Problem Gastronomii na stadionie Ruchu...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#91 Post autor: klauduŚ » 29 mar 2007, o 20:11

MIOD-uszewski w herbacie 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#92 Post autor: Rolik » 31 mar 2007, o 23:03

oraz Bąk nie powiem skąd :lol:
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

binaR
Kontakt:

#93 Post autor: binaR » 1 kwie 2007, o 09:41

Miod-uszewski...uszewski mi sie kojarzy z uszami a miod?? Razem rzeczbiorac wychodzi wosk z uszów
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

scanerboy

#94 Post autor: scanerboy » 2 kwie 2007, o 08:47

Ludzie, jak to jest, że jedni robią co mogą, żeby było dobrze i wszyscy zadowoleni, a inni...
WIOCHA WIOCHA WIOCHA WIOCHA !!!!!
... tym razem chodzi o grupkę gości, którzy kradli PEPSI z grilla na dziesionie. Nikt na tym stadionie nie zaiwestuje złotówki w cywilizowaną gastronomię, dopóki będzie takie BYDŁO i WIOCHA.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: gerhat » 2 kwie 2007, o 08:52

scanerboy pisze:Ludzie, jak to jest, że jedni robią co mogą, żeby było dobrze i wszyscy zadowoleni, a inni...
... tym razem chodzi o grupkę gości, którzy kradli PEPSI z grilla na dziesionie. Nikt na tym stadionie nie zaiwestuje złotówki w cywilizowaną gastronomię, dopóki będzie takie BYDŁO i WIOCHA.
scanerboy przydała by się dla porównania informacja ile ukradli goscie z Bytomia na stoisku na sektorze nr 2, mieli tam grill i stoisko z pepsi

scanerboy

#96 Post autor: scanerboy » 2 kwie 2007, o 09:27

gerhat pisze:
scanerboy pisze:Ludzie, jak to jest, że jedni robią co mogą, żeby było dobrze i wszyscy zadowoleni, a inni...
scanerboy przydała by się dla porównania informacja ile ukradli goscie z Bytomia na stoisku na sektorze nr 2, mieli tam grill i stoisko z pepsi
Ja pisze to, co widziałem... Nie mam pojęcia jak duże sa straty. Napisałem to w kontekscie wielkiego lamentu, że nie ma na stadionie gastronomii. Jakbym był "elytom" na sektorze pulonii, to pewnie bym coś wiedział na ten temat.
Mi chodzi o zachowanie, dorośli faceci, bezczelnie kradli napoje, po czym łazili po sektorze i się tym chwalili. No k**wa co za...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: gerhat » 2 kwie 2007, o 10:27

scanerboy pisze: Mi chodzi o zachowanie, dorośli faceci, bezczelnie kradli napoje, po czym łazili po sektorze i się tym chwalili. No k**wa co za...
Ciekawe jak to skomentują moraliści z dziesiony, ponoć są kumaci

scanerboy

#98 Post autor: scanerboy » 2 kwie 2007, o 10:35

gerhat pisze:
scanerboy pisze: Mi chodzi o zachowanie, dorośli faceci, bezczelnie kradli napoje, po czym łazili po sektorze i się tym chwalili. No k**wa co za...
Ciekawe jak to skomentują moraliści z dziesiony, ponoć są kumaci
Nie wiem, jakich moralistów masz na myśli, ja moge tylko powiedzieć, że pewnie jeszcze dużo gówna w rawie upłynie, zanim wyjdziemy z azjatyckich przyzwyczajeń.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: gerhat » 2 kwie 2007, o 10:41

jo wiem i oni wiedzom,
a z tą Rawą to mosz racja, 45 lot panowania komunistów i kultywowania wschodnich obyczajów zrobiło swoje

kz

#100 Post autor: kz » 2 kwie 2007, o 14:01

McDonalda mogli by tam pi***olnąć :] wszędzie trują swoim żarciem ludzi więc czemu nie mogą i u nas :D

SODA's
Kontakt:

#101 Post autor: SODA's » 2 kwie 2007, o 21:08

jak bym dorwal tych złodzieji z dziesiony, to nogi z dupy powyrywam
RUCH Chorzów Polska

ODPOWIEDZ