Burdelik się robi - to fakt, ale to nie problem kibica. Niech się ta stacja martwi o to, żeby ludzie ją oglądali. Może jakąś mega promocję by zrobili dla kibiców??? ich sprawa, żeby nas zachęcić do kupienia abonamentu. Ja jestem pesymista co do tej stacji, właścicielem jest ITI, pewnie z czasem będą pokazywać tylko ległą - jak mówię, to są ich problemy.Harpo pisze:Proponuje zalozyc temat: "Kaj na Slonsku jes N-sport", bo maly burdelik sie robi :roll:
1/4 FINAŁU PP Dyskobolia-RUCH Chorzów(04.04.2007 godz.17.30)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
adres ok z tą plazma to przesada :lol:chorzowskaR pisze:gerhat - Piekary :lol: :lol: :lol: jadymy do gerhata on mo 100" tv plazmowyHarpo pisze:Proponuje zalozyc temat: "Kaj na Slonsku jes N-sport", bo maly burdelik sie robi :roll:
Szybka bramka na poczatku, potem gra z kontry, 2:0 i jestesmy w polfinale.
(patrzac na gre i na skutecznosc - 2 bramki w 4 meczach!, czarno to troche widze....)
- L.G
- Kontakt:
LCD ?gerhat pisze:adres ok z tą plazma to przesada :lol:chorzowskaR pisze:gerhat - Piekary :lol: :lol: :lol: jadymy do gerhata on mo 100" tv plazmowyHarpo pisze:Proponuje zalozyc temat: "Kaj na Slonsku jes N-sport", bo maly burdelik sie robi :roll:
Szybka bramka na poczatku, potem gra z kontry, 2:0 i jestesmy w polfinale.
(patrzac na gre i na skutecznosc - 2 bramki w 4 meczach!, czarno to troche widze....)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Problemu by moze nie było, jak by taka nasza kawiarenka zainwestowała w platforme "n " i kazdy Chorzowski przy meczu wyjazdowym mogł sobie na cichej miło spedzic czas przy piwku i dopingowac swoja druzyne. Ale to chyba juz od klubu nie zalezy.scanerboy pisze:Burdelik się robi - to fakt, ale to nie problem kibica. Niech się ta stacja martwi o to, żeby ludzie ją oglądali. Może jakąś mega promocję by zrobili dla kibiców??? ich sprawa, żeby nas zachęcić do kupienia abonamentu. Ja jestem pesymista co do tej stacji, właścicielem jest ITI, pewnie z czasem będą pokazywać tylko ległą - jak mówię, to są ich problemy.Harpo pisze:Proponuje zalozyc temat: "Kaj na Slonsku jes N-sport", bo maly burdelik sie robi :roll:
-
- Kontakt:
Kiedyś był taki PUB Mirka Mosóra na wolce, ale znikł, jak nie było meczów to świecił pustkami, powiedzmy sobie, nie było tam za bardzo klimatu PUBu - wyglądało trochę jak u dentysty i było po prostu zimno. Może ktoś odgrzeje ten pomysł? Tylko musiałby to być spec od prowadzenia szynku, a nie od futbolu.czaRceli pisze:Problemu by moze nie było, jak by taka nasza kawiarenka zainwestowała w platforme "n " i kazdy Chorzowski przy meczu wyjazdowym mogł sobie na cichej miło spedzic czas przy piwku i dopingowac swoja druzyne. Ale to chyba juz od klubu nie zalezy.scanerboy pisze:Burdelik się robi - to fakt, ale to nie problem kibica. Niech się ta stacja martwi o to, żeby ludzie ją oglądali. Może jakąś mega promocję by zrobili dla kibiców??? ich sprawa, żeby nas zachęcić do kupienia abonamentu. Ja jestem pesymista co do tej stacji, właścicielem jest ITI, pewnie z czasem będą pokazywać tylko ległą - jak mówię, to są ich problemy.Harpo pisze:Proponuje zalozyc temat: "Kaj na Slonsku jes N-sport", bo maly burdelik sie robi :roll:
-
- Kontakt:
moze ktos z kibiców co ma nsport mógłby wrzucic na sopCasta można go pobrac tutaj: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=1861&t=60 a tutaj opis http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sopcast.html
- swce
- Kontakt:
Niewiem jak wy ale jo mom pierońskie przeczucie ze wygromy
I że chopy bydom walczyc do ostatniej minuty...muszymy wygrac z jakąs wioska z Wielkopolski :lol: :niebiescy: :flaga:

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.dyskobolia.com.pl/live.xml tu mocie RelacjaKirek pisze:Jest gdzieś chociaż taka relacja a'la sportowefakty ?
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH