Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
niebieskobiala

Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec

#1 Post autor: niebieskobiala » 7 kwie 2007, o 20:28

POKONAMY GOROLI!!!!!!!!!!

mam taką nadzieje!!
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2007, o 20:47 przez niebieskobiala, łącznie zmieniany 1 raz.

COBRA

#2 Post autor: COBRA » 7 kwie 2007, o 20:38

Realnie patrzac w meczu z gorolami tracimy lidera i to tyle!

HBSiwy
Kontakt:

#3 Post autor: HBSiwy » 7 kwie 2007, o 20:39

Qwa zaczynaja sie zawody kto zalozy pierwszy temat na forum. 20 minut temu skonczyli grac ze Slaskiem.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

bogas1985

#4 Post autor: bogas1985 » 7 kwie 2007, o 20:42

7 szpili, 5 razy wp***dol. Jest bardzo zle. Z Sosnowcem trzeba wygrac, mimo ze nie widze zadnychy przeslanek ku temu

kz

#5 Post autor: kz » 7 kwie 2007, o 20:44

A ja proponuje Ultrasom wymyślić na ten mecz jakiś Protest albo coś ;] jakaś ręcznie robiona fana z hasłem do trenera i piłkarzy, albo coś innego... bo jo już som nie wiem....

K__
Kontakt:

#6 Post autor: K__ » 7 kwie 2007, o 20:50

realnie rzecz biorac, 'genialne' prygotowanie grajkow przez wleciala podczas przerwy zimowej, ciagla nieumiejetnosc wykonczenia akcji, idiotyczne zmiany Sz.P. Wleciala oraz dobra forma goroli... niestety przykro to godac ale realnie patrzac stracimy lidera, chyba ze nastapi jakis nagly zwrot w skutecznosci w co watpie

Realnie Ruch 0 - 2 Zaglebie
Optymistycznie Ruch 1 - 0 Zaglebie
Pesymistycznie Ruch 0 - 3 Zaglebie

niestety, ale h*j trzeba wierzyc...

BykowinaHKS
Kontakt:

#7 Post autor: BykowinaHKS » 7 kwie 2007, o 20:51

kz pisze:A ja proponuje Ultrasom wymyślić na ten mecz jakiś Protest albo coś ;] jakaś ręcznie robiona fana z hasłem do trenera i piłkarzy, albo coś innego... bo jo już som nie wiem....
no a jo proponuja wogole nie przilazic na szpil. Bo po co? i tak sp***dolą nie? po co tracic 15 zł jak za to moga sie kupic pora piw i posiedziec przy relacji na necie. Nie rozpierdalejcie mie. Jo i tak przida choby sie nie wiem co sie działo... Łaził żech zawsze nawet jak nos na stadionie ledwo 1000 było i zawsze dra ryja bo WIERZA, że wygrajom. Albo poprostu jak pilkarze wlezą jebnymy głośnym pierdolnieciem "zagrajcie dla nas..." i zoboczymy czy sie grają żeby ino hajs dostac czy zalezy im na klubie, kibicach.... :roll:
Niebiescy

kz

#8 Post autor: kz » 7 kwie 2007, o 20:58

BykowinaHKS pisze:
kz pisze:A ja proponuje Ultrasom wymyślić na ten mecz jakiś Protest albo coś ;] jakaś ręcznie robiona fana z hasłem do trenera i piłkarzy, albo coś innego... bo jo już som nie wiem....
no a jo proponuja wogole nie przilazic na szpil. Bo po co? i tak sp***dolą nie? po co tracic 15 zł jak za to moga sie kupic pora piw i posiedziec przy relacji na necie. Nie rozpierdalejcie mie. Jo i tak przida choby sie nie wiem co sie działo... Łaził żech zawsze nawet jak nos na stadionie ledwo 1000 było i zawsze dra ryja bo WIERZA, że wygrajom. Albo poprostu jak pilkarze wlezą jebnymy głośnym pierdolnieciem "zagrajcie dla nas..." i zoboczymy czy sie grają żeby ino hajs dostac czy zalezy im na klubie, kibicach.... :roll:
Jo nie pedzioł żeby na szpil nie przyjść ino o jakimś transparencie ale ch** z tym. Śpiewać tyż byda chobych mioł zdechnąć, a 15zł to DLA MNIE (żeby nie było) majątek nie jest i nawet jakby było za 30zł to i tak bych przyloz.

Spali1920
Kontakt:

#9 Post autor: Spali1920 » 7 kwie 2007, o 21:03

a jo jutro no mszy byda żykać o pokonanie altreichu
UN'08

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: spyru » 7 kwie 2007, o 21:11

Ja bede optował za zrobieniem kibicowskiego strajku i rezygnacją z ultras na ten mecz. Piłkarzyki robią z nas ch*** do bicia i tyle. Żygać sie chce :!:
Kolejna spie******* Wielkanoc

:evil:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#11 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 7 kwie 2007, o 21:21

wy tu ku*** na tym forum marudzicie , znocie hasło DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE ,WIERNI PO PORAŻCE ? przegrali i ch* głupim godaniem nic nie zmienicie,trza mieć wiary pełne serce i nie myśleć o porażkach ... !!!!! pyRsk!
NIEBIESCY BYTKÓW

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: spyru » 7 kwie 2007, o 21:23

trudno nie myśleć skoro sie przegrywa 5 spotkań na 7 rozegranych
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: MkF » 7 kwie 2007, o 21:27

WYGROMY !!

WSZYSCY NA CICHO 6 !!

los_madeyos

#14 Post autor: los_madeyos » 7 kwie 2007, o 21:38

Tak jest Pyjter. Jakieś STRAJKI nic nie pomogą, nie ma co robić z siebie (mówiąc delikatnie) dziewczynek. Nie powiem, ktoś ma prawo być zdegustowany (i rozumiem go w 100%). Może nie przyjść na mecz. Zrozumiem go. Ale przychodzenie na Cichą tylko po to, żeby WYZYWAĆ Wleciałowskiego i piłkarzy, odstawiać jakieś SZOPKI nie ma sensu. Ja mam proste podejście - albo ide na mecz i dopinguje, przeżywam to co się dzieje na boisku, albo zostaja w doma i czekam na wynik.
Nie chce wyjść na jakiegoś "neostradowego mędrca", ale taka jest moja opinia, wyraziłem ją na forum i możecie mnie za nią zbesztać.

Pozdrawiam i życzę Wesołych (mimo wszystko) świąt. Bo w życiu nie tylko Ruch jest ważny ;)

SODA's
Kontakt:

#15 Post autor: SODA's » 7 kwie 2007, o 21:40

na ten mecz wezna ekipa, bo to ku*** czerwone fuj...ale tak po kibicowsku, bo o grze narazie nie ma co godac..zenada
tyla od piknikow z tego forum co znom i z roboty
RUCH Chorzów Polska

Zablokowany