Co z tym wzmocnieniem kadry??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
krempy1

Co z tym wzmocnieniem kadry??

#1 Post autor: krempy1 » 1 wrz 2003, o 14:51

No i co jest z tym wzmocnieniem kadry o jakiegos ogranego pomocnika??? Czy ktoś wie coś na ten temat? Bo chyba powrót Bartosa to nie jest to zapowiadane wzmocnienie??

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#2 Post autor: radzion » 1 wrz 2003, o 15:21

no raczejjzu nic z tego nie wyjdzie!bo do wczoraj mozna bylo zgalszac zawodnikow!!nie jestem pewny aleteraz chyba moga przyjsc zawodnicy ktorzy maja swoja karte!!!a ciezko teraz bedzie takiego znalezc!!!ak wiec ja nie liczylbym na jakies wzmocnienia!!!

krempy1

#3 Post autor: krempy1 » 1 wrz 2003, o 15:26

Wczoraj przeczytałem na 90minut ze okienko transferowe zostało wydłużone do północy 1 września co znaczy ze jeszcze dzisiaj można zgłaszać nowych piłkarzy. Stąd moje pytanie. Ale widze ze raczej nic z tego nie bedzie i nikt nowy już nie zasili naszej kadry :(

gregor
Kontakt:

#4 Post autor: gregor » 1 wrz 2003, o 17:14

Niema kasy niema wzmocnień. Niema zmian w zarządzie , spółki akcyjnej. Nagle wszystko ucichło to nie dobrze wróży. :pijaki:

Gość

#5 Post autor: Gość » 1 wrz 2003, o 19:45

Chyba Radzion masz rację i sam Wyrobek nie liczy na jakieś natychmiastowe wzmocnienie, jak już, mówiąc ,ze mogą przyjść tylko piłkarze z kartą na ręce.

Jr

#6 Post autor: Jr » 2 wrz 2003, o 14:14

Jak zwykle przyjeli dyrektora d/s sportowych przecież to jest za***iste wzmocnienie.
Bło paru dobrych zawodników ale poszli sobie gdzie indziej teraz tylko należy miec nadzieje ze inne kluby zaczną gubić pkt. a my z tym składem zadużo nie stracimy

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#7 Post autor: Scypion » 2 wrz 2003, o 15:10

no i sprawa wzmocnien zakonczyla sie tak jak spodziewalem sie , ze sie zakonczy . trzeba grac tymi co sa...zalatwilismy ten interes w naszym ruchowym tradycyjnym stylu duzo larma i gowno efektu

Gość

#8 Post autor: Gość » 2 wrz 2003, o 20:20

Ale chyba jeszcze nie wszystko skonczione...
Przeciez mozna zglaszac do gry zawodnikow ktorzy maja karte na reku ,czyz nie???

krempy1

#9 Post autor: krempy1 » 2 wrz 2003, o 20:53

Właśnie przeczytałem że Wydział gier rozwiązał kontrakty z winy klubu Moskalewiczowi, Andruszczakowi i Zającowi. Więc Andruszczak jest wolny i może to on bedzie tym zawodnikiem o którym mówił Rogala a także media. Co o tym rozwiązaniu myślicie.

volek
Kontakt:

#10 Post autor: volek » 2 wrz 2003, o 21:04

Myśle,że Andruszczak by nam sie przydał,pod warunkiem,że będzie w formie.Nie zapominajmy,ze on przez długi czas wogóle nie grał.Ale argumentem przemawiającym za jest fakt,że nie trzeba za niego płacić.
A co do Moskalewicza to coś mi się wydaje że za niedługo będzie on zawodnikiem Pogoni.

AndRe
Kontakt:

#11 Post autor: AndRe » 2 wrz 2003, o 21:11

Ja jestem jak najbardziej za.
Andrut umie grac na skrzydlach , jest dobry w ataku , silny -> przyda nam sie.
Gorzej u niego z defensywa (jak gral w Gks wszyscy na ten element narzekali).No i chyba niestety tez z motywacja.Jak wyczytalem jest jednym z pilkarzy obwinianych przez kibicow Zaglebia Lubin za spadek do 2 ligi.
Ale jak mowie nam sie przyda.Bo narazie na skrzydle mamy praktycznie tylko Zajdla.Lines jest w slabszej formie , Molek dalej sie nie umie odnalesc , Bizak nic nie gra.

Ps.Wole jego niz Wosia Janka z przyczyn wiadomych 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Pepek
Kontakt:

#12 Post autor: Pepek » 2 wrz 2003, o 23:16

Wydział Gier PZPN rozwiązał we wtorek z winy klubu kontrakty: Olgierda Moskalewicza, Artura Andruszczaka i Bogdana Zająca z Zagłębiem Lubin oraz Daniela Grębowskiego z KSZO Ostrowiec Świętokrzyski.

Decyzje w powyższych sprawach są nieprawomocne. Stronom przysługuje odwołanie do Najwyższej Komisji Odwoławczej PZPN w terminie 14 dni od otrzymania pisemnego uzasadnienia orzeczenia Wydziału Gier PZPN.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: Konrad » 3 wrz 2003, o 08:00

Andruszczak przydałby się niewątpliwie, ale sądzicie, że przyszedłby grać do klubu w którym nie płaci się za grę??
Ech.... :(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Jr

#14 Post autor: Jr » 3 wrz 2003, o 10:35

CO do Andruta to napewno by się przydał ale czy Rogalik jest tow stanie załatwić czy dlaniego już wszystko jest za trudne bo tak mi się wydaje że ten człowiek juz kompletnie spasował i czeka na emeryturke

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#15 Post autor: L_M » 5 wrz 2003, o 20:20

Niestety na stronie Pogoni jest artykul, ze Andrut raczej zagra u Sledziow. Argumentuje to m.in tym,ze jak ktos gral w GieKSie to raczej nie latwo mu przejsc do Ruchu, a poza tym lubi pomorski klimat. A zatem czyzbysmy zostali bez wzmocnien...?

ODPOWIEDZ