Ruch Chorzow - Polonia bytom
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnie najbardziej bawiły ich fany - "Miechowice", "Bobrek" itp. - oni szpanują że mają ekipa we własnym mieście! i sie cieszą jak dzieci że panują w jakiejs dzielnicy Bytomia :lol: . My panujemy w większej ilości miast niz oni dzielnic Bytomia.
.
Jakby my mieli robić i rozkładać fany z każdej z dzielnic, to nawet jakby płot boł do nieba to by go brakło
.
PS. ich debilne przyspiewki i hasła to typowy przykład frustracji w wyniku ujrzenia innego świata niż ukraiński kołchoz.

Jakby my mieli robić i rozkładać fany z każdej z dzielnic, to nawet jakby płot boł do nieba to by go brakło

PS. ich debilne przyspiewki i hasła to typowy przykład frustracji w wyniku ujrzenia innego świata niż ukraiński kołchoz.
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
FC CENTRUMLofs pisze:Mnie najbardziej bawiły ich fany - "Miechowice", "Bobrek" itp. - oni szpanują że mają ekipa we własnym mieście! i sie cieszą jak dzieci że panują w jakiejs dzielnicy Bytomia :lol: . My panujemy w większej ilości miast niz oni dzielnic Bytomia..
Jakby my mieli robić i rozkładać fany z każdej z dzielnic, to nawet jakby płot boł do nieba to by go brakło.
FC BATORY
FC IRYS
FC ROZANKA
FC Chorzów 2
FC Chorzów STARY

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
100% racji fest nerwuje mie te wlazenie na szpil,jak dojdzie do traqgedii to wtedy odpowiedzialni za to pojda po rozum do gowy. :zolta: dla dzialaczyuRodzony na sektoRze pisze:Jeszcze nasi piłkarze nie grają w pełni swoich mozliwosc ale miejmy nadzieje ze po tym szpilu zaskoczą...
Znów do goraczki doprowadzało mnie dostanie sie na stadion...
Zwróciłem uwage ochronie zeby otworzyli jeszcze jedną bramke na co usłyszałem "gdybyscie sie nie pchali poszło by szybciej"... Wtedy nie wytrzymalęm i poleciały wiązanki bo co ma piernik do wiatraka... Człowiek płacąc 15 zł ma prawo wymagac chociaz cywilizowanego wejscia, gdyby zostały otworzone po dwie bramki, zamiast po jednej nie byłoby problemu.
Niech ktoś z zarzadu odpowiedzialny za to spróbuje sobie wejsc tą bramka to moze zrozumie pewne rzeczy...
Tylko bez głosów zeby przychodzic szybciej bo byłem pod stadionem ok.40 minut przed szpilem... A nie kazdy ma do stadionu pół kilometra. Mam nadzieje ze na Sosonowcu bedzie juz to zrobione sprawniej, jak nie to proponuje ro***bac tą brame i wejśc z nią, moze wtedy ludzie odpowiedzialni za to przejrzą na oczy!!!

-
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niy koniecznie wszyskie czerwone szale były od Widzewiaków...Rolik pisze:pyehuR pisze:miedzy mlynem a "10" dobrze mowie19RADWAN10 pisze:Widzew tez był obecny na meczuprzy fladze Widzewa widzieliscie??
? pozdrowienia dla WIDZEWA
w trakcie jak caly stadion uniosl szale w gore dalo sie dostrzec w mlynie kilka czarwonych szali obok siebie