Mirek patrzyłem na mecz. Widziałem jakie robił trener zmiany i widziałem jak grali piłkarze.
To do mnie?

EDIT [spyru] Nie. To było do Mirka125

los_madeyos

#209 Post autor: los_madeyos » 7 kwie 2007, o 21:55

Nie no, Wleciał pewnie walnie mądrość typu: "Wygrała drużyna, która wykorzystała dobrą sytuację strzelecką. Jak wiadomo wygrywa ten, kto strzela gole". Powinien użyć ostrych słów, może nawet uderzyć się w pierś. Rozumiem, że nie chce dołować piłkarzy, ale powinien ich troche przywołać do rozsądku...

blue

#210 Post autor: blue » 7 kwie 2007, o 21:57

patrzyłem na mecz, i było sporo gorszych zawodników od adamskiego. baran dał sie ograć jak dziecko, no a ze adamski nie przecioł to juz druga sprawa. grzyb gra od poczatku bardzo słabo, cwielonga stac na duzo wiecej, jezierski słabo, miki 2 setki miał nie strzelił, sokół poniżej oczekiwań. łudzinski jak wszedł nie wiedział gdzie gra, tak mi sie wydawało.
ogólnie ruch dużo dojrzalej i lepiej od slaska grał, ale co z tego , skoro slask ma 3pkt, ruch nie. zero skutecznosci!!
na treningach powinni strzelac ,strzelac i jeszcze raz strzelac, rzuty rozne pocwieczyc i w ogole jak ze sosnowcem nie wygraja to juz bedzie koniec, oby ten mecz ze slaskiem byl taki przelomowy jak 1.5roku temu mecz rowniez z nimi przegrany w przez nas 2-0.
brakuje mariusza, jak ktos wczesniej napisał!! obrona skupiała sie na nim, w pierwszej lidze musi wleciał mu dać szanse, jesli awansujemy oczywiscie, bo jak mamy takich graczy sciagac , na cicha, jak jakubowski który gdzies czytalem zarabia na papierze 9tys , i ku*** co w 4lidze by był za słaby, i kontuzja za kontuzja to napewno supermario byłby dużo wiekszym wzmocnieniem.
jikia słaby, nie gra, jakubowski tragednia, jezierski srednio, janoszka jeszcze za słaby na 2lige.

ODPOWIEDZ